Ijesztő Quake 4 beharangozó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetne monnyuk csinálni valami SWAT féle sérülési rendszert, hogy picit élethûbb legyen, nomeg nem egyedül, vagy 3 társammal (taktikai csapat játék címen) kéne leölnöm a fél wermachtot.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Úgy értettem, hogy pölö mohaa-hoz képest élethû. <#bee1>#bee1> <#vigyor0>#vigyor0>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
Amit stratégiában én most nagyon várok az a spore, szerintem nagyon jópofa játék lesz, ha valaha elkészül.
persze azért király játék csak mondom.
a startégia gyártók meg tényleg bekaphatják, a Settlers és az AoE sorozatot is sikerült elbszniuk..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én se, de ha jól írnák meg, akkor nem kellene megvenni mindíg a méregdrága hardvert (elfogadható játékélményhez*), és akkor senki se járna jól, csak mi, az meg nekik (játékfejlesztõknek) nem igazán jó, inkább mi szívunk, õk meg keresnek...
*na igen, a játékélmény szupercrisp grafika nélkül is lehetne eszméletlen (BGII, Planescape Torment, Fallout I-II, stb), dehát az említett kevés idõ és még megannyi tényezõ akadályt jelent. A Bioware egyik embere mondta, hogy amikor a BGII-t csinálták, rengeteget dolgoztak, annyi minden volt benne, de a siker titka az volt, hogy volt egy kész grafikus motor, tehát tudtak a játékra koncentrálni, nem pedig a grafikára, ma meg akkora verseny van ezen a téren (grafika), hogy állandóan a grafikát fejlesztik, és amellett még megpróbálnak a játékra is koncentrálni, ami már kicsit nehezebb, eddig jól megy nekik, de egyre kevesebb játékfejlesztõ van, aki a grafikán kívül másra is ad.
Érdemes megnézni a Trackmania Sunrise-t na nálam az az etalon itt az irodai gépen egy 9200-as ATIval és 1.7-es procival 256MB rammaal olyan graffot produkált, hogy az nem semmi.
na azoknak mehet a dícséret.
de természetesen én is inkább olyan gémekkel futok össze amelyket egyszerûen nem optimalizálnak. haj
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
xbox360+komputer
A vicc az, hogy a fiamnak nagyobb teljesítményû gépre lenne szüksége, pedig többnyire csak játszik rajt, mint nekem, aki programozok.
Nem hiszem el, hogy ezeket a 3D-s motorokat nem lehetne úgy megvalósítani, hogy az igényesség megmaradjon, de az erõmû igény ne legyen ekkora.
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
Akkor majd lehet olyan szinvonalas játékokat csinálni.
Én minden évbe
Nekem a Q3 volt a mindennem de már azt is meguntam.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Megvettem.
aztán 1 hónap múlva féláron is alig tudtam tõle megszabadulni.
le lesz töltve, aztán +látjuk...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Maradok a Q1-nel. A legjobb quake.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
az túl sokba került volna, és csak 10szeres profitjuk lett volna nem pedig 80szoros
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Csak nézzetek körbe, hogy az elmúlt 1-2 évben megjelent húdenagyon beharangozott folytatásokból hány lett egy nagy rakás szar...........elárulom 99%-uk. A játékfejlesztés már a pénzõl szól, nem a kreatívitásról, akár a filmgyártás. Sajnos a garázs project-es korszaknak már rég leáldozott, pedig ott születtek a legnagyobb játékok.
A kiadók nem szponzorálják az egyedi game-ket, mer azok valami újjat nyújtanak, amire nem biztos, hogy vevõ a közönség......ergo nem biztos a profit, tehát mehet a kukkába. Ha egy mûfaj épp nagyon népszerû (pölö eddig a zombihentelõs fps, de ez már leáldozóban van, most jön a fantasy), akkor csak olyan játékokat hajlandóak támogatni, mer azt biztos veszi a nép. Az nem számít, hogy az összes ugyanarról szól, ugyanúgy néz ki, csak a lóvé jöjjön belõle. <#shakehead>#shakehead>
xbox360+komputer