Paradox, a Clever's Gamestől

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALIENwoods
M@TriX
ööö, errõl én nem tehetek...
eredeti:
"Nazi occupied Berlin in 1945"
fordításom:
"náci megszállás alatt lévõ Berlinbe"

occupied - foglalt-at jelent kábé, nácik által foglalt, ezért írtam általuk megszállt-at. az volt a Nácizmus melegágya ha jóltom, bár bevallom a törci nem az erõsségem 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Neville04
Nem akarok kötözködni, de Berlin a III. birodalom fõvárosa volt. Nemhiszem, hogy nagyon megkellet volna szállni...

Matyóhímzés
Végre egy magyar FPS, nemtom elmondani mennyi eideje várok erre. Eddig a magyar fejlesztõk fantáziája kimerült a stratégiai, azon belül is a WWII, játékok készitésében.
Egyébként a pályáknak nagyon Max Payne-s hangulata van......ami nem rossz. Egyedül a torkolat tûz nézett ki ratyin.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Matyóhímzés
"náci megszállás alatt lévõ Berlinbe"........naaaaa

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Antifasiszta
csak sajna elévült a grafika
mariotol azért egy kicsit jobb

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Ezek a játék motorjához készült techdemó és videó képei.
Ide sasoljatok Paradox képekért:
http://cinergi-interactive.com/html/projects_page_03_clv.htm
Két darab kép, egy felülnézeti kép egy pályáról, meg egy karakter képe.

azazel
Sokmindent nem lehet hozzászólni szerintem.
<#worship>

asysoft
Tetszenek a képek. Remélem a játék is jó lesz. Sok sikert hozzá!

/*WTF?!*/

Hûha, ez tetszett. Ügyesek a srácok.
Nagyon állat ahogy szemlétetik, hogy mi hogy áll össze egy egésszé. Ilyenbõl szívesen néznék akár egy full dokumentum filmet is 😊

A helyszíneknek meg olyan kelet európai hangulata van, szóval az is fini...
Remélem szép rendben megy nekeik minden és valami igen jót kapunk a végén!

M@TriX
az ha jól emléxem value-kategória is volt nem?
legalábbis az akkor grafengineükre írták az tuti, a jármûvek fizikájával nem is volt gond 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Danecay
Igen tetszetõs a grafika, bár remélem a fény/árnyek efektusok is olyan jók ahogy írjátok, mert egyelõre csak a képek alapján tájékozódom, és ezekbõl nem igazán jön le.
Csak így tovább de remélem, nem egy hasonló kaliberû game-el lesz dolgunk mint a Terminator 3 - War of the Machines mert az igen nagy csalódás lenne, persze tudom, hogy itt is nagyrészt az idõhiánynak volt köszönhetõ, ez az enyhén szólva is erõsen felejthetõ produktum.

M@TriX
hát az UNreal3 enginejével már készül valami olyasmi...

hát én ezt megveszem! (majd) 😄
a videó alapján elég jó kis gamma lesz.

(már csak azt várom, hogy megjelenjen egy ilyen fizikával és grafikával megáldott mmorpg 😛)
M@TriX
de a megjelenés még arrébb van, szóval lehet akkora már midnennaposak lesznek az ilyen gémek (8-9e 😊)
de persze majd meglátjuk. lehet a kiadó egy barátságos magyar árat hoz össze.

Laci73
Kétség sem férhet hozzá hogy FPS, bár - a videóból kiderül - elsõsorban a motort reprezentáló játék lesz (a'la ID Softvare, ahol a Doom3 játék tkp. egy technikai bemutató, elsõsorban a motort kívánják eladni)

Mrzed001: az bemutatott játékrész látványvilágában az "öreg Budapest" köszön vissza, ezt mindannyian érezzük, csak a sztori (és az USA eladások) kedvéért hívják Berlinnek.

Manoi: "...de azok az almák...
Lehetett volna még dolgozni rajta!"

És a HL2 dinnyéi mennyire voltak kidolgozva? 😊

Frank99, Bundee: ez a játék elõreláthatólag nem 4-5, de mégcsak nem is a 8-10 ezres ársávba fog tartozni: én 12-15 között tippelem.

Paradox= HL2 fizika + Doom3 fény/árnyék megjelenítése. Nagyon topon lesz...

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

M@TriX
tudtommal FPS lesz, és olyan Half-Lifeos stílusú szóval én reményekedek, hogy maradandót alkotnak a srácok. meg már kiadó is van szóval, bizakodó vagyok

mrzed001
Mondjuk egy kalandjátéknak jobban örülnék, mint egy eszetlen FPS-nek (vagy akkor már legalább Half Life stílusban 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

a videóba volt egy rész ahol csak a fegyvert fogó kezet látni ahogy szalad végig egy folyosón..
Szóval szerintem tuti FPS!

ui.: nekem sem tetszenek a külsõnézetes, mászkálós lövöldözõsek

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

jó lessz ez öcsém 😊

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Manoi
Csak hogy valaki belekössön a képekbe...
Szerintem szépek, de azok az almák...
Lehetett volna még dolgozni rajta!

Viszont a video hmm... Ha tényleg ezt tudja (és miért is ne tudná), akkor egész jó kis gamma néz ki a dologból!
Ha lesz demó és tetszik, akkor biztosan megveszem! (Márha FPS lesz)

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

mrzed001
Idõutazgatós story 😊)
Nyammmm, azt szeretem 😊)

A képek pedig piszkosul realisztikusak, a 3-ról kapásból eszembe jutott a BME alagsora 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

noss
nekem tetszik =)

________ `_~_\" noss

Antifasiszta
szerintem nem lesz sablonos a történet.

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Az árnyékok is gyönyörûek; a videó pedig arra kényszeríti az embert, hogy nézze csak meg ezt az XSI-t 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

sweech
nagyoin szép...a mozdonyos kép király! <#taps><#taps>

Ha ez is RTS, akkor tehetnek egy szívességet!
"(ui. nincs vám + vámolt ÁFA)...."

Szerintem lesz, mert úgy tudom, a magyar játékokat nem itthon nyomják, hanem külföldön és aztán kerül vissza az országba. De remélem, tévedek 😊
Frank99
gyönyörû!
ha olyan jó lesz, mint amilyen szép megveszem!

elõre, magyar sw fejlesztõk.

ui.
és lehetõleg 5-6 eFt felett ne nagyon legyen..

(ui. nincs vám + vámolt ÁFA)....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

legyen demo, es ne legyen tobb mint 9900huf!
klafa
Nagyon szuper a kis video, enged egy kis betekintés a mühelytitkokba<#email><#nezze>
Csak így tovább<#taps><#taps><#worship>
Teppik Amon
<#eljen><#eljen><#worship>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

burkusdió
hát a grafika tényleg elég tetszetõs.. 😊

Grafika nagyon szép a képeken is, meg a techvideoba is !<#taps><#wow1>
Sztori se rossz annyira !
Nagyon várom !
Hajrá Clevers !<#email>
Csak így tovább !
<#eljen><#eljen><#eljen>