573
-
#52 Hát, ha 21.én lett gold, akkor logikusnak tűnik a május 6. Sorozatgyártás, dobozolás, szállítás, stb. Jöv. 7végén már jatszhatunk vele. Talán kicsit hamarabb ha "jó" kezekbe kerül:) (Természetesen a megvásárlás előtti próbaverzióra gondolok) -
#51 Nehezebb? 20 ora? Te jo eg ultra NEED !!!! -
#50 "Syberiához hasonló, csak nehezebb kalandjáték készül Benoit Sokal fődizájner kovácsműhelyében. Akcióelemek befigyelnek és a játékidőt kábé 20 órára tervezik.
Május 6-i megjelenéssel számolhatunk. A Paradise után Sokal mester egy Sinking Island című kalandjátékot emleget, amelynek kezelését már kidolgozta. Csapatától várható még egy kalandcucc megjelenése, Aquarica címmel. Szapora, szorgalmas dizájnernek tűnik, így hát a Szent Szőrbéka tartsa meg jó egészségben!"
hardwired.hu
Hát ezt nem hiszem el! Remélem ők tudják rosszul a megjelenési dátumot! -
#49 Köszi!
És eljött a nagy nap. Ma remélhetőleg megjelenik a játék! -
#48 és tessék:)
kérdezted, ezek voltak az alapanyagok:
-
#47 Tenk jú!
Várj már, rosszul írtad a játák nevét! Nem Lost Paradise, hanem Paradise! -
#46 dzsászt for jú:)
ps: majd írjátok át sztem a topik nevét Lost Paradise-ra, mert a sok lökött gyártani fogja itt a flame topikokat:) -
#45 Hát ma nem. Remélem akkor holnap tényleg jön! -
#44 Na megnéztem több helyen is a megjelenést:
2006.04.25
2006.04.26
Vagyis vagy holnap, vagy holnapután megjelenik.
Így legyen! -
#43 Na ennyit a 21-ei megjelenésről.
Paradise GOLD
Elkészült a Paradise című kalandjáték, a Syberia sorozat megalkotóinak új munkája, és a Ubisoft közleménye szerint már április 26-án a boltokba is kerülhet. Afrikában barangolhatunk egy fiatal lány szerepében, aki sajnos amnéziában szenved. Úgy dönt hát, hogy a kontinens négy különböző elrejtett zugát felkeresi, hogy a múlta után kutasson. A hírt egy koronázták meg.új videóval -
#42 Hát ma van végre 21-e. Remélem hamarosan megjelenik! -
#41 Hát nem tudom. Nekem a pályafutásom során a Syberia jött be legjobban a kalandjátékok közül. Bár ehhez hozzájárult az is, hogy nagyon hamar volt hozzá magyar felirat is. És így azért csak jobb játszani. És a beszéd aránya is megfelelő volt. Mert ugye vannak olyan játékok, ahol aztán van szövegelés bőven, ha meg nem érted, akkor rögtön elvész az egész hangulat. Ezért is volt jó a Syberia, NiBiRu, Black Mirror stb. Remélem aParadise is ehhez hasonló lesz. -
#40 szerintem Paradise egy korrekt Síberia klón lesz, de nem fog nyomába érni. remélem azért mégsem klónozzák, hanem vmi újat is hoznak. de ettől függetlenül is nagyon jó lesz az tutkó;) -
#39 Nekem man megvan Dreamfall Xbox-on de mar reg megtanultam hogy konzolon nem erdekes a adv. -
#38 Ja, csak Dreamfall-t nem látom egyik "boltban" sem!
Remélem a Paradise holnap már lesz a polcokon! -
#37 Hat baszak meg. Dremfall es Paradise is egy heten. Ket adv gamet nem birok el egymas mellet baszki :P
Oszt most melyiket valasszam erted.... -
#36 Na holnap lesz a nagy nap! -
#35 Remélem azért búcsúzásként nem raknak rá StarForce 4-et! -
#34 Dreamfall alitolag inkabb duma meg harc. 15 oras jatekmenetet igernek. A Paradise remelem hozza a Sokal minoseget :D -
#33 Még 3 nap. Remélem nem késik majd. Bár a Dreamfall is tegnap jelent volna meg elvileg, mégse látom, hoyg megjelent volna. -
#32 Need! -
#31 További új érkezett, in-game jelenetekkel.videó -
#30 Várom már!! Bár messze nem várok annyira fantasztikus játékot, mint a Syberia volt...! -
#29 A megjelenési dátum: 2006. április 25 -
#28 Új videó érkezett a hamarosan megjelenő játékból. -
#27 Már kevesebb mint két hét, és megjelenik a játék. -
#26 Bár engem nem igazán győztek meg eddig a videók.
Eléggé semmitmondóak. -
#25 Tegnap jelent meg egy újabb videó.
A Paradise Teaser Trailer 3. -
#24 És egy új videó is megjelent.
Konkrétan a Paradise Teaser Trailer 2.
-
#23 Pár új kép.
-
#22 Ajánlott:
GameSpot -
#21 Szerintem is.
Adhatnának egy demót is. -
#20 Szó szerint Elveszett paradicsom! ;)
Amúgy nagyon jó az új trailer! Nemhiába Sokal mű lesz ez is! -
#19 Hát biztos valami elveszett világ, vagy ilyesmi.
Majd meglátjuk. -
haxoror #18 Az a leopárd nekem inkább fekete párducnak tűnt
Mi az az izé amin az arab faszi tevegelt? Ez vmi fantasy gém lesz? -
#17 A hivatalos honlap is beindult.
Csak kár hogy ez még csak francia. -
#16 Új videó érkezett: Tükör
-
#15 Pedig már nagyon vártam!! -
#14 Oh!
2006.02.03: Release von unbekannt auf 2006.04.21 verschoben!!!
-
#13 Ez most komoly:
Release date:
April 2006
Már megint elhalasztották?