AMD: 2008-ra évi százmillió processzor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre lenyomhatnánk az Intelt a piacról, legyen õ a másodhegedûs. Az Intel P4-eit nem illetem most kritikával, viszont a Celeronok olyan sz*rok, hogy bûzlik tõle a gépház! Én be nem tenném a gépembe! :)
Az online áruházakban szinte mindig vannak olyan típusok, amikbõl csak utánrendelni lehet.
Mondták valakinek valaha, ha AMD procit akart venni, nincs, kéremszépen elfogyott?
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Duron != Sempron. Socket-A-s Sempron = korábbi Athlon XP. Socket754-es Sempron = némileg butított Athlon 64. Szal nem olyan rossz.
Értelmes ember ma csak és kizárólag AMD Athlon64-et vesz. A többi proci a lámáknak valók.
Amíg az Intel nem lép valamit, verseny nem lesz, az AMD64 3000+-om egy évvel ezelõtt, amikor én vettem, pontosan annyi volt, mint ma.
Ráadásul az Intel dual magos procit sem tud gyártani, a legújabb terve az, hogy kettõ procit tesz egy chipbe, ami nekem azt jelzi, hogy a közelében sincsen egy igazi dual magos procinak.
Technológiailag az AMD szerintem több, mint 1 évvel vezet, csak nincsen elég kapacítása, hogy elegendõ procit gyártson. Remélem, azért nem ül rá a babérjaira és már készül a következõ nagy dobás. ;-)))
Amíg az Intel nem lép valamit, verseny nem lesz, az AMD64 3000+-om egy évvel ezelõtt, amikor én vettem, pontosan annyi volt, mint ma.
Ráadásul az Intel dual magos procit sem tud gyártani, a legújabb terve az, hogy kettõ procit tesz egy chipbe, ami nekem azt jelzi, hogy a közelében sincsen egy igazi dual magos procinak.
Technológiailag az AMD szerintem több, mint 1 évvel vezet, csak nincsen elég kapacítása, hogy elegendõ procit gyártson. Remélem, azért nem ül rá a babérjaira és már készül a következõ nagy dobás. ;-)))
Amikor vehetne helyette "csoda Duront" (pardon)Semptont is.
kevés ez a 16% :(
a sok buta szerencsétlen meg csak veszi a szutyok celeroncsot és áramzabáló pénégyet :)
a sok buta szerencsétlen meg csak veszi a szutyok celeroncsot és áramzabáló pénégyet :)
Forza.
Mindig elõre!
Más korból ismerõs ez nekem.
Már nem az elsõ lépések ezek az elintelesedés felé.
Hajrá C3!
Más korból ismerõs ez nekem.
Már nem az elsõ lépések ezek az elintelesedés felé.
Hajrá C3!
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.