Agatha Christie: And Then There Were None (Tíz kicsi néger)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Myn
Ugyanúgy ahogy a Syberia-ban vagy a Still Life-ban... (sehogy! <#shakehead>)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Hi! Nem tududja vki, hogyan lehet a felbontást 800*600-asról 1024*768-ra állítani?
Duddits
Nah, kiderült már, hogy készíthetõ-e hozzá magyarítás?

Hello!
Nem találom a propellert.
Tudna valaki segíteni?
Köszi a segítséget.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Sgtfathi
Egyépként jó volt a game? Mihez hasonlitható?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Ha valaki elakad szóljon nyugodtan, rendesen megküzdöttem vele, ezért megjegyeztem mit hogyan kell csinálni 😊

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

Jótanács: a végéhez közeledve ajánlatos néha menteni. többféle vége van, minden attól függ merre mész

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

Most toltam végig.
Ahol elakadtál:
menj a vödörrel a kertbe a kúthoz, töltsd meg vízzel.menj ahoz a kecskéhez amelyik egyedül van. töltsd a vizet az itatóba, szabad az út.

A két kecskés részhez ezek kellenek :A méheknél ami almát felszedtél abból kell almalét csinálni a konyhában. Ami az almaléhez kell :
-propeller, a sajt "csomagolása" alma, pohár

Remélem tudtam segíteni.

Annál a résznél vsagyok ahol a komornyik is halott már,de elakadtam már mindent körbenéztem de semmi.A kecskéknél nem tudok tovább jutni,ha valaki járt már itt segítsen légyszi.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Bemész a konyhábe, onnan a spejzba, ott a lapáttal amit felszedsz beletúrsz a lisztbe,elteszed, majd mégegyszer beletúrsz a lapáttal ott vannak az elemek az elemlámpához.Onnan már mehetsz az elemlámpával a sötétben.

Hi!

elakadtam. miután megmérgezték az elsõ áldozatot, éjszaka bojongok a házban. megvan az ujjlenyomat és kiszedtem a gramofonból a két izét és beraktam a rádióba( bár még mindig nem müxik). másfelé nem megy a srác, mivel túl sötét van neki. honnan szerezzek vmi fényforrást? találtam egy elemlámpát, de abban nincsennek elemek. plz help!
Jó kérdés...Amikor telepítettem nem figyeltem, de ha jól emlékszem van. Nem akarom most újratelepíteni hogy megbizonyosodjak róla 😊

Hmmm ehhez van német nyeévû telepítés is vagy csak angol?

Elakadtam... Átnéztem mindent, összeszedtem mindent, konyhában gyümölcspréshez kéne egy scrossbar hogy használni tudjam, de nem találok hozzá semmit.
Amerre a kecskék vannak nem tudok továbbmenni. Egyik irányban ahol 2 kecske van a tüskés bokrok miatt, másik irányban ahol csak 1 kecske van ott meg állandóan nekemjön a kecske azért nem tudok továbbmenni. Méhekkel mi a rákot kell csinálni? Tart már itt valaki?

hykao
Még mindig csak olyan 25%-a jött le nekem... 😞
Duddits
Pár kép ízelítõnek:

kirol
Én is kíváncsi vagyok rá!

hykao
Persze, csak nagyon lassan csordogál le...
rezsofiz
ha kipróbáltad akkor véleményt majd mondasz a játékról? leszedem ha jó

sazl : c

hykao
Na torrentspy-on megleltem... 😊
hykao
Jó ötlet, meglessük majd, csak elõbb legyen meg maga a progi! 😊
grebber
Nem elméletileg gyakorlatilag is 😄

2005-10-28 PC Game ISOs Agatha Christie: And Then There Were None (c) Dreamcatcher RELOADED 94x15 MB

Torrenten meg gondolom már mindenhol fennt él 😄

Next PC upgrade: 2022

Amennyiben át tudod küldeni a nyers szöveget, és feltéve igény is van rá, segítek a program magyarosításában.
hykao
Hmm, elméletileg kijött...legalábbis NFOrce-on már kinn van.
hykao
Hát gyaníthatóan ma már nem így fordítanák...(amúgy emlékeim szerint nincsenek benne afro-amerikaiak...😄)

Hmm, lehet, hogy átnevezem az eredeti angol címre a topikot, ha engedi...(csak azért a magyar címmel írtam a topik nevét, mert az angol túl hosszú volt...)
BBird
tenkjú! Igénybe fogom venni, amennyire elakadnék, vagy valami! :-)
Na de most már aztán tényleg ON! :-))
Rafaelo
niggás 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

hykao
OFF:
No azért a dologhoz az is hozzátartozik, hogy sok önzetlen ember volt a segítségemre! (remélem mindenkit feltüntettem a Credits-ben, aki akár egy sort is fordított...)
Ha sikerül megszerezned, a játék topikjában szivesen segítek, ha elakadnál vagy bármilyen más probléma merülne fel.
ON
BBird
OFF cont.: Köszönöm a választ, majd fogok is megoldást találni rá, max ellopom a winchestert! És nagyon örülök neki, hogy van magyarosítása, fõleg, hogy minõségi. (Legalábbis biztos vagyok benne, hogy a több hónapos munka alatt hykao mester nem csak a gumicukor napon való lebomlását figyelte, hogy ezzel megoldjon egy több évszázados kérdést: "Vajon mi lesz a napon a gumicukorral pár hónap alatt?")
Szóval Köszönet érte!

ON...
hykao
OFF:
Hát pedig leírtam már sokszor: mert tartalmazza az összes szöveges videót is magyarul feliratozva + grafikus magyarra módosításokat...stb...
Abban a játékban az átvezetõ videókban elhangzó dolgok kiemelten nagy szerepet kapnak, fõleg a végsõ konklúzió videó trió...
Ha én tudtam több hónapot az életembõl a magyarításra szánni, akkor talán lesz pár órája a megszerzésre-beszerzésre annak is, aki élvezni akarja e többhónapos meló gyümölcsét... 😊

(UI: amúgy ha jól emlékszem 862,5 MB 😄)
BBird
Kaland, kaland, kaland! :-)
Mostanában újra kedvenc kategóriámmá vált, Syberia végigjátszása után. Várom ezt is!

Csak az ezüst fülbevalót nem értem, hogy miért 800mb (vagy mennyi) a magyarosítás. Nem tudom hazavinni munkahelyrõl 32mb pendrive -n. :-D
hykao
Új kalandjáték várható novemberben:

Agatha Christie: And Then There Were None Goes (Tíz kicsi néger)

Az egyetlen bajom a dologgal, hogy ha már valaki olvasta-látta akkor talán nem lesz akkora élmény, mint pl. Az ezüst fülbevalós Sherlock Holmes játék - amiben nem egy már ismert Sir Arthur Conan Doyle irást vettek alapul, hanem egy teljesen új (Sherlock-hû) történetet kreáltak.

Hivatalos oldal

GAMESTAR.HU hír

Mindjárt csinálok egy bannert, ha van elég anyag hozzá.
← ElőzőOldal 3 / 3