Végtelen határok (TV)

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem meg van az utolsó két évad idõzítve spanyolul. Ha esetleg találna valaki egy spanyol-magyar fordítót szóljon! 😊

Qwerty4
Az 5. évadtól nem szinkronizálták a sorozatot?

Qwerty4

akyyy
már meg is van, második rész😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
Üdv.

Keresek egy részt csak nemtudom hogy ez a végtelen határokba volt, vagy az alkonyzonába, de mivel hasonló a két sorozat, hátha tudja valaki, melyikbe volt,és melyik epizód

arra emlékszek, hogy volt egy nõ, annak egy családja, és a nõnek valahonnan lett egy nyaklánca. a családja néha kiboritotta õt, õ elorditotta magát, hogy most már elég legyen, erre megált az idõ. valami mást mondott, akkor meg ment tovább az idõ.

a végén pedig annyira kiboritották szegényt, hogy ismét megállitotta, kiment kicsit levegõzni a "fagyott" idõben, majd valami boltoz érve, ahol sokan voltak, felnézve látott valami lezuhanó mûholdat vagy rakétát, bombát.

Melyik ez a réSSZZ?😄DDDDD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mi lett a rajongói oldallal?
Agy Halott
ok koszi!
Az 5-6 rész megvan, de meglesz a többi is. majd lassan mennek fel a részek. ellenõrizd rendszeresen a linket az elõzõ hozzászólásomban.,

Agy Halott
köszi a linket, a 4. evadnak a 4-5-6. része megvan szinkronosan?
Új letöltési lehetõségek:

Klikk ide

A moobs.hu-ról tölthetõ az 5-6-7 évad.

De így legalább 5 rész megy le egy héten. Remélem ha beérték a 3. évadot akkor is 5 rész fog menni egy héten. A késõbbi idõpont meg, nekem legalább is, nem számít. Be kell programozni a dvd-t vagy videot és meg van oldva.

Agy Halott
😞 <-- "...nem fogom pótolni." lehet nem sok resz maradt ki, de egy evad enm evad, ha csak egy resz is hianyzik.

😊 <-- "...mehet a mailek hada..." ebben benne vok, muszaj lesz nekik atgondolniuk!
mrzed001
Hát, nem olyan sok rész maradt ki, azokat lehet nem fogom pótolni.
Aztán ha utolérték magukat csak vissza állnak a régi idõpontra (ha nem, akkor megint mehet a mailek hada, az meg szokta gyõzni õket)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Agy Halott
LOL te sem veszed már fel?

sajnos kitoljak a picsaba, nehoyg eselyunk leygen... 😞
de én nem hagyon magam!
mrzed001
Na de 0:45-kor <#wow3>
Egy tuti, ember nem marad fent addig hogy megnézze vagy felvegye

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Agy Halott
már ideje volt, de nagyon remélem a kimaradt reszeket ladjak...
Újra VH a coolon katt ide

mrzed001
Pozitív 😊

Agy Halott
jeeeeeeee 😊
Hamarosan visszakerül. Olvasd el a híreket itt.

Agy Halott
ok koszi, a cool-nak meg nagyon ajanlom, hogy nehogy levegyek...
mrzed001
Most épp szünetel a Cool-on (azaz remélem "csak" szünetel, és nem végleg vették le mûsorról)
Van még betárazva pár, meglátjuk mikor lesz idõm 😉

Agy Halott
huhhh már rég latom friss reszt a vegtelenen, esetleg abba hagytad a rippelést?
Agy Halott
JEEEEE most latom, hogy a 3. evad elso 14 resze is femt van.
über király....
Agy Halott
koszi
12 rész a 3. évadból fenn van a www.moobs.hu-n.

Kössz, de az az igazság, hogy azért nem szeretem ezeket a trackereket mert nem lehet regelni. Ha megosztok valamit azt azért teszem hogy mminnél többen letudják tölteni. Annak meg sok értelmét nem látom, hogy csak kb 10-15 embernek legyen meg. Az meg a másik, hogy azonnal gondolom nem is tudok torrenteket feltölteni. A moobs-on egyenlõre még megy a regisztráció meg aránylag jó is.

