364
-
#364 ----------------------Neuer---------------------------
Alves------------Puyol-----------Terry------------Lahm--------
------------------------Iniesta-------------Xavi-----------
--------Robben-----------------------------------------------Kroos
--------------------Messi------------------Neymar-----
csőő :D -
#363 version 2.0
balszél Pedro
közép Villa
jobbszél Messi
amit a version 1.0-ban felvázoltam,az lesz a kezdőcsapatunk a szezonban,mivel a svéd nem fog padozni -
#362 ibra :DSA_:ADS:AD_ADS:ADS -
#361 Valdes-Alves-Puyol-Pique-Adriano-Busquets-Xavi-Iniesta-Villa-Messi-Ibrahimovic
fél percet nem kellett gondolkodnom :) -
#360 Lloris-Maicon-Thiago Silva-Hangeland-Lahm-Cambiasso-Schweinsteiger-Xavi-Sneijder-Dzeko-Müller
felállásnak meg egy: 4-3-1-2 -
#359 messi félre tettem:D ibra mellet csak hátrébb annyival mint amennyivel hátrébb van most :D -
#358 --------julio césar--------
Dani Alves-Sagna-Pepe-Sergio Ramos
Fabregas ---------------- Özil
-----------Nasri-----Nani-------------
-------Messi------
-----Ibrahimovic----------
cserék:cech,terry,piqué,abidal,iniesta, van der vaart,walcott,arshavin,eduardo,david villa
:D
-
#357 -----Van Der Saar-----
Alves-Vidic-Ramos-Evra
Ronaldo-Lampard-X.Alonso-Messi
---Torres
------------------Rooney-- -
Mososzer #356 ------------Cech---------------
Alves - Terry - Ramos - Maxwell
-----------Essien--------------
Messi------Afellay-------Robben
--------Agüero-Lavezzi-------- -
#355 matyi nem lehecc mer az nem írna ilyet Ibrákádábráról asdad -
#354 Ez a 10 játékos elég lenne::
Ibrának nincs méltó párja -
#353 Cech
Daniel Alves-Terry-Puyol-Evra
Essien
Gerard-Lampard-Kaká
Ibrahimovic -
#352 *vagy számomra közömbös
ez lemaradt. -
#351 mindenki a saját maga kedvenc játékosaiból állítja össze a csapatát, mi a faszért kell belekötni? már válogatná be Barcásokat ha nem csípi? én se válogatok a csapatomba oylan játékost akit nem szeretek, a kedvenc játékosaimból rakok össze egy csapatot... ahogy itt a legtöbb ember. -
campy #350 nyugodj le:) eltűnök örülhetsz... -
campy #349 az egy dolog de ő már nem Barcás:) a minősítéssel abszolút igazam van arról nem tehetek h kőkemény véleményem van -
#348 itt páran tévedésben vannak, egy ilyen álomcsapat szubjektív dolog, ha neki ők a legjobbak, akkor szíve joga. lehet, hogy valakinek a mucsaröcsögei megye 25.-ös csapat játékosai az álomcsapat. nem lehet ebbe belekötni -
#347 Gratulálok, ezzel megint minősítetted magad. Leülhetsz -
Monoton #346 Na lehet csendesedni mostmár! -
#345 Figo nem a Barcában játszott? Henry, Abidal, Thuram nem ott játszik/játszott? Bár ha az ős Barcásokra gondolsz akkos valóban betehettem volna Puyolt, de mint mondtam, van akit nála is jobbnak tartottam/tartok.
De mostmár a tökömet, miért kell belekötni mindenbe? Állítsd össze a Te csaptodat és kész. Én sem hurrognám le, hogy ki szerepel benne és ki nem.
Azért van ez a topik, hogy mindenki állítsa össze a saját csapatát.
De neem, nektek gyenge elméjű embereknek bele kell kötni mindenbe, ha már vmi nem tetszik.
