364
-
mate317 #124 Cech-Cole.Terry.Cannavaro.Cordoba-JoeCole.Juninho,Ronaldinho,Robben-Martins,Ibrahimovics -
#123 Moretto-Cicinho,Ferdinand,Chivu,Mexes-C.Ronaldo,Gattuso,Pirlo,Kaká,Toni,Shevchenko -
Csesza #122 Cech - Cicinho, Rio Ferdinand, Samuel, Dédé - C.Ronaldo, Xaxi, Ronaldinho, Recoba - Eto'o, Adriano -
tomcat1 #121 Ceh-puyol,cannavaro,nesta,zambrotta-deisler(c. ronaldo),kaka,xavi,J cole-Etoo,adriano -
R9 #120 xDDDDDDDDDD -
#119 elég milanos csapat lett :) -
clesch #118 az én válogatottam: kapus: Dida,- Jobb hátvéd: Cafu,- középső védők: Nesta, Terry, - ball hátvéd: Ashley Cole______Középppálya: Deco, Kaká, Bommel( a király :D)___Támadósor: SheVa, Ronaldinho, GiLa -
Monoton #117 Inkább HALA MADRID! :) -
Így van, hajrá Bayern :) -
Monoton #115 -
#114 Buffon - Sagnol,Lucio,Ferdinand,Lahm - Ballack, Pirlo, Viera - Ronaldinho,Toni, Henry
1nek jó
sztem -
#113 gattuso balszélső a védelemben...
hát ez tuti működne :)
-
#112 Én Roma és Bayern szimpatizáns vagyok, de Kuffourt mégsem venném be a világ legjobb 11-ébe. -
#111 Buffon
Zambrotta - Gilberto Silva - Kuffour - Thuram
Camoranesi - Vieira - Nedved
Del Piero - Henry - Trez
Kicsit sem juve orientált a csapat , lévén csak 8 ember van benne :) -
#110 :DDD! -
Monoton #109 -
#108 Deisler tetszik a középpályádon :) -
tomcat1 #107 Ceh-puyol,cannavaro,nesta,gattuso-deisler,kaka,xavi,J cole-Etoo,adriano(raul)
raulba még gondolkodom, mintha állíthatnék össze ilyen kezdőt
amugy szerintem ez szerkezetileg is müködne a pályán, az előbi 11-ekkel ellentétben...
de lehet vitázni, egy biztos yó csapat lenne... -
#106 -
Monoton #105 VERHETETLEN!!! -
szabolcs17 #104 Buffon-Puyol,Nesta,Ferdinand,R.Carlos-Gattuso,C.Ronaldo,Ronaldinho-Henry,Del Piero,v.Nistelrooy
Mit szóltok hozzá! -
#103 mf3 puzikam -
#102 Dida - Puyol, Nesta, Stam, Chivu - Mancini, Totti, De Rossi, R. Carlos - Owen, Adriano. -
#101 -
#100 Forza Juve és Hajrá Fradi :D -
#99 Del Piero a legjobb :D -
#98 jól beszélsz :D -
#97 akkor jó nekem nyóc ^^ -
#96 biztosan mondhatom a nevében hogy nem :D -
#95 nem rossz montella helyére az adriano sheva kettős nem lenne jobb? ^^ -
#94 -
#93 de sanctis
zanetti-puyol-nesta-robertocarlos
assuncao
beckham-nedved
bergkamp
montella shevchenko/adriano
py. montela legjob. -
#92 faszt okoskodsz -
#91 sztem meg kurvajo.
enyio -
#90 (Sajnos) a Fenerbe.
Pedig ő egy sokkal jobb csapatba is illene. -
#89 Szerintem a te O'shea-d még a MU-ba se fér be -
#88 Nem tudod véletlenül Rüstüvel mi van ? Hol játszik , csak nem a Fenerbe? -
#87 Hleb egy kaki , arsenalba is csak cserepados , azonkívül fizikai felépítése 0 , technikailag ügyes , de gyakran nem tudja a premier leaguebe kamatoztatni karmesteri tudását , mert gyenge a felépítése és csapaton belül van több nála jobb szervező is , az a sok pénz amit meg kiadott érte Wenger , egyedül a Stuttgartnak volt jó -
#86 Rüstü
Lucio Terry Nesta
Gerrard Totti Scholes Ronaldinho
Makaay Shevchenko Vieri
-
#85 Buffon-Nesta-Terry-Maldini-C.Ronaldo-Gerrard-Pirlo-Robben-Totti/Kaká-Shevchenko-Adriano