971
Itt beszélgethetünk a töténelemről
-
#171 van is róla egy könyvem :) -
#170 akkor jól emléxem :) -
#169 hiho:)igen ott is meg franciaorszgában -
#168 őő afrikában volt? -
#167 Az olyanok jók, én szerettem azokat anno.. -
#166 Befejeztük a 2. vhs. töriversenyt és elküldük. kb 20 perce. Elég fárasztó volt. -
#165 Jó dolog a töri(mindig is szerettem)!
Nekem Rommel a kedvenc történelmi személyiségem! -
#164 Én most pl egy nagyon jó kis történelem könyvet olvasok: Serge Lancel: Hannibál. -
#163 Ez tény de nincsenek ilyen könyveim....
Így marad a töri könyvem.... Meg a net, de tegnap mindkettőhöz lusta voltam :) -
#162 Mondjuk nem biztos, hogy a 11.-es vagy 8-os történelemkönyvekből kellene az információkat megszerezni:) Annyi jó és jeles történész volt és van ebben a világban, hogy inkább az ő könyveiket érdemes forgatni, és nem a töri könyveket. -
#161 Na én kb most megyek töriórára. -
#160 Én is :) -
#159 itt vagyok :) -
#158 Aham :) -
#157 Hova is kéne jönni? Ide törizni? Neked nem lesz suli? :) -
#156 Csaknem büntetnek meg ugyértem. Reggel lehet jövök de lehet az uccsó másopercig alszom :D -
#155 csaknem? ezt mire mondtad?
ja, amúgy ne offoljunk ennyit :) reggel jöttök? -
#154 én is mek szenvedni. bye all -
#153 Csaknem :D -
#152 A tetszés még nem büntetendő, de közel áll hozzá! -
#151 -
#150 nekem is az tetszik, remélem ezért nem bűntetnek(15vagyok)
na jó8 all! -
#149 Énis izé nekem is :D Neked is jó éjt és orvoshoz is sok sikert én meg megyek sz... bocsi szenvedni :D suliba báh :D
Agyamra megy az álmosság :) -
#148 Jó Éjt! -
#147 fincsi :) Jó éjt! -
#146 Kinek melyik kép a legbejövősebb? Én a 3.ra szavazok :) -
#145 Nade mostmár rényleg feszek mert nem bírok már se gépelni rendesen, se foglamazni :). Holnap meg korán kell kelni, mert menni kell orvoshoz... :( -
#144 na megyek aludni. lefekvés előtt kattintsatok a nevemre, és jól fogtok aludni ha meglátjátéok mi van ott. páj all -
#143 :D -
#142 Végre! Végre! Egy olyan ember mint én. Nálam is így van. Mind1 hogy 8kor fekszek le vagy éjfélkor, vagy 1kor nem bírok kelni attól még :). -
#141 Nekem a lefekvésem ideje ne mbefolyásolja sajna 12 órás alvás után ugyanugy alig birok felkelni mint 6 órás után. Jöhetne az óra átállítás. -
#140 nekem is aludni kéne, holnap még suli :( -
#139 :D -
#138 Hát igen midnig ez a milett volna ha.. pl eltépjük a békeszerződést (trianon) vagy az oroszok később mozgósítanak (1914)... Nyomasztó picit -
#137 Úristen ! Klinikai eset! Még az alváshoz is lusta! -
#136 Annyire nekem sincs most előttem aludni kellene de ahhoz is lusta vagyok. -
#135 Hát ott elcseszte a dolgot hogy hirtelen akarta a dolgokat. Ez vezetett talán a forradalomhoz, ami a Monarchiához ami meg tudjuk hogy mihez :(.
Széchenyinek volt igaza, az ő fokozatos terve sokkal jobb volt, de hogy mi lett volna ha ő érvényesül.....biztos hogy nagyon nagyon sok minden másképp lenne.
De ezzel kapcsolatban kár lenne spekulációkba belefolyni.. -
#134 Hát most erre így nem tudok neked mit mondani (pontosabban tudnák, csak az ehet hogy hülyeség lenne :) ). Szeretem azt az időszakot is de most valahogy nincs előttem a dolog... Elő kéne vennem a 11-es törikönyvem de nincs kéznél, én meg lusta vok ;) -
#133 Hú király :D Amugy Kossuth ról vélemények? Több véleményt halottam már miszerint Kossuth jó sok mindent elbaltázott amit csinálhatott volna másképpen is. -
#132 Ez nem újekeltű ötlet, még Kossuth találta ki "száműzetésében". Dunai Monarchiának nevezett el, a név magért beszél....
Bár amit te mondasz az nem pont az, csak valami hasonló :)