-
campy #344 igen bocs h belekötöttünk de miért pont a Franciák miért? azért mert mákosan a Zidanekával megnyertek 98-ban egy vb-t meg egy jogtalanul 2000-ben a 94. percben egy EB-t? ezért tetted te oda Wiltordot pfujj afro válogatott szinte a Francia és még jobbak voltak náluk az Olaszok akkor is...ha nem nyerik meg azt a 2 tornát arrive derci "nagy" Francia válogatott semmit nem nyernek, -
campy #343 aha max Henryt tetted be és Thuramot aki a szív betegsége miatt visszavonult de ezeket pont utálom nem tehetünk róla:D tudod most van az hogy no comment:D -
campy #342 mert szinte egyetlen Barcást nem tett be, de érthető Puyolt azért odavártam tőle de mind1... -
#341 az miért baj, hogy másokat sokkal jobbnak tartok náluk?
Egyébként elismerem a barcás játékosok tehetségét is, de ha vannak jobbak akkor csak őket rakom be.
De ízlések és pofonok... -
#340 A "Fiatalok" csapatból aki nem utálja a Barcát, az nem hagyná ki se Messit, se Iniestát, az "Idősebbek" közül pedig Ronaldinhot.
Xaviról, Puyolról ne is beszéljünk már.
#338: Nem kötök bele, csak véleményt mondtam rá. -
#339 megnézte a logóban lévő címert ;) -
#338 hát nem tudom, hogy a csapat felállításom alapján miből jött le neked, de ezek szerint valami médium vagy.
De érdekes, hogy Barca játékosok is vannak a kereteimben.
Komolyan nem értem, mi a szarért kell belekötni mindenbe ami nem tetszik? Én vagy bárki más kritizálta a másik csapatát? Nem! Na akkor itt kár is tovább folytatni ezt az eszmecserét. -
Monoton #337 Azt miből szűrted le hogy "ennyire" utálja a Barca-t? -
#336 Nem kicsit látszik hogy mennyire imádod a Realt és mennyire utálod a Barcát. -
#335 Az a te bajod -
campy #334 - ha valami nem tetszik ne kommentáld - -
#333 bár már egyszer leírtam, de inkább megváltoztatnám a keretet
Az idősebb játékoskoból álló keretem:
Oliver Kahn, Cafú, Thuram, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Claude Makelelé, David Beckham, Zinedine Zidane, Luis Figo, Raúl, Thierry Henry
cserék:
Gianlugi Buffon, Michel Salgado, Wiltord, Fabio Cannavaro, Bixnette Lizarazu, Edgar Davids, Michael Ballack, Frank Lampard, Patrik Viera, Emmanuel Petit, Ronaldo, David Trezeguet, Ruud van Nistelrooy, Alessandro Del Piero,
Fiatalok:
Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, John Terry, Patrice Evra, Frank Ribéry, Wesley Sneijder, Andrej Arshavin, David Silva, David Villa, Karim Benzema
cserék:
Petr Cech, Bosingwa, Vidic, Eric Abidal, Marcelo, Rafael van der Vaart, Samir Nasri, Cesc Fabregas, Florent Malouda, Arjen Robben, Gonzalo Higuaín, Robinho, Amauri, Pato -
campy #332 Buffon-
Védelem: Roberto Carlos(vagy Lahm)- Puyol- Terry- Panucci
Középpálya: Ronaldinho- Nedved- Xavi- Messi
Támadók/Csatárok: Villa- Torres csereként Podolski, Owen és még sokan mások ez csak egy hirtelen összeállítás:) -
#331 Bogdan Lobonþ
Cosmin Contra-Gabriel Tamaº-Dorin Goian-Rãzvan Raþ
Bãnel Nicoliþã-Rãzvan Cociº-Cristian Chivu-Florentin Petre
Ciprian Marica-Adrian Mutu -
Roy4l #330 Lloris
Dani Alves-Marchena-Mensah-Clerc
Makoun
Ederson-Sneijder-VDV
Benzema-Agüero -
#329 CAsillas
RAmos , Puyol , Terry , Lahm
Gattuso