53
Magyarországon lehet e kapni ill. van e valakinek?
-
#53 Hi ilyet hol lehet kapni? -
neménvoltam #52 asserossz -
OPM #51 háhá, voltam ma a djshopban... ez valami vicc...
a natúr pólók 10e-nél kezdődnek ezeket a világítós cuccokat meg 20-22e-ért árulják -
neménvoltam #50 partiarcok.hu-n olvastam -
#49 hy vágja vki azokat a számokat amik a cyberdog.net oldalon mennek?
-
OPM #48 dehát az egy lemezbolt -
neménvoltam #47 A CYBERDOG MEGVÁSÁROLHATÓ:
DJSHOP
IX. kerület, Vaskapu u. 41.
Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 14:00 - 18:00 -
neménvoltam #46 mármint a bp-i :) -
neménvoltam #45 címet sajna még nem tudok, de hamarosan meglesz az is remélem -
neménvoltam #44 Cyberdog - Progresszív öltözködés
(2006-04-12)
A divat világában 12 évvel ezelőtt jelent meg a Cyberdog márka és a mai napig megmaradt piacvezető márkának az underground szférában. Egyértelmű vezető szerepe van a mai "cyber fiatalság kultúrájának" megteremtésében.
A cég komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy mindig lépés előnyben legyen a divat evolúciójában, fontos számára, hogy a trendet vezesse, és ne kövesse.
A Cyberdog ruhákat viselni ma már egy életstílus, amely az önmegvalósításra ad lehetőséget az igazi partyarcoknak. Kollekcióinak üzenete, hogy vállald fel önmagad, egyéniségedet és lázadj a hétköznapi szürkeség ellen!
Termékeinek egyedülálló fizikai megjelenésével arra ösztönözz, hogy minél kifejezőbb legyél. Különleges stílusú party ruhái a világ bármely részén megállják helyüket.
A Cyberdog márka elsősorban érdekes hangreaktív ritmusra, ütemre lüktető pólóinak; uv-fényben erősen világító ruháinak; valamint különféle egyedi mintáinak köszönheti ismertségét a partyarcok világában.
A Cyberdog nagy figyelmet fordít ruháinak különlegességére, extrémitására. Olyan tervező team-mel dolgozik, akik szakmailag a legmegfelelőbbek arra, hogy a legjobban vissza tudják adni azt az életérzést, amit ez a márka képvisel. A Cyberdog próbálja technológia határait is túllépni, és folyamatosan fejleszti előállítási technikáit, hogy minél különlegesebb anyagú és formájú nyomott mintákat, valamint minél érdekesebben villogó kijelzőket hozzon létre.
A Cyberdog fő boltja Londonban, Camden-ben található, ami önmagában is a világ leghíresebb cyber boltjává nőtte ki magát, hiszen hetente több ezren látogatják meg a katakomba jellegű üzletet. Azzal a szándékkal alakították ki az üzlet dekorációját és használtak különleges fényeket, hogy a vásárlás élményé, interaktivá váljon. Az üzlet egy olyan hely legyen, amit élvezet meglátogatni, ahol a művészet és a ruha otthon érezheti magát.
Forrás: Zene.hu
-
#43 nekem meg egy hosszúújjú fehér póló
überállat -
#42 király, nekem kell oylan világító öv. -
#41 MEGJELENT MAGYARORSZÁGON IS!!!!!!!!
Budapesten!
Kiderítem merre.... -
neménvoltam #40 Huh... én úgy tudom ezek nyomtatva vannak, de van egy másik fajta póló, amit külföldről lehet beszerezni Paypallal, íme. -
#39 Köszi majd ha arra járok belesek.
Figy:látom szereted a technot,érdeklődök,hogy nem tudsz-e olyan boltot ahol lehet kapni I Love Techno(I Love HardTechno) feliratú pólót?
-
neménvoltam #38 találtam még egy hasonló boltot, ennek sajna nincs honlapja, picikét drágábbak, de vmi hihetetlenül jók. Cím: Bp. Teréz körút 35 fsz/9 Herczeg Zoltán a tervező, az ő nevével van fémjelezve a bolt -
neménvoltam #37 a mai márkás ruhák árviszonylatához képest én annak tartom -
OPM #36 az neked korrekt?? -
neménvoltam #35 korrektek. a póló amit most vettem, az 4950 Huf volt -
#34 árak? -
neménvoltam #33 nos én az előbb meglátogattam a boltot, hihetetlen jó nagyon nagy a választék, és nem csak pólókat, hanem gatyákat, cipőket, táskákat és egyéb kiegészítőket is lehet kapni. -
neménvoltam #32 jaja, ma már azért ilyen stílusú felsőket nem nagyon lehet kapni márkaboltokban (talán elsősorban azért tetszenek nekem is ennyire :)) -
#31 Valamikor bevásárolok nálüuk, mert ezek kegyetlen jók. -
#30 Ja most látom, hogy ez magyar bolt :D bocsi, nem szóltam :D -
#29 Húú ezek nagyon bejönnek. Ilyet lehet itthon is szerezni valahonnan? Tehát konkrétan ezekre gondolok. -
neménvoltam #28 szóval ilyen stílusú pólókat -
neménvoltam #27 hupsz elszúrtam -
neménvoltam #26 stílusú pólókat amúgy lehet kapni bp-n a Múzeum krt. 7-es szám alatt.ilyen -
neménvoltam #25 nemtom, nekem nem volt ilyen problémám -
Dave77 #24 A McAfee meg jelzett, hogy trójai akart jönni... -
OPM #23 Világító ruhák :)
LOOOOÁÁÁÁLLLLL :DDDDDDDDD mekkora! -
neménvoltam #22 amúgy találtam egy-két érdekes oldalt ezzel kapcsolatban:
Shaman Electro
Spacetribe
Világító ruhák :) -
neménvoltam #21 huh ezek rohadt jól néznek ki, de sajna a hozzájutás elég körülményes. télleg jó lenne nálunk is találni egy ilyen boltot
-
#20 héj, ezek tök jó ruhák. izgik. -
#19 Konkretan cyber ruhakat arusito uzletrol nemtudok,de ha viszel egy tervet,otletet,kepet,varronök siman megcsinaljak neked.
Vagy nezz korul itt:
DÉMON
Extrém ruhák árusítása és készítése, egyéni ötlet alapján is!
Nyitva:
hétköznap: 10-18h
szombaton: 10-13h
Telefon: 06.20.985.52.78
Budapest, VII., Erzsébet krt. 19.
esetleg erdeklodj utana azld50-en,ott tomenytelen mennyisegben szaladgalnak az ilyesmi nepek,de szerintem ök is max a varronöt tudjak ajanlani ;) -
#18 Cyberdögös ruhák =)
Retrockban láttam legutóbb ilyeneket, de gyérebbek voltak -
#17 akinek tetszik
de amugy cyberesek
-
#16 ezek milyen ruhák?!
KIK hordják?!
Hyperesek vagy mi?!:) -
#15 :( -
#14 sorry, semmit nem tudok a rendelésről.
csak egy évig londonban voltam és sokszor benéztem oda, innen ismerem. bármikor beesik az ember a nap folyamán, DJ nyomatja a dübörgő zenét, bőrtangában táncolnak a színpadon a táncosaik, meg ilyen extrém dolgok.
sajnos nem lehet bent fényképezni, pedig minden lefényképeztem volna :))