Soha nem látott mértékben nő az internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen. Nagyjából azóta, hogy megjelent az Osiris Helyesírási Szabályzat c. kiadványa. Abban már az angol írásmód nem is szerepel.
Az index olvasószerkesztõjének jelentõs szerepe volt abban, hogy a domanibõl domén legyen, ti. az õ ajánlására vették be a Szabályzat szerkesztõi a szószedetbe a magyar alakot.
Az index olvasószerkesztõjének jelentõs szerepe volt abban, hogy a domanibõl domén legyen, ti. az õ ajánlására vették be a Szabályzat szerkesztõi a szószedetbe a magyar alakot.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mióta? <#guluszem1>#guluszem1>
Mivel ugyanúgy köznév, mint a posta, televízió, ugyanúgy kis kezdõbetû.
Mielõtt szamárságokat írsz, szerezz be egy helyesírási szabályzatot. <#email>#email>
Mivel ugyanúgy köznév, mint a posta, televízió, ugyanúgy kis kezdõbetû.
Mielõtt szamárságokat írsz, szerezz be egy helyesírási szabályzatot. <#email>#email>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Kóka már biztosan azon töri a fejét, hogy lehetne lecsapolni az Internet vízfejét.
"Soha nem látott mértékben nõ az internet"
Én azt hittem h. férfi,... mint Isten, meg a Mikulás.
Én azt hittem h. férfi,... mint Isten, meg a Mikulás.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"A doménnév-növekedés két motorjának a szakértõk egyébként az internetes naplóírókat, a bloggereket) és a kéretlen elektronikus reklámlevelek küldõit, a spammereket tekintik."
Mindenféle kötözködés nélkül, a "doménnév" már írható magyarosan?
Mindenféle kötözködés nélkül, a "doménnév" már írható magyarosan?
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Az Internetet nagy I-vel írják...
nem hinném hogy a bloggerek hoznának ekkora növekedést.
inkább a fejlõdõ országok felzárkózása nyom a latba sokat.
inkább a fejlõdõ országok felzárkózása nyom a latba sokat.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Ja! 😊 Ez tetszik.<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor><#taps>#taps>