573
-
veri5 #132 ja
-
csgj #131 kitörlöd a spoiler szöveget. tod, van a backspace gomb, aztán beírsz mást -
csgj #130 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja hogy abban!!!nem igazán, én is ott akadtam el.. látom szépen a kis aranyos virágot, és ennyi.. nemtom hol kell keresni, de tuti, hogy az kell ahhoz a cuccoshoz, amit készíteni akarunk. -
veri5 #129 én se!
-
veri5 #128 de hogy kell beleírni?
-
veri5 #127 na nem tudsz segíteni?
-
csgj #126 nem vok ám király -
veri5 #125 érted?
-
veri5 #124 érted?
-
csgj #123 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a seggem lyuka fekete.. ez spoiler bammeg -
veri5 #122 ezt: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg -
veri5 #121 a szmájlik mellett ott van hogy makrók azt azon belül egy szöveg azt meg húzd be! -
veri5 #120 ott van a makrók azt ott!
-
#119 Bakker nem lehettek ekkora -k!
Most szórakoztok?
Mondjuk írd a [ ] [ ]-k közé a szöveget! -
veri5 #118 ja de nem a csíkbA RAkta bele a szöveget!
-
veri5 #117 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elakadtam ott hogy beleraktam azt a löttyöt a kéncsőbe azt csá!Spoiler szöveg
-
csgj #116 na, sikerült?
-
csgj #115 pffff... MONDOM nemtom, én is EZT KÉRDEZEM vkitől!!!! kirol pedig leírta a #106-os hozzászólásnál, csak még nem fogtam fel... -
veri5 #114 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg
-
veri5 #113 csgj hogy kell?
-
veri5 #112 De hogy kell csinálni Spoilert?
-
#111 #106 -
csgj #110 ÉN IS EZT KÉRDEZEEEEM -
veri5 #109 de hogy kell ilyet csinálni?
-
csgj #108 nem mondod! de hogy tegyem be a keretet????? -
veri5 #107 ja húzd ki azt a csíkot azt látod a megoldást!
-
#106 SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
[sToiler] Spoiler szöveg [/sToiler] (T=p)
MAKROK ra kattintva elolvasható. -
veri5 #105 én se!
-
csgj #104 nem, én is ott akadtam el... egyébként meg spileres keretet sem tok..lol -
veri5 #103 de tudod?
-
veri5 #102 ok!
-
csgj #101 hahó bakker, az előbb írták, hogy spoileresen írjunk!!!! -
veri5 #100 Elég jó lett a game,grafja szép,de a Syberia eddid a KING!
Ja és elakadtam!:(Ott hogy dumáltam már kint mindenkivel és beleraktam a toronyban azt a a lötyöt abba a kémcsős izébe azt ot elakadtam!Plz -
csgj #99 én is leragadtam ott ahol atiti -
#98 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így. Mert nem mindenki akarja lelőni magának idő előtt a poént ,feladatok megoldását.
Így. Mert nem mindenki akarja lelőni magának idő előtt a poént ,feladatok megoldását.
Így érthető? -
#97 Spoiler? érthetöbben! -
#96 Az ilyeneket rakjuk már SPOILER-be, ha kérhetném!
Jó? -
#95 Hali! kéne 1 kis help!!! Valakinek sikerült a masinát beindítani az elején?a rúdra rátekertem a rongyot és leöntöttem olajal és itt elakadtam :( ja és mézes sütit sem tudok szerezni :/ -
#94 sztem egész jó kis játék lett...grafika is tűrhető,a hangulata viszont egész jó...
de azért kíváncsi leszek hogy annyira megfog-e mint a syberia... -
csgj #93 nekem érződik rajta a "Sokal hangulat". egyedül csak a menürendszer kinézete nem tetszik.