14
-
#14 Nem szar... csak te nem értesz hozzá... konfigurálása kaki? ne nevetess... ebben simán veri a Keriot-t... és Adblocker-el sincs probléma... Outpost a profik tűzfala...Kerio a kezdőké!(illetve csak volt) -
Drawain #13 Én is használtam Outpostot majd egy évig, de valahogy mégis a Kerio-nál kötöttem ki ;) -
#12 Én kipróbáltam az outpost-ot..
Tapasztalat:
Egy szóval: szar
Kicsit hosszabban:
volt egy idő mikor folyamatosan jött a jelzés h valaki egy backdoor trojan deltasource-el fuckolja a gépem. Na szal Kerio mindig felismerte és blokkolta.. Outpost? Visszanéztem minden logot de még csak meg sem említette.. ÉS az outpost konfigurálása egy fos.. Nevetséges.. Adblockerje is egy kaki..
Sokan dicsérték h ilyen meg olyan jó.. Kipróbáltam és nekem nagyon nem jött be... Marad a Kerio.. -
#11 Azért azzal vitatkoznék hogy a legjobb... mondom próbáld ki az Outpostot többet rá se nézel a Kerio-ra!! :) -
Atheist #10 Kipróbáltam vagy 15 fajtát , de a Kerió volt a legjobb.Sok nagyon lassította a gépet.(Ja meg totál megbízható).
-
aliens #9 ez tényleg érthetetlen, van egy csomó drága szar, erre a legjobbat lenyomják.
technikailag egy tüzfal kifejlesztése évekbe tellik, meg egy rakás szerencse kell hogy, népszerü legyen.
nekik ez megvan és aszongyák nem kell.
ez olyan mintha bill gates bejelentené nincs több windows, holnap az utolsó nap amikor meg lehet venni aztán szevasztok. -
#8 ja szerintemis a kéró a legjobb!
annó próbáltam jónéhányat de csak ez volt az értelmes közülük -
#7 Használjatok Outposot az a profik tűzfala!! Nem ingyenes de többet tud mint a Kerio... -
#6 Bakter.. Legjobb tűzfal hullik el! Hihetetlen... Nem értem őket.. -
fulcsa #5 En is ezt hasznalom vagy 2 eve es sajnalom, hogy vege lesz a fejlesztesnek.
Gondolom az uj windowsban levo tuzfal miatt (ami allitolag sokkal jobb lesz mint az SP2-es) allitjak le a fejlesztest. Az uj tuzfal lehet, hogy az SP3-ban is benne lesz, igy nem sok ertelmet latjak a jovobeni kiadasnak. -
#4 Hát ez nagyon szomorú! De pedig az egyik LEGJOBB tűzfal!!! -
Drawain #3 Afene évek óta Keriot használtam :( -
AtisH #2 Ha nem is a legjobb firewall, de mindesetre kár érte. Márcsak azért is mert a kispénzű és becsületetes emberek lehetősége csökken, és így kénytelenek lesznek a fizetős, vagy az illegális megoldások felé fordulni. -
ximian #1 A Tiny ill. Kerio PF 2.1.x sorozata valóban jó volt, kellemesen lehetett használni - aztán sajnos kijött rá egy-két komoly exploit. A 4-es sorozat számomra túlbonyolított és túlságosan zavaró lett, ezért már nem vérzik annyira a szívem.
Otthoni gép meg egyébként is jól elvan az XP beépített tűzfalával, a PF-oknál sokkal fontosabbak a biztonsági patchek és vmi jó víruskergető, antispyware progi. Ámbár ez utóbbi sem annyira létszükség manapság, legalábbis Firefox használata mellett (IE-nél nem tudom, mi a helyzet, csak a windowsupdate-en használom).
Ha valaki kissé paranoiásabb, akkor még mindig van bőven választék free tűzfalprogiból.