A Te Focicsapatod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djemba-djemba
Buffon - Sagnol,Lucio,Ferdinand,Lahm - Ballack, Pirlo, Viera - Ronaldinho,Toni, Henry

1nek jó

sztem

djemba-djemba
gattuso balszélsõ a védelemben...

hát ez tuti mûködne :)

Taranov
Én Roma és Bayern szimpatizáns vagyok, de Kuffourt mégsem venném be a világ legjobb 11-ébe.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kaplan
Buffon
Zambrotta - Gilberto Silva - Kuffour - Thuram
Camoranesi - Vieira - Nedved
Del Piero - Henry - Trez

Kicsit sem juve orientált a csapat , lévén csak 8 ember van benne :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jano
:DDD!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

REAL MADRID

Taranov
Deisler tetszik a középpályádon :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ceh-puyol,cannavaro,nesta,gattuso-deisler,kaka,xavi,J cole-Etoo,adriano(raul)
raulba még gondolkodom, mintha állíthatnék össze ilyen kezdõt<#vigyor3>
amugy szerintem ez szerkezetileg is müködne a pályán, az elõbi 11-ekkel ellentétben...
de lehet vitázni, egy biztos yó csapat lenne...<#wow1>

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Szega87
<#eljen>

VERHETETLEN!!!<#eljen><#eplus2>

REAL MADRID

Buffon-Puyol,Nesta,Ferdinand,R.Carlos-Gattuso,C.Ronaldo,Ronaldinho-Henry,Del Piero,v.Nistelrooy

Mit szóltok hozzá!
báttyó02
mf3 puzikam

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szanics
Dida - Puyol, Nesta, Stam, Chivu - Mancini, Totti, De Rossi, R. Carlos - Owen, Adriano.

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!

Szega87
<#mf3><#taps><#banplz><#lama><#wilting><#bdead><#duhos2><#action><#rinya><#kocsog>

gercse
Forza Juve és Hajrá Fradi :D

gercse
Del Piero a legjobb :D

gercse
jól beszélsz :D

Sheva
akkor jó nekem nyóc ^^

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

báttyó02
biztosan mondhatom a nevében hogy nem :D

Sheva
nem rossz montella helyére az adriano sheva kettõs nem lenne jobb? ^^

báttyó02
<#eljen>

bestGP
de sanctis
zanetti-puyol-nesta-robertocarlos
assuncao
beckham-nedved
bergkamp
montella shevchenko/adriano

py. montela legjob.

hüje vagy hamán szép nem!4

báttyó02
faszt okoskodsz

báttyó02
sztem meg kurvajo.
enyio

Taranov
(Sajnos) a Fenerbe.
Pedig õ egy sokkal jobb csapatba is illene.

Szega87
Szerintem a te O'shea-d még a MU-ba se fér be <#eplus2>

Szega87
Nem tudod véletlenül Rüstüvel mi van ? Hol játszik , csak nem a Fenerbe?

Szega87
Hleb egy kaki , arsenalba is csak cserepados , azonkívül fizikai felépítése 0 , technikailag ügyes , de gyakran nem tudja a premier leaguebe kamatoztatni karmesteri tudását , mert gyenge a felépítése és csapaton belül van több nála jobb szervezõ is , az a sok pénz amit meg kiadott érte Wenger , egyedül a Stuttgartnak volt jó <#bohoc>

Taranov
Rüstü
Lucio Terry Nesta
Gerrard Totti Scholes Ronaldinho
Makaay Shevchenko Vieri

Sheva
Buffon-Nesta-Terry-Maldini-C.Ronaldo-Gerrard-Pirlo-Robben-Totti/Kaká-Shevchenko-Adriano

McFrost
Akinfeev-Puyol,R.Ferdinand,Terry,O'Shea-Robben,Ronaldinho,Corini,C.Ronaldo-Rooney,Adriano

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

báttyó02
Casillas

Puyol Campbell Nesta Roberto Carlos

C.Ronaldo Hleb Vieira Ronaldinho

Henry Bergkamp

Szega87
Én csak azér nem szurkolok a fradinak hogy essen ki , mer az unokatesom fanatikus õsfradis és tudom hogy neki elveszne egy darabka az életébõl , ezér remélem hogy jobb gólkülönbséggel de bentmarad a fradi <#vigyor>

Fradi Pfujjj!!!<#action>
Remélem kiesik!!

REAL MADRID

szanics
csúnya is lenne, ha ilyen kerettel mögötte lenne...

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!

Szega87
A Gyõr elõrébb lesz mint a Fradi <#duhos2>

Taranov
Valóban, sokszor futott fel, középre is bement, de mikor hátulról kapott labdát, mindig megállt.

Szerintem Bodnár nagyon jól játszott!!!

REAL MADRID

Taranov
Én kint is voltam a meccsen, valóban jók voltunk, Böõr és Hajnal különösen, viszont Bodnár mindig megállt a labdával.

Taranov
Én jövõre az NB elsõ felében keresném. Fel fognak állni, már vannak eredmények is. (ugye gyõzelem a Gyõr ellen és döntetlen az MTK-val)

Taranov
Ezek közül csak (bocs, nincs kedvem nagy betûvel írni:) orbán viktor miniszterelnök úr és mattheus nem illik a felállásba.

Szega87
Hát én biztos irok minden újságnak hogy Matthäus-t ne engedjük el!!!

nézitek a horvát-magyar meccset?jól játszunk.ez a Hajnal gyerek se rossz.Ha Matthaus repül a régi szarok visszakerülnek és a válogatottból megint nem lesz semmi!!!!!
Szega87
Szerinted ha tegyük fel Matthäus repül , lesz esélye visszakerülni a válogatotba?

gercse
majd meglátjuk :D

Zolcsi01
Az utóbbi meccseken kezdõ volt a Herthában és jól is játszott!<#alien2>

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Szega87
Fradi?????????????????????????????????????????????????????????????
Meglehet nézni hogy hol van ( jõvõre ne az NB1be keresd <#nyes>)!!!!!

<#action><#action><#action><#action><#action><#action>

gercse
jajj,most írjam le én is a Juve kezdõt?,ez annyira....

McFrost
Az én válogatottam:
Fontana-Moro,Mandelli,D'Anna,Lanna-Semioli,Corini,Brighi,Franceschini-Obinna,Pellissieri

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gercse
Rabóczki,- Bodnár,Juhász,Vanczák,Huszti-Dárdai,Lisztes,Gera,Halmosi,-Szabics,Tököli :D(hajrá Fradi:D)