Pár év múlva úgyis csak 3g telefon lesz és lesz olyan is ami megfizethető, az elején a gsm is több százezer volt.
Komolytalan#6
Én továbbra is telefonálok a telefonomon, max SMSt írok, aztán ennyi. De telefonálni is ha gép közelben vagyok meg mód van rá akkor inkább Skype. Ehhez nem kell 3G készülék meg 3G hálózat, stb. Ha olcsóbb lesz a mobilos net mint a vezetékes - amin megfelelő szoftokkal most is lehet telefonálni, videotelefonálni - akkor majd elgondolkodom azon hogy váltsak. Addig meg hajukra kenhetik a G betűiket.
Kár, hogy sem nekem, sem a Családomnak, ismerőseimnek nincs 150 ezre ilyen telefonra, és 150 Ft-ja percenként egy 1 perces videodumcsira...
Hegyikecske#4
egy 2évvel ezelőtti ADSL-nek mondható.
jah tök jó dolog. Kár, hogy nekem se az ismerőseimnek sincs felesleges 100-150ezre új készülékre.
onimusha#3
hát azért a videotelefon annyira nem hiányzik, hogy headsetes telefont fél méterre maga előtt tartó emberke, jah ha nincs headset akkor me ordibálnak mobil internet ? hát ez a 384k nem mondható túl jónak
vincuska#2
igen, tok jo dolog. Kar hogy se nekem se az ismeroseimnek nincsen felesleges 60-150Ft percenkent hulyesegre.
DKm#1
Ez tök jó dolog. Kár, hogy se nekem, se az ismerőseimnek sincsen 3g-t támogató telefonunk.