Miniképernyőket fejlesztett ki a Siemens
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végem = cégem,
és most van itt az ideje, hogy elhúzzak aludni 😉
és most van itt az ideje, hogy elhúzzak aludni 😉
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
MUhhahahhahahhhahaha
Ha lesz végem, alkalmazlak kreatív igazgatónak 😊))))) Tartsd meg a nicked addig 😊
Ha lesz végem, alkalmazlak kreatív igazgatónak 😊))))) Tartsd meg a nicked addig 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Hát semmi fantáziátok sincs ???
Mire jó egy ilyen mini képernyõ amire azt írsz amit akarsz ????
Puskázni vazze!!!!!!
Mire jó egy ilyen mini képernyõ amire azt írsz amit akarsz ????
Puskázni vazze!!!!!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ok, frankó, és majd a tej ára triplája lesz :-D
Látszik, hogy eltartott vagy...
szerintem jó ötlet...fejlesszék csak és majd 10év mulva amikor ránézek egy konzervre kiirja nekem hogy hogyan tudom elkészíteni meg stb...
ha a méret nem korlátozott akkor plakátok is lehetnek belõle.jó cucc ez
ha a méret nem korlátozott akkor plakátok is lehetnek belõle.jó cucc ez
bobka.uw.hu
Nyomtatott áramkör 😊))
Egyébként ha elalszik a kijelzõ akkor valszeg már a termék se jó 😄 Illetve ha sokáig mûködik mi a garancia arra hogy a szavatossági idõt nem írja felül egy "okos" kis programkód/vírus? 😊
Egyébként ha elalszik a kijelzõ akkor valszeg már a termék se jó 😄 Illetve ha sokáig mûködik mi a garancia arra hogy a szavatossági idõt nem írja felül egy "okos" kis programkód/vírus? 😊
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Nekem az a furcsa hogy fel lehet nyomtatni,ugyanakkor az elemmel tartóágát is blablázzák. Az én nyomtatóm nem tud semmiféle erõforrást nyomtatni.
Nem olvasok privát üzeneteket.
remek, a közeljövõben 3000Ft lesz egy zacskó chipsz, ami 150gr chipset tartalmaz, de cserébe megnézheted a zacskón spongyabob legújabb kalandjait...
es akkor mar nem kell orszagonkent kulon csomagolas a termeknek, es 250 nyelv kozul kell majd megtalalnom a magyar leirast.
de mondjuk a bkv berletemre irhatnak vmit, es majd viszem be 3 havonta feltolteni ;-)
de mondjuk a bkv berletemre irhatnak vmit, es majd viszem be 3 havonta feltolteni ;-)
Nem elég, hogy egy termék árában azt a sok szar reklámot is mefizettetik velünk, most még ezt is? Kell a francnak! Nyomtassák ki papírra/mûanyagra, mint eddig, és még elem sem kell...
"hiszen egy több hónapon át tárolt és szállított áru esetében nem biztos, hogy jó megoldás a Siemens kijelzõinek a használata"
ki mondta, h a kjelzõnek folyamatosan mûködnie kell?
ki mondta, h a kjelzõnek folyamatosan mûködnie kell?