33
-
#33 Ez megvan neked?Engem érdekelne Tudsz adni egy linket? -
Hegyikecske #32 khm süllyesztőt akartam írni :D -
Hegyikecske #31 Felesleges pénzkidobás, és amilyen hirtelenséggel jött, úgy is fog eltünni a selejtőben, 10év múlva mki röhögni fog rajta h egyáltalán ilyet kitaláltak... -
Hegyikecske #30 Aztán az mp3 eccer csak szépen kimegy a divatbóla készülék meg bennmarad...:D -
Hegyikecske #29 Ezek teljesen hülyék!!!
De az is aki egyetért vele, de az meg is érdemli h belekerüljön egy ilyen oszt egyen robot, az ilyet ugy megfertőzném bluetoothon h csak nézzen... -
#28 En azzal ertek egyet amit LionTm irt. -
zateh #27 ha pl. akció közben megszólal a Himnusz? Mi legyek, férfi, vagy jó állampolgár?? -
#26 Mert nem kicsik az alkatrészek, ezért kell hatalmas szilikonmellekbe építeni:D -
Mice #25 meg olyat kint már régóta lehet venni, tehát abban semmi új nincs.. -
worldwideweb #24 Azért mert ha abba akarnák beépíteni akkor te sem olvasnád most itt hírként mert senkit sem érdekelne. -
jefferson83 #23 -
MuldR #22 Es mivan ha elromlik? Bemegy a csajszi a szervizbe?
- Segitene, elromlott az mp3 lejatszom.
- Mutassa kerem.
Es itt leveszi a bluzat es a melltartojat a csajszi :))))
Megnezem van-e a GELKA-ba felvetel. Idoben kell lepnem :) -
savior #21 szerintem tok jo, majd egy csomo kutyut lehet ott tarolni
majd csinalnak ra cipzarat is, es akkor retikul helyett lehet hasznalni
esetleg valami bevonattal termoszt alakithatnak belole
mondjuk nem igazan ertem, hogy miert kell ehhez szilikon mell, kicsit arukapcsolas szagu a dolog -
#20 ekkora f***ságot :D -
HUmanEmber41st #19 Mindig azt hiszem,h na ezt már nem lehet felülmúlni, de aztán mégis...
ezt már aztán...ahh
lolololololol -
nickname #18 nem azért de miért nem az órába építik be, ha már egyszer elég kicsik az alkatrészek -
robocop #17 Hmmm.... Asszem túl sokat jáccot Cyberpunk 2020-at a kedves kutatógárda. Abból nagyon ismerősek ezek az 5letek.
Remélem a hangerőszabályzó és tuner gombok megfelelő helyen lesznek kialakítva: közel, hogy a vezetékek rövidek legyenek, ergonómikusak, könnyen kezelhetőek és nem feltűnőek... csak egy hely jut hirtelen az eszembe.
Csak aztán az az érzésem, hogy ez újabb kifogást eredményezne: "Ma ne drágám, a tegnapi után is fél óráig tartott, mire visszaállítottam a kedvenc adómra."
Aspirin: nem, nem divx player, rezgőakksis mobilteló. "Drágám, téged keresnek..."
Bocs a hüje poénokért, ma ijen napom van... :) -
#16 napelemes lesz, szemüveggel kell viselni :) vagy rákötik a belső szerveidre és a testhődből, meg a bélmozgásaidból nyeri ki az energiát! ;D -
OMax #15 Ok ... persze hogy baromsag... ellem ?? Bisztos fell kell csavarni a bimbot hogy feltoltodjon ... vagy vmi ..... AAAAAAAAA atya eg... -
#14 NA ez Fasa :D tolás közbe zenét fogok hallgatni :DDD -
Cat #13 a belinkelt oldal se rossz, azon a jövőkutató Ian a bőrt is megváltoztatná, hogy pl. a tenyerünkre kent nagyon vékony filmrétegen nézhessünk videót, vagy a tetoválást kedvünk szerint változtathatnák meg. Szerinte lehetne interaktív lehetne a smink is, csak fel kell kenni ébredés után egy krémet, és egy gombnyomásra átváltozna az arcunk. Sztm nem baj ha baromságokon gondolkodnak, végülis nem ártanak senkinek... -
#12 Aki ezt komolyan gondolja az tényleg orvosi segítségre szorul, de semmi esetre sem belgyógyász/sebészére!;) -
worldwideweb #11 Inkább örüljetek hogy egy olyan mp3 lejátszó lesz amit már bekapcsolni is élvezet. -
#10 már a mellméretből lehet majd tudni hogy az illetőnek mekkora kapacitású az mp3 playere -
#9 Értelmet nyer a sennheiser régi reklámja amikor a csávó a fejhalgatót a nő köldökébe csatlakoztatja -
LionTm #8 "...Az is szóba került, hogy a hölgyek az implantátumokban szenzorokat is "hordozhatnának", amelyek figyelnék az illető nő egészségi állapotát és azonnal riasztanák a megfelelő egészségügyi központokat, ha negatív változás állna be a szív működésében, vagy érzékelnék, hogy nő a vérnyomás vagy a cukorszint, illetve, a mellrák kialakulását...."
Szerintem ennek inkább ez a lényege. De így talán mondenki elolvassa... mint ha azt írnák hogy de szuper de jó új orvosi kütyü.... -
ac3 #7 mellPod -
#6 "Mindenesetre kicsit mellbevágó az ötlet"
Wháhá, ez mekkora szóvicc :DDDDDDDDD -
#5 Gyertek velem keritest epiteni. :) -
#4 Úristeeeeeen :D -
Yv@n #3 Végre megérkezett, én már nagyon hiányoltam. -
Aspirin #2 Ezután már csak a pénisz-protézisbe épített divx-player jöhet! -
#1 No comment