151
Melyik a kedvenced? Melyiket utálod?
-
#151 Én a sárgabarackost imádom meg a pogácsa.:D:D -
#150 Nekem a pizzás és a sajtos pogácsa a kedvenceim, de jöhet még kakaós is :D -
Hajnalcat #149 igen. -
n3whous3 #148 Imádom ezeket, az édesek jobbak kicsit (pogácsát leszámítva), mert ahogy mondja Kandurex, a többi hidegen már nem valami jó.
A kedvencem a kókuszos csiga, vagy mi a tököm a neve :D -
#147 sajtkrémes, szalonnás (bacon), pizzás...általában szeretem, de amikor már ki van hűlve :/ fele annyira sem ízletes -
#146 tegnap nézegettem a sütiket, hogy milyent vegyek utazás elött, aztán hirtelen meggondoltam magam, mikor láttam hogy a kosarak teli vannak döglött legyekkel -
szilvi92 #145 Sziasztok! Régebben írtátok, hogy lehet kapni ilyeneket fagyasztva is. Hol? Én még soha nem láttam....
Amúgy meg a sajtos grissinit és a baconos falatokat szeretem a legjobban... -
#144 Elte lágymányos előtt van egy, de az nem pékség, hanem csak ilyen kihelyezett teherautós izé... üzletnek nem rossz, a sok éhes egyetemista szünetben megy ki enni
a fornettiből én a pizzásat szeretem a legjobban -
#143 Nagyon finomak! Mondjuk mindig csak sajtosat kajálok! -
Hajnalcat #142 Pont ma ettem Fornettis sajtos pogácsát. Írnom se kell, nagyon finom volt, mint minden Fornettis termék. Csak tudnám, hogy csinálják ilyen finomra. Megszerezném a receptjüket. -
#141 én 200 ft-ért szoktam kérni, alattunk ad ért vagy 250 dekát, plusnál meg csak 180 körülit ( igaz ott 190et kérnek érte, hiába mondom hogy 200 ftért:D) -
#140 én a CBA-ban szoktam venni de csakis: sajtos, csokis, barackos pogácsát.
10 deka = 90 ft
CBA-tól 10 méterre egy maszeknál 130 a 10 deka.. -
#139 Fú, engem naon elkap a hányinger, ha meghallom azt a szót, h Fornetti. Már most is keringet az öklendezés:S Lehet h valami rossz emlék köt hozzá, amire nem emléxem:) Az biztos, ha hányni akarok, akkor elkell mennem a fornettis üzlet előtt, és taccs:D:D:D -
Phat Smoker #138 lehet,hogy az aluljárókra specializálódtak :) -
Daza500 #137 Tud valaki olyan Princess pékséget mondani, ami nem aluljáróban üzemel ? -
#136 pudingos -
#135 Fornetti... Csakis a sajtos pogácsa... beszteszt :) -
qper #134 mert hála az Égnek, mi magyarok/európaiak annyira nem vagyunk gyökerek és korlátoltak mint amerikai társaink. Mi hozzájuk hasonlóan nem zabáljuk éjjel-nappal sem a Fornettit, sem a mekit. Hidd el, ha hasonlóan alulexponált társadalomban élnénk mint amilyen a nagy vizen túl van, már elkészült volna a Fornettis verzió is :) -
#133 Na, ez is igaz
Mondjuk még a fornettiről nem készült egy olyan film, mint a Super Size Me -
qper #132 látod, ez igaz.
viszont fél kiló lekvárosban már kevésbé több a vitamin, mint mondjuk egy fishmac-ben, vagy esetleg egy cézár-salátában :) -
#131 Összes fornetti jó.
qper: A teljes kiörlésű lisztből készült pogácsába több vitamin lehet, mint egy sajtbuirger menüben -
#130 Én szeretem a fornettit de csak frissen melegen jó.A pizzás jön be nekem a legjobban -
qper #129 najó de még 600 Ft mekdónádszban is több tápanyag van mint 600 Ft fornettiben. -
#128 Nálunk frissen sütöttet adnak, melegen, és az zsír ;]
mondjuk drága, de ~600 ft-ból már jól lehet lakni, ami nem vészes, pl. mcdónác ~1000ft-os bigmek, és még beférne 2 mcrojál. -
#127 sajna ugy nincs meg, mert haromszor akkora egy oldal mint egy a/4es lap... Amugy teljesen jol le van irva benne, hogy melyek a legnagyobb ilyen jellegu rendszerek...
-
#126 nekem is:) -
qper #125 hát,akkor üdv a klubban :D -
#124 imádom -
qper #123 ha esetleg megvan digitális formában, átküldhetnéd :) -
#122 ezt en is ismerem, nekem valami 30 oldalas ismertetom van errol.. :D -
qper #121 Épp most olvastam, hogy a Fornetti európában a harmadik legnagyobb franchise-rendszerű üzlethálózat. Az első a McDonald's, a második valami olasz multikonszern... -
#120 jól! :) -
#119 :DD -
#118 ne is mond -
#117 de jól esne most egy kis pizzás pogi :P -
#116 a sajtos grissini meg a sajtos rud ugyan az, bar te szerintem a vastagabb sajtos rudra gondolsz, amin nincs szezam mag... Jol gondolom???:D -
#115 Én mindent megeszek, ami a kezem ügyébe kerül. :DDD -
#114 én nem szeretem. olajos és bár ízes, tömény szénhidrát. felesleges kalória. és egészségtelen. ja és biztos van benne E-antivitamin is. :-) -
#113 éne a sajtos rudat szeretem sajttal töltve -
#112 ja hat olyat mi is arultunk de soha sem szantam ra magam hogy megkostoljam..:D Valahogy kimaradt az eletembol.
Amugy nekem a kedvencem a turoson kivul a sajtos grissini... Nahhh hat az almaim kedvenc sutije de az is csak frissen jo, amikor kiveszed a sutobol..:S
Aztan meg arultunk baconosat, kaposztasat,sajtosat (pogit is), tepertos pogi, ezek a Norbi cuccok, pizzas, barackos, turos, turo-makos, meggyes, almas-dios, meg meg volt egy csomo..:D