151
Melyik a kedvenced? Melyiket utálod?
-
qper #111 asszem más probléma volt ott :)
feltéve persze ha frissek voltak az összetevők. a kakó ugye nem ütközik a tejjel mint ahogy a péksüti sem :) de ha a tej rossz volt... :D -
#110 kb 2 éve ettem utoljára és nem hiányzik
ja és akkor se én vettem
fassák -
Vegas #109 Nemrég ettem valamien kakaós sütit, és ittam hozzá tejet..ahh, úgy összefostam magam :C -
#108 én a káposztással voltam így..pff de szarvolt -
#107 Na mindegy eccer mindet ki kell próbálni. Hisz: "Egyszer élsz. Kezedben a kulcs!" -
#106 hat igen en mar kostoltam de azzal eskuszom vallatni lehetne annyira szar... Nem tudom ki tudja azt megenni de nem is sokan vettek..:D -
#105 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD olyat még nem ettem, de kipróbálom majd -
#104 amire az van irva: norbi csak szar lehet -.- -
#103 Fornetti.... Nyami
Hát igen van pár fura ízű. -
qper #102 persze, mostmár egyszerűen követhetetlen a dolog :)
én még 99-ben sütöttem a sütiket, a két sós két édes akkorra vonatkozott. Ma már beleőrülnék annyféle van :)
mennyiért adjátok Ti a boltban? -
szando #101 jaj, ték :D -
szando #100 finom, finom, csak az a baj hogy fagyasztottból csinálják, és ezért a tészta olyan fura állagú, meg ráragad a szájpadlásra. plusz ha kihűl akkor meg mehet a kukába -
#99 Majdnem mindennap kapok 150 ft-ot és bemegyek és kérek a kedvencemből: "Kérek a baraclekváros ból 150-ért!" :)))
Hhmmm....
-
#98 nalunk nagyon sok fele suti van es nagyon finomakat tudok sutni... Pogi, barackos es turos alap dolog. Ezen belul pizzas, meggyes, makos-turos, muffinok, Norbi Up-date termekek es meg sok mas is elofordul. En szeretem ezeket sutni, mert annyira finomak hogy az eszmeletlen. Meg hat jo elfoglaltsag is.. .:D -
qper #97 kilencvenhét -
qper #96 az is nagyon zorál!
a csaj pedig nagyon rendes, hogy lebeszélt róla.
-
#95 ma a kedves hölgy reggel felvilágosított, hogy a sajtos pogácsából nem akar adni, mivel az már a tegnapi. de ajánlotta asajtkrémes fornettit, ami isteni fincsi volt:) -
#94 -
qper #93 Én is dolgoztam egy üzletben még fiatalabb koromban, ahol többek között Fornetti sütiket is csináltam (akkor még kétfajta sós pogi volt és kétfajta édes /barackos, túrós/. Elég gyakran megfeledkeztem róla hogy a sütőben süti sül, ami ilyenkor igen sötétbarna árnyalatot vett fel, de nem volt mese, el kellett adni. Bevezettem hogy porcukrozom a sütiket, mert az "ápol és eltakar". Még a vevők is örültek neki, hogy édesebbé teszem a sütijüket:) -
#92 En nyaron Fornetti uzletben dolgoztam es meg jovo nyaron is ott leszek. Isteni finom sutiket csinaltam es nagyon jo volt a tarsasag is. :D En imadom a Fornettit..:D -
ssk3 #91 Van tökös-mákos fornetti ?
a m ú g y j ó k a f o r n e t t i s c u c c o k
-
#90 tegnap ettem gomba-husost és elég jó volt! -
qper #89 jaja, meggyes rulez (de nem az uj, hanem a regi kockaformájú)
ilyen gombas-husost meg nem ettem, de egyszer majd megprobalom.
a pizzást csak úgy szabad enni, ha van az ember keze ügyében valami ásványvíz/üdítő :) -
#88 Barackos.. az nagyon jo, husos-gombas is nagyon finom ( eszmeletlen hulyen hangzik de tenyleg finom :D ), a pizzas se rossz csak kicsit tul fuszeres szvsz. Eshat persze a meggyes. -
#87 esküszöm minjdárt lemegyek és veszek mégegy adaggal:D -
qper #86 helyes! mire a suliba értél volna, tuti elszottyosodik :) -
#85 Uhh, észrevettem hogy ami melettünk van az reggel nyitva van, és már akkor friss pogácsák várakozak rám, ma vetem is 15 deka körülit, és ez kb 157 ft szokott lenni! (+- ha rákérdez, hogy "Elég lesz" vagy "Maradhat?")
IStnem fincsi, suliba akartam megenni, erre már előtte bezalámtam az egészet:D -
#84 a túrót meg helybe rakják bele saját kezűleg
hehe -
#83 Nekem a túrós a kedvencem. Mellesleg mi gyártjuk és szállítjuk nekik a lisztet, szóval legalább részben tudom, mi van benne. ;-) De a Princess termékeit is Magyarországon gyártják (szóval az is magyar termék), nekik is mi szállítunk. -
#82 Azért a húsos bourekesuk az finom. -
#81 Én inkább nálunk megveszem a helyi maszek pékségben a pogácsát meg sütit, egy pite 55 ft (a többi sütinek is ennyi az ára), 1 kg sajtos pogi 600 ft (mellesleg ezerszer finomabb, és még másnap is ehető) -
qper #80 Nagyon mocsok cég a Princess. Piszok drága. Cserébe nem is veszek és nem is vettem soha semmit náluk. Ráadásul nem is magyarok, a Fornetti meg az. Ezzel is támogatom a magyar árukat :DD -
#79 a princess pékség a legnagyobb vicc, mert Bp legdrágább "péksége", de hogyan lehet egy pogácsa száraz, és zsíros egyszerre? -
#78 azannya!!
itt 120 körül -
Darkboy #77 Itt tatabányán 80Ft/10dkg :) -
qper #76 Te hol veszed ilyen drágáért? Gondolom te is Bp. -
#75 az jó -
#74 95 Ft/10 dkg -
#73 nálunk 160Ft/10 dkg :C -
qper #72 Na az nem sok egyáltalán. Ez nem Bp ugye? Legalább friss volt? :)