20
-
#20 wmv helyett mov? vagy mpg?
Észnél vagy? Láttál te már filmet hd wmv-ben? Nem mondanál ilyet. -
#19 Ímhol két link:
1.quicktime helyett
2. rühes rílpléjer helyett
Amúgy a wmv-t is hanyagolhatnák, inkább avi, mov, mpg. -
archkoven #18 Úgy látom nem én vagyok az egyetlen aki szívből rühelli az realplayert!
Valóban a legagresszívebb lejátszó amit csak el lehet képzelni. Nincs benne lehetőség (vagy csak kurvára el van rejtve), hogy ne induljon el automatikusan, majd ha kilövöd a vindózban akkor meg úrja beteszi magát amint elindítasz egyszer egy .rm file-t. Arról nem is beszélek, hogy nem hajlandó lejhátszani semmit amíg nem frissítette magát és az is fél évig tart. Szóval kurvára ki van a faszom az egésszl.
Ez az egyetlen lejátszó amit soha nem telepítek fel, vagy ha nagyon kell akkor egyből törlöm is a gecibe.
Nincs egyébként másik lejátszó ami kezeli ezt a formátumot? -
GodBadka #17 Nem vagyok egy MS rajongó, de bajom sincs velük. Nem értem, hogy egy saját OP rendszer miért ne népszerűsíthetne saját formátumokat. Ha nem tetszik a RN-nek, akkor írjon ő is egy OP rendszert. Amúgy meg a rm egy fos minőségű vacak, csak remélni tudom, hogy az RM más formátumai és szolgáltatásai jobbak. -
OMax #16 Jaaaj nyomorodjanak meg a real-ek... Szart csinalnak, oszt meg verik is a nyalukat. Atya eg... szornyu... adott volna a halal nekik annyi zset... -
#15 Én is pont ezért gyomláltam ki gyökerestül ezt a szemetet a gépemről. Állandóan elindult magától. Ha kiszedtem az automatikus indítások közül, akkor néhány nap után újra visszaírta magát és ismét elindult minden indításkor. Komolyan mondom szemetebb volt mint egy vírus. -
faz #14 Hát igen, a real egy agresszív ...., minden termékével együtt. Az összes lejátszója automatikusan elindul, b****ogat hogy mit csináljak, stb., rohadt idegesítő. Ha nem lenne más akkor nem néznék/hallgatnék semmit gépen. -
#13 :D -
peca #12 ...multkor leszedtem egy videot real formatumban... Wow, milyen kiraly megvan ez a video is!! Fel is installalom a RealPlayer-t, meg a tobbi sz*rt amit kellett... elinditanam.. erre kiirja, hogy ujjabb verzio kell.. jo. OK-ra kattintottam, az elkezdte letolteni a 11MB-os fajlt.. na miutan nagynehezen leszedte, kiirta hogy nem birja felinstallalni, mert a verzio nem ugyanaz.. HAT BASS*A MEG, EPP AZERT TOLTOTTEM LE, HOGY NE UGYANAZ A VERZIO LEGYEN MEG!!!!!!!!!!!!!! -
szombi #11 jönnek a borús idők: rm-ben kell a videókat néznünk... -
Aspirin #10 Ennyi pénzért nem lett volna egyszerűbb megvenni?
Vagy nem ez történt véletlenül kártérítésnek álcázva? -
#9 remélem ezzel be is zárják a boltot és soha semmilyen mediat nem kell majd rm-ben viszontlátnom, és azzal bíbelödnöm -
asdasdasd #8 Azt azért nem gondolom, hogy az MS fizetett volna, ha nem vesztette el volna ugyis a pert.
Tehát a vád abszolut megalapozott volt.
Valószínüleg így a RN is többet kapott mint különben kaphatott volna, az MS-ről meg nem mondják ki, hogy erőfölénnyel visszaélt, mert az más perekben felhasználhatnák ellene. -
TommyGun #7 Szerintem ez a peren kívül megyegyezéses taktika egy kalap SZ*R ! Beperelte polgári úton az MS-t és most közel 3 év pereskedés után meg kisétál belőle mert zsét kap ? Ez minden jogrendszer szégyene...asszem nálunk si van de ez etikai és morális szempontból szánalmas és gusztustalan... -
rolika #6 azért én ilyen böszme nagy kártérítés előtt csak megvizsgálnám, hogy a "sértett" cég képes lett volna-e egyáltalán ekkora forgalom/haszon kisajtolására, ha nincs a microsoft... -
DKm #5 A real media egy rakás sz*r. A windows media már kapizsgál vmit, de még nem az igazi. Az mp3 a KIRÁLY. -
FTeR #4 ms ilyenkor egyébként valszeg aljut arra szintre, ahol már jobban megéri lefizetni őket, mint fizetni az ügyvédeket :) -
FTeR #3 haldokolt a realnetworks, mert olyan rakat sz*r amit csinált, ezért az alap amerikai elgondolást elővéve, pereskedéssel akarja oldni anyagi gondjatit.
sokkal könnyebb az ms-t hibáztatni, a saját sikertelenségükért. a gond csak az, h ilyen hozzáállással pert lehet nyerni. -
dez #2 Hát nem tudom, én sosem szerettem a realmediát. -
BlackRose #1 Na a RealNetworks most a Microsoft legjobb barátja lesz és ezt meg is kell érteni, ugyanis ennyi pénzt nem kerestek volna az életükben sem még akkor sem ha Microsoft nem is létezne...