971
Itt beszélgethetünk a töténelemről
-
#131 Yes, Sir! ;) -
#130 Azért ez még tűrhető sztem ezis a szép ékes magyar nyelvhez tartozik :) (manapság) -
#129 plz moderáld magad, csúnya beszédet hanyagoljuk -
#128 Én ugytudtam a szárazföld felől érkező állandó támadások miatt költöztek vízre bár lehet pont Attila volt az a támadó :) -
#127 CSak tudnám mi a faXomnak[moderálva :))] Ööööö-zök? ·· -
#126 :DD -
#125 Öööö Attila 452-ben az a várost rombolta le, amiből a túlélők elemenülve egy mocsarasabb területre megalapították Velencét! :))) -
#124 jaja, ezt hagyjuk. Dobjatok be egy másik történelmi témát -
#123 Ez mi ez? Plz fejtsd ki :) -
#122 Viva l'Ungheria! elvileg :D Talán a franciába is kell aposztrof de ez már ne mtöri és még csak most tanulom :D -
#121 Én még azt tudnám elképzleni hogy lenne egy unió ami magában foglalja Magyarországot, Horvátországot vagy azt nem, Szlovákiát, Szlovéniát talán, meg érdélyt márha erdély külön állam lenne, Románia meg sosem venne részt benne meg Mo. sem akkor sztem. -
#120 Ööö tudjátok mit bírok én a történelemben? azokat a rohadtkirály összefüggéseket. pl. ma hallottam tv-ben, hogy ha nem lett volna a hun Attila, valszeg ma velence sem lenne... -
#119 én olaszul tanulok, szal ha majd tudom olaszul hogy éljen magyarország, akkor beírom :) -
#118 Igaz igaz pardon. -
#117 Dehogy is... -
#116 Én szeretem, dallamos, szép nyelv, tény hogy bonyolult de szép. Ennek ellenére nem hiszem hogy franciául fogok tanulni a közeljövőben, bár ki tudja... -
#115 Szerintem azt biztosra vehetjük hogy középeurópában senki nem fog olajért csatázni senkivel. -
#114 ha kitörne a 3. Vh akkor minenkinek be kellene vonulni katonának(férfiakak)?
az rohattszar -
#113 Az EU lószar (de ez már aktuálpolitika..). Egy nagy döntésképtelen veszesző paca Európa dicsőséges történetében :) -
#112 most veszem észre, hogy enyém volt a 100. hsz :) -
#111 2 éve tanulom de rühellem... mocskos csigazabálók! :DD -
#110 Hát igen csak azt is megkellene nyernünk :) Bár az Eu valmelyest megoldást kínál a problémára mert ugye a határok megszűnnek nagyjából. -
#109 hát az lehet hogy nem, de az olajért még nagy csaták lesznek szentem :( -
#108 Áhh, akkor biztos megint a "rossz" oldalra csatlakozunk, és megint levágják az ország 60%-át... -
#107 Jó látni hogy nem veted meg a francia nyelvet :D Általában mindeki fikázza :) -
#106 Hát így erre nem lehet válaszolni, mivel a valaha kibaszott hosszú idő. Az elkövetkezendő 25 évben biztosan nem. Bár ha kirobban közben egy 3. VH... -
#105 LOOOL :) -
#104 Szerintetek valaha lehetséges lesz az hogy visszáljon a Szent István -i magyarország? Bár ez megint nem történelem de akkor is. -
#103 Ja igen kissé levagyok lassúlva ma este :) -
#102 ez tök jó :)
berakom aláírásba -
#101 Vive la Hongrie! = Éljen Magyarország! franciául, nem?
Ebből elég egyértelmű, hogy "hazafias" természetű vagy/lettél.... -
#100 miért ne lenne jó ötlet? mindenki csak fikázza.
-
#99 Eleinte nem tartottam jó ötletnek ezt a töri topicot de mostmár tetszik. :) -
#98 ? -
#97 Nemrég szereztem meg Kossuth eredeti hangját amit 1890 ben viaszhengerre rögzitettek a vértanúk emlékéből kifolyólag. -
#96 Ez látszik az idézeteből is.... -
#95 -
#94 :D -
#93 Töri az utóbbi 2 évben kezdett nagyon érdekelni, elég nagyhatással voltak rám ezek 48 as események kishazáá hoppá nagyhanzánkban... mindig csak ez a trianon :) -
#92 én se nagyon, csak amit megjegyzek