573
-
#12 Jöhetne már valami demó!!!!!!!
Vagy inkább a full verzió!
-
#11 De pontosan mikor is jön, mert a honlapon semmi nincs.
-
#10 Benoit Sokal és csapata még be sem fejezte a hamarosan megjelenő Paradise játékot, máris elárulták, hogy még két kalandjátékon is dolgoznak. Az egyik egy kis szigeten játszódó egyszerű, point and click irányítású kalandgamma, a Sinking Island. Ezen a trópusi szigeten egy milliárdos villája található, ahol brutális gyilkkosságok történnek. A mi feladatunk a bűntények felderítése lesz. A másik játék pedig az Aquarica, amely a első híresztelések szerint 3D-s lesz. Tehát van minek örülnünk, a kalandgémek ezéven még biztos nem halnak ki...
Forrás: AdventureGames.hu -
#9 Én már nagyon várom!
A mostani infó szerint is jövő hónap a megjelenési dátum.
-
rlacc #8 Sziasztok.
Rövidült a neve a Gama-nak. Úgy túnik a Lost Paradise csak munkacím volt.
Most csak szimplán Paradise.
Nemsokára beindul a hivatalos honlap is. Örvendjünk!!! :)
http://www.paradise-game.com/
Elvileg idén februárban jelenne meg, de ez októberi info.
-
#7 Sajnos nincs! :(( -
Bircsike #6 Valami info van már róla? -
#5 Igen, annak is Lost Paradise alcíme volt.
Ebben viszont Sokal keze van ismét, aki ugyebár a Syberia részek történetéért is felelős. Ez, azt hiszem elég bizonyíték arra, nem fogunk csalódni... remélem! :-) -
#4 Már rég lelőtték , azért csillant fel a szemem hirtelen. (sajnálom, mert imádtam az első részt) -
haxoror #3 Outcast2 project még él egyáltalán? -
#2 Amikor először megláttam a képeket azthittem az Outcast 2-ről van szó, asszem annak is ez volt az alcíme. Azt nagyon sajnálom hogy ez nem az, de ennek is vmi rohadt jó világa meg hangulata van így a képeket elnézve. Tárt karokkal várom.. -
#1 Benoît Sokal műve újra a képernyőre kerül White Birds Productions fejlesztésében.
Témáját tekintve kalandjáték ismét.
Nem tudom, van-e topic neki, első nekifutásra nem találtam.
White Birds Productions
Egyéb infó és képek: Hardwired