A Te Focicsapatod

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FERNANDINHO1997
----------------------Neuer---------------------------

Alves------------Puyol-----------Terry------------Lahm--------

------------------------Iniesta-------------Xavi-----------

--------Robben-----------------------------------------------Kroos

--------------------Messi------------------Neymar-----

csõõ :D

bakkerman
version 2.0
balszél Pedro
közép Villa
jobbszél Messi

amit a version 1.0-ban felvázoltam,az lesz a kezdõcsapatunk a szezonban,mivel a svéd nem fog padozni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
ibra :DSA_:ADS:AD_ADS:ADS

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
Valdes-Alves-Puyol-Pique-Adriano-Busquets-Xavi-Iniesta-Villa-Messi-Ibrahimovic
fél percet nem kellett gondolkodnom :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasCar16
Lloris-Maicon-Thiago Silva-Hangeland-Lahm-Cambiasso-Schweinsteiger-Xavi-Sneijder-Dzeko-Müller

felállásnak meg egy: 4-3-1-2

#acm

XTHB
messi félre tettem:D ibra mellet csak hátrébb annyival mint amennyivel hátrébb van most :D

Arsenal Örökké

XTHB
--------julio césar--------
Dani Alves-Sagna-Pepe-Sergio Ramos

Fabregas ---------------- Özil

-----------Nasri-----Nani-------------

-------Messi------
-----Ibrahimovic----------

cserék:cech,terry,piqué,abidal,iniesta, van der vaart,walcott,arshavin,eduardo,david villa

:D

Arsenal Örökké

Huszi84
-----Van Der Saar-----

Alves-Vidic-Ramos-Evra

Ronaldo-Lampard-X.Alonso-Messi

---Torres
------------------Rooney--

ReD DevilS 4 LifE

------------Cech---------------
Alves - Terry - Ramos - Maxwell
-----------Essien--------------
Messi------Afellay-------Robben
--------Agüero-Lavezzi--------
LasCar16
matyi nem lehecc mer az nem írna ilyet Ibrákádábráról asdad

#acm

Kocka08
Ez a 10 játékos elég lenne::
Ibrának nincs méltó párja

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Kocka08
Cech
Daniel Alves-Terry-Puyol-Evra
Essien
Gerard-Lampard-Kaká
Ibrahimovic

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

ForzaInter
*vagy számomra közömbös

ez lemaradt.

Yo, Bitch!

ForzaInter
mindenki a saját maga kedvenc játékosaiból állítja össze a csapatát, mi a faszért kell belekötni? már válogatná be Barcásokat ha nem csípi? én se válogatok a csapatomba oylan játékost akit nem szeretek, a kedvenc játékosaimból rakok össze egy csapatot... ahogy itt a legtöbb ember.

Yo, Bitch!

nyugodj le:) eltûnök örülhetsz...

az egy dolog de õ már nem Barcás:) a minõsítéssel abszolút igazam van arról nem tehetek h kõkemény véleményem van

vmvr
itt páran tévedésben vannak, egy ilyen álomcsapat szubjektív dolog, ha neki õk a legjobbak, akkor szíve joga. lehet, hogy valakinek a mucsaröcsögei megye 25.-ös csapat játékosai az álomcsapat. nem lehet ebbe belekötni

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

SLICK
Gratulálok, ezzel megint minõsítetted magad. Leülhetsz

Na lehet csendesedni mostmár!

REAL MADRID

SLICK
Figo nem a Barcában játszott? Henry, Abidal, Thuram nem ott játszik/játszott? Bár ha az õs Barcásokra gondolsz akkos valóban betehettem volna Puyolt, de mint mondtam, van akit nála is jobbnak tartottam/tartok.

De mostmár a tökömet, miért kell belekötni mindenbe? Állítsd össze a Te csaptodat és kész. Én sem hurrognám le, hogy ki szerepel benne és ki nem.
Azért van ez a topik, hogy mindenki állítsa össze a saját csapatát.
De neem, nektek gyenge elméjû embereknek bele kell kötni mindenbe, ha már vmi nem tetszik.

igen bocs h belekötöttünk de miért pont a Franciák miért? azért mert mákosan a Zidanekával megnyertek 98-ban egy vb-t meg egy jogtalanul 2000-ben a 94. percben egy EB-t? ezért tetted te oda Wiltordot pfujj afro válogatott szinte a Francia és még jobbak voltak náluk az Olaszok akkor is...ha nem nyerik meg azt a 2 tornát arrive derci "nagy" Francia válogatott semmit nem nyernek,

aha max Henryt tetted be és Thuramot aki a szív betegsége miatt visszavonult de ezeket pont utálom nem tehetünk róla:D tudod most van az hogy no comment:D

mert szinte egyetlen Barcást nem tett be, de érthetõ Puyolt azért odavártam tõle de mind1...

SLICK
az miért baj, hogy másokat sokkal jobbnak tartok náluk?
Egyébként elismerem a barcás játékosok tehetségét is, de ha vannak jobbak akkor csak õket rakom be.
De ízlések és pofonok...

GTheo
A "Fiatalok" csapatból aki nem utálja a Barcát, az nem hagyná ki se Messit, se Iniestát, az "Idõsebbek" közül pedig Ronaldinhot.
Xaviról, Puyolról ne is beszéljünk már.

#338: Nem kötök bele, csak véleményt mondtam rá.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

vmvr
megnézte a logóban lévõ címert ;)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

SLICK
hát nem tudom, hogy a csapat felállításom alapján mibõl jött le neked, de ezek szerint valami médium vagy.

De érdekes, hogy Barca játékosok is vannak a kereteimben.

Komolyan nem értem, mi a szarért kell belekötni mindenbe ami nem tetszik? Én vagy bárki más kritizálta a másik csapatát? Nem! Na akkor itt kár is tovább folytatni ezt az eszmecserét.

Azt mibõl szûrted le hogy "ennyire" utálja a Barca-t?

REAL MADRID

GTheo
Nem kicsit látszik hogy mennyire imádod a Realt és mennyire utálod a Barcát.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

SLICK
Az a te bajod

- ha valami nem tetszik ne kommentáld -

SLICK
bár már egyszer leírtam, de inkább megváltoztatnám a keretet

Az idõsebb játékoskoból álló keretem:

Oliver Kahn, Cafú, Thuram, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Claude Makelelé, David Beckham, Zinedine Zidane, Luis Figo, Raúl, Thierry Henry

cserék:

Gianlugi Buffon, Michel Salgado, Wiltord, Fabio Cannavaro, Bixnette Lizarazu, Edgar Davids, Michael Ballack, Frank Lampard, Patrik Viera, Emmanuel Petit, Ronaldo, David Trezeguet, Ruud van Nistelrooy, Alessandro Del Piero,

Fiatalok:

Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, John Terry, Patrice Evra, Frank Ribéry, Wesley Sneijder, Andrej Arshavin, David Silva, David Villa, Karim Benzema

cserék:

Petr Cech, Bosingwa, Vidic, Eric Abidal, Marcelo, Rafael van der Vaart, Samir Nasri, Cesc Fabregas, Florent Malouda, Arjen Robben, Gonzalo Higuaín, Robinho, Amauri, Pato

Buffon-
Védelem: Roberto Carlos(vagy Lahm)- Puyol- Terry- Panucci
Középpálya: Ronaldinho- Nedved- Xavi- Messi
Támadók/Csatárok: Villa- Torres csereként Podolski, Owen és még sokan mások ez csak egy hirtelen összeállítás:)

Divizio88
Bogdan Lobonþ
Cosmin Contra-Gabriel Tamaº-Dorin Goian-Rãzvan Raþ
Bãnel Nicoliþã-Rãzvan Cociº-Cristian Chivu-Florentin Petre
Ciprian Marica-Adrian Mutu

HIP-HOP ARAD

Lloris
Dani Alves-Marchena-Mensah-Clerc
Makoun
Ederson-Sneijder-VDV
Benzema-Agüero

Rockynhooo
CAsillas
RAmos , Puyol , Terry , Lahm
Gattuso
Cazorla , Sneijder, Lennon
Agüero , Amauri

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Loál János
:-D!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bulykin
<#idiota> pedig sztem õ nem is olyan jó:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

OttaSanyi <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

REAL MADRID

ForzaInter
Torghelle-Messi
C. Ronaldo-Sándor T.-Vieira-Dombi
Kuttor-Budovinszky-Terry-Maicon
Kalac

Yo, Bitch!

Bulykin
tudom gyakorlatilag a fél Chelsea, de hát nahXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
itizmájtím

Cech

Bosingwa S.Ramos Terry A.Cole

Essien

Deco Anderson

S.Kalou J.Cole

Benzema

Cserepad: Casillas,Alex,Ballack,Malouda,Drogba

McFrost
cöcö
:]

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ForzaInter
áz igen:d

Yo, Bitch!

bujcsik555
Ricardo
P.Ferreira-R.Carvalho-Puyol-Lahm
Figo-Moutinho-Deco-Quaresma
Maniche-Rui Costa

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Köszöntem :) Ígérem írni is fogok :D

REAL MADRID

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Tegnap regeltem ám ide Mr. Szicília :D

REAL MADRID

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

ForzaInter
most nézem 18 éves, 90ben született, jól kezdi, ennyi idõsen már felnõtt válogatott, azt hittem Palermo primaverába szerzõdtette:D

Yo, Bitch!

Oldal 1 / 8Következő →