Agy Halott
a DS-re tudnék talán meghivot szerezni neked, ha erdekel, utanna jarok...
Agy Halott

a szoke mucuskanak pedig ezt ajanlom!
Sajna ezekre a torrent oldalakra nem sikerült bejutnom még.<#shakehead>
A moobsra meg legalább még lehet regelni.

mrzed001
Lehet, hogy ebben a sorrendben készült el a szinkron? Más okot nem látok ami miatt ennyire keverni kellene a dolgokat (kivéve a szõke mucuskát, aki nem ismeri a számokat, csak húz egyet a levetítendõ részek közül)

Agy Halott
igazad van, nem figyeltem a leiras veget...

ez mire jo, hogy keverik, mint a sz@rt?

dtommy79 - a kircsi lenne, de az meg jobb lenne, ha vagy a BH-re, vagy az E-re, vagy a MP-ra tennéd fel, esetleg a DS is jo...
Nekem megvan a double helix szinkronosan dvdrippen, hamarosan felnyomom a moobs.hu-ra.

mrzed001
Jaja, írtam is a leírásba 😊

Pedig már annyira várom a Double Helix-et, erre leadták szépen kettõvel elõtte lévõig, majd elkezdtek kutyulni.

Ez a legismertebb részek egyike, ezért kivételesen ennek készült egy folytatás 😊))

Agy Halott
amit most a vegtelenre felnyomtál 3x08-ast, az egyebkent a 4x03, ui. a 4. evadot kezdtek leadni és még a harmadik evadot sem fejeztek be.
k0cs0g0k
Agy Halott
Ok, koszonom!
mrzed001
Jaja, amint lesz idõm teszem fel. Most ott pihen 4-5 még fel nem tett rész, lehet egyben teszem fel, lehet egyessével ... majd kiderül 😊
Holnap lehet lesz fent min 1 😊

Aramir
Inkább Y Akták címen, nem? 😄

Agy Halott
mrzed001 - szia!

az E-n varhatoak tovabbi rilizeid?
van egy csavo, õ is elkezdte digizni a cool tv-rol, de sajnos a képaranyt is elbaszta és a merete is erdekes: 500-600 MB, eehhez képest a minosege nagyon szar. Sotet a felvetel.

nagyon hianyoznak a Te jol megszokott rip-jeid. 😊
nem ez?
Psi Factor

itt a link hozzá: http://www.geocities.com/dreampsi/psi_factor_en.htm

Igen õ volt benne, de miért nem találom sehol a neten?
Mi volt az eredeti címe?
mrzed001
Ez nem az, ez annál igencsak jobb 😊)
Abban volt a host Dan Akroyd ha jól emlékszem

Helo!
Ez az a sorozat, ami a valamelyik magyaron Y-Faktor címmel futott?
Ha nem, akkor én azt keresném!
A 3x01 Bits of love fenn van a moobs.hu-n szinkronos dvdrippben.

Agy Halott
értem, koszi, azert varom a tobbi reszeket!
mrzed001
Ja, lehet hogy az, most nem vagyok torrent közelben 😊

Agy Halott
javítás: igen a vegtelenen fent van kiveve a 2x16... esetleg pont arrol maradtal le?
Agy Halott
huha most jottem en is vissza (több mint 1 honap) és a majmon nem találok egy részt sem! a végtelenen nem néztem még, vagy kéne?
Amíg nem jön ki a boxset addig megkell elégednünk ezzel sajna.

mrzed001
Háááát, voltak ott azért sokkal jobbak is.
Inconstant Moon-ra pölö emlékszem hogy nem volt rajta, pedig tán a széria legjobbja, meg The Light Brigade , Falling Star , Out of Body , Vanishing Act , ...

Oldal 1 / 9Következő →