Végtelen határok (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért az Afterlife és a Resurrection szerintem a legjobbak közé tartozik.

5 volt a 2. évadból. + még jön a többi.

mrzed001
Mennyi, 3 vagy 4 rész volt a collection DVD-n a 2. évadból ?
Ráadásul nem is épp a legjobbak ha jól emlékszem.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Már folyamatban van, köszi.
Ha kész lesznek a dvdrippek felkerülnek a vegtelenhatarok.hu-ra.

Hali!

Én megcsinálnám szívesen dvd-re (menü is maradna), csak sajna nincsenek meg a szinkronok 😞. Mondjuk a 3. évad részeit már veszem a tv-bõl a szinkronok miatt... Irj, ha mégis segíthetek.
Hi,

A második évadból vannak már szinkronos dvdrippek? A második évad még nem jelent meg dvd-n, de a collection dvdk-en néhány epizód van a második évadból. Nem is beszélve a 3-ik évadról.

Nekem megvannak a dvdk eredetiben, ha valaki megakarja csinálni hozzá a szinkront akkor üzenjen privátban vagy írjon emailt és megbeszéljük.
[email protected]

Meg az, aki épp elkezdi nézni.
Serpa
azt se tudják melyik részrõl beszélek 😊
csak aki már látta

Lacee
"enyhén" spoileres vagy, nem? 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Serpa
<#eljen>

arra számítottam, h kém lesz a "higanyember", de hogy a Földre dobják le a bombát, arra már nem.

mrzed001
Hát, van egy jó hírem, meg 2 rossz (mehogy nyaraltam, gép beállítva rá).
A húlthét elõttit felvette a gép szépen (ez a jó)
A múlthetit viszont nem vette fel (ez a rossz)
Ismerõseim sem vették fel a múlthetit (ez a nagyonrossz)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

PxE
Ez kurva jo volt az elozo resze is jo vol!!

ATI POWER!!!!!!!!!

Ó, igen. Most megy a The Light Brigade. Egyik legjobb rész. 😊
Agy Halott
úúú ez zsír wow volt! koszi a részeket!

igen eszre vettem az E-re pakolsz!
mrzed001
Jaja. De azért még most az E-n keresd az új részt.
Egyébként jó kis rész ez a Deprogrammers 😊)

Agy Halott
gondolom mar sikerult bejonnod, mert neztem az uccsó belépésed! 😊
mrzed001
Majmon magyar TVrip, endl DVDrip hundub, mininova eng dvdrip. persze hogy melyik seed-elt éppen az passz

Lacee
igen, a 2x18at pont most néztem meg, jó volt nagyon 😊
a 2x09 is tetszett, amikor az elnöki beiktatáskor támadnak az idegenek.

az elsõ szériát nem láttam mininován, van egy torrentetek?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mrzed001
Pedig én azt a lightosabbak közé sorolom ... afterlife elõtte volt, az egy fokkal durvább és komolyabb, inconstant moon pedig a széria egyik legjobb része tán.

Tapasztalat, az van bennük sok, és eleve az a célja, hogy a nézõ mitán felkelt a fotelból okosabb és tapasztaltabb legyen egy kicsit.
Volt a 1x16 - The Voyage Home (Hazatérõ ûrhajó fedélzetén a legényság egyes tagjait idegenek lecserélték), az nagyon brutálisan nyomja az utolsó 1 percben az ember képébe a tanulságot

És nemsokára lesz a 2x18 - The Light Brigade (Star Trek TNG könyök Wesley Cruser fõszereplésével), na az is iszonyat nagyot üt 😊)

Akkor jó 😊 Amúgy ez a 2x12 (kitörés) -es rész szerintem elég komoly 😄

mrzed001
jaja

Az utolsó letölthetõ rész a 2x13 volt?

mrzed001
Már másodszor ismételnek meg egy részt. Elég keszekuszaság lehet ott ...

mrzed001
Nem az az IP-m, meg nem is fix 😊
Inkább arról kellene szólni a skacoknak, hogy a jelszóemlékeztetõ mail külkés mûködhetne (http://217.113.62.136/recover.php)

Agy Halott
Jéééé ismételni is szoktak? ...esetleg véletlen?
Agy Halott
http://217.113.62.136 <---ezt a címet használod?
Ha kell én szolhatok bent vkinek, hogy gaz van az accountoddal!
mrzed001
Megint ismétlés volt a Cool-on, most az Afterlife-ot adták le ismét (mellesleg jóóóó rész 😊)) )

mrzed001
Az most nekem nem megy, jelszó emlékeztetõ nem ment rajta

Agy Halott
Lehet jobb lenne a 2x14-et mar megint a Majomra nyomnád! Nem?
Agy Halott
okok nekem mind1, ha szebb az nem baj😊 csak tolteni lehessen!
mrzed001
Hát igen. Illetve most egyik srác beújított egy digizõt amivel szebb képet lehet kihozni a TV-s szarból, szóval lehet hogy vagy az õ release-ét én, vagy közösen tesszük fel.

Agy Halott
Ezt mar énis írtam a #262 hsz-ban!<#wink>

Ugyebár eddig a majmon volt elerheto és belso infobol azt hallottam mostanaban nem fog ujra indulni a M. (marmit a feltoltes része, mert maga az oldal fut) ezert gondolom az E-re teszed fel a tovabbiakban?
Ez jó hír, csak tartsák is be. Majomparade meg egy kicsit behalt a napokban.

mrzed001
Nos, jött válasz a levélre:

Kedves Nézõnk!

Köszönjük az érdeklõdést! Elnézést kérünk, kisebb kavarodás volt az
epizódokkal, utólag láthatóak lesznek a kimaradt részek is.

Összességében a sorozat elsõ 4 évfolyama kerül adásba a Cool-on.

Üdvözlettel: Cool INFO

próbálkozz a dc++-al diablo hubon van jó pár rész

WWW.VHATAROK.EXTRA.HU

Lacee
ezt honnan tudnám lerángatni? 😊

érdekelne bármilyen jó minõségû felvétel, angolul is. csak amit torrenten találok, az mind csigalassú..

mrzed001
Hát, rossz hír, de most szombaton a kettõvel ezelõtti The Refuge (a menedékhely)-t adták ismét.
Elég nagy káosz lehet ott a kópiákban / fejekben ...
Eddig persze még arra sem válaszoltak, hogy a kimaradt 2 részt mikor fogják leadni, úgyhogy már megy is következõ levél, hogy mégis mi ez a szórakozás a részekkel (ha ismételni támad kedvük legalább legyenek olyan kedvesek és elõre jelentsék be)

mrzed001
Bizony, asszonnyal most nézettem meg, hát, még a hatása alatt van ...
5-ös skálán kevés rész érdemel >4-et (talán 10-15), ez az egyik

ez a mai rész elég elgondolkodtató volt.

A vhatarok.extra.hu elköltözött.
Új cím: http://www.végtelenhatárok.huhttp://www.végtelenhatárok.hu

Ha internet explorert használsz akkor ez kelhet az ékezetes domain miatt:
http://www.idnnow.com/index.jsp
http://www.idnnow.com/index.jsp

WWW.VHATAROK.EXTRA.HU

Köszönet érte elõre is!

mrzed001
hát igen, azt bizony kihagyták
ez viszont egy jó rész volt, nem egy actionhorrorvalami, de sokév távlatából is egybõl beugrott melyik. Majd megy fel M-re

REmélhetõleg onnan folytatva, ahol abbahagyták. Nah persze arról se feledkeztünk hogy kihagytak egy részt.(?)

mrzed001
Ma Cool-on:
23:00 Végtelen határok (kan.-am. filmsor., 31. rész, 44', 1995) új rész

Egyet értek az angol simán elfért volna a magyar mellett, most már mindegy. Amúgy vannak kinn más évadok is dvd-rippben, speciell nekem meg van a negyedik évad teljesen.

mrzed001
Szép, csak azt nem értem, hogy:
1) miért nem dual audiosra csinálta (csak rajta kellett volna felejtenie az eredeti angolt)
2) miért új DVDRip-et csinált (minek a szenvedés vele?), amikor volt már a neten egy teljesen jó angol Season 1 DVDrip (így az övére term. nem lehet szenvedés nélkül feltenni a másikról az angolt)

Season 2-bõl még nem adták ki a DVD-t, csak a legjobb epizódok DVD-n volt belõle 4 db

Vegtelen.hatarok.(1995).Season.01.DVDRip.XViD.HunDub-Szaki

Végtelen Határok (1995)

Season 1.

1x01-02 Homokkirályok (Sandkings)
1x03 Valerie 23 (Valerie 23)
1x04 Vértestvérek (Blood Brothers)
1x05 A második lélek (The Second Soul)
1x06 A fehér fény láza (White Light Fever)
1x07 A választás (The Choice)
1x08 Virtuális jövõ (Virtual Future)
1x09 A megélt pokol (Living Hell)
1x10 A szemünk sarkából (Corner of the Eye)
1x11 Az ágy alatt (Under the Bed)
1x12 Sötét dolgok (Dark Matters)
1x13 Az átváltozás (The Conversion)
1x14 A kegyelem képessége (Quality of Mercy)
1x15 Tettenérve (The New Breed)
1x16 Hazafelé (The Voyage Home)
1x17 Az új változat (Caught in the Act)
1x18 Az üzenet (The Message)
1x19 Én, robot (I, Robot)
1x20 Ha ezek a falak beszélni tudnának (If These Walls Could Talk)
1x21 Elsõszülöttség (Birthright)
1x22 A józan ész hangja (The Voice of Reason)

URLs:
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=3745&i_city_id=3372&i_county_id=-1
http://www.imdb.com/title/tt0112111/
http://www.theouterlimits.com/

Technikai adatok:
VIDEO: 560x416 16bpp 25.000 fps (DVD rip)
AUDIO: MP3, 48000 Hz, 2 ch, stereo, 192.0 kbit/s (CoolTV adásból felvéve)

by Szaki
2006.04.05.

Remélem összes season ilyen lesz! 😊
Abból nem lehet kinõni 😊
mrzed001
A rém rendeset még elfogadom, bár én már kinõttem belõle 😊

Aramir
Jelen!
Egy Rém Rendes Család 😄 Meg amíg volt Halló-Halló, Fekete Lovag, nomeg a Csengetett, Mylord?