Végtelen határok (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Keresek egy részt csak nemtudom hogy ez a végtelen határokba volt, vagy az alkonyzonába, de mivel hasonló a két sorozat, hátha tudja valaki, melyikbe volt,és melyik epizód
arra emlékszek, hogy volt egy nõ, annak egy családja, és a nõnek valahonnan lett egy nyaklánca. a családja néha kiboritotta õt, õ elorditotta magát, hogy most már elég legyen, erre megált az idõ. valami mást mondott, akkor meg ment tovább az idõ.
a végén pedig annyira kiboritották szegényt, hogy ismét megállitotta, kiment kicsit levegõzni a "fagyott" idõben, majd valami boltoz érve, ahol sokan voltak, felnézve látott valami lezuhanó mûholdat vagy rakétát, bombát.
Melyik ez a réSSZZ?😄DDDDD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
😊 <-- "...mehet a mailek hada..." ebben benne vok, muszaj lesz nekik atgondolniuk!
Aztán ha utolérték magukat csak vissza állnak a régi idõpontra (ha nem, akkor megint mehet a mailek hada, az meg szokta gyõzni õket)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
sajnos kitoljak a picsaba, nehoyg eselyunk leygen... 😞
de én nem hagyon magam!
Egy tuti, ember nem marad fent addig hogy megnézze vagy felvegye
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Van még betárazva pár, meglátjuk mikor lesz idõm 😉
A moobsra meg legalább még lehet regelni.
ez mire jo, hogy keverik, mint a sz@rt?
dtommy79 - a kircsi lenne, de az meg jobb lenne, ha vagy a BH-re, vagy az E-re, vagy a MP-ra tennéd fel, esetleg a DS is jo...
Pedig már annyira várom a Double Helix-et, erre leadták szépen kettõvel elõtte lévõig, majd elkezdtek kutyulni.
Ez a legismertebb részek egyike, ezért kivételesen ennek készült egy folytatás 😊))
k0cs0g0k
Holnap lehet lesz fent min 1 😊
az E-n varhatoak tovabbi rilizeid?
van egy csavo, õ is elkezdte digizni a cool tv-rol, de sajnos a képaranyt is elbaszta és a merete is erdekes: 500-600 MB, eehhez képest a minosege nagyon szar. Sotet a felvetel.
nagyon hianyoznak a Te jol megszokott rip-jeid. 😊
Mi volt az eredeti címe?
Abban volt a host Dan Akroyd ha jól emlékszem
Ez az a sorozat, ami a valamelyik magyaron Y-Faktor címmel futott?
Ha nem, akkor én azt keresném!
Inconstant Moon-ra pölö emlékszem hogy nem volt rajta, pedig tán a széria legjobbja, meg The Light Brigade , Falling Star , Out of Body , Vanishing Act , ...

ezt ajanlom!