896
Ti mit gondoltok rólunk? Vajdasági magyarokról.
-
#195 Imadom, mikor 14-18 eves gyerekek politizalnak, föleg, mikor nacionalista logoik vannak... Kell is az a jo kis jobboldali neveltetes...
Na mindegy, minden jot nektek! Aztan vigyazzatok, ne veressetek az orrotokat sokszor veresre! -
#194 úúú, bazmeg, hát így jobb is hogy kint maradsz,
mer nem sokáig élnél ha hazajönnél
remélem ott döglesz meg az osztrák faszagyerekekkel együtt
[bocs az OFF-ért, de ilyeneken elborul az agyam] -
#193 hát persze, nagy szar lenne tényleg... -
#192 IC ram, ha ez a szörszalhasogatas az, amit hozza tudsz szolni a dologhoz, hogy veletlenül romant irtam roman-magyar helyett, akkor inkabb maradj ki a vitabol... -
#191 Nem fröcsögök, egyszerüen leirtam, mi a velemenyem a roman-magyarokrol.
Nekem nem a magyarokkal van bajom, hanem a roman-magyarokkal, mivel talalkoztam nehannyal, es szerintük mi(ti, a magyarorszagiak) csak bitoroljuk az orszagot es igazabol az az övek, mert ök az "igazi" magyarok.
Feltetelezem, hogy azok, akik itt engem most elhordtak mindennek, szinten erdelyiek.
Tisztelet a kivetelnek, de en igy ismertem meg öket es ezert nem csipem öket.
A szlovak magyarok, a szerb magyarok, az ukran magyarok, a burgenlandi magyarok sosem akarjak ilyen faszsagokkal leