A Te Focicsapatod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1nek jó
sztem
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Zambrotta - Gilberto Silva - Kuffour - Thuram
Camoranesi - Vieira - Nedved
Del Piero - Henry - Trez
Kicsit sem juve orientált a csapat , lévén csak 8 ember van benne :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
REAL MADRID
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
raulba még gondolkodom, mintha állíthatnék össze ilyen kezdõt<#vigyor3>#vigyor3>
amugy szerintem ez szerkezetileg is müködne a pályán, az elõbi 11-ekkel ellentétben...
de lehet vitázni, egy biztos yó csapat lenne...<#wow1>#wow1>
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
REAL MADRID
Mit szóltok hozzá!
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
zanetti-puyol-nesta-robertocarlos
assuncao
beckham-nedved
bergkamp
montella shevchenko/adriano
py. montela legjob.
hüje vagy hamán szép nem!4
Pedig õ egy sokkal jobb csapatba is illene.
Lucio Terry Nesta
Gerrard Totti Scholes Ronaldinho
Makaay Shevchenko Vieri
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Puyol Campbell Nesta Roberto Carlos
C.Ronaldo Hleb Vieira Ronaldinho
Henry Bergkamp
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Remélem kiesik!!
REAL MADRID
REAL MADRID
,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Meglehet nézni hogy hol van ( jõvõre ne az NB1be keresd <#nyes>#nyes>)!!!!!
<#action>#action><#action>#action><#action>#action><#action>#action><#action>#action><#action>#action>
Fontana-Moro,Mandelli,D'Anna,Lanna-Semioli,Corini,Brighi,Franceschini-Obinna,Pellissieri
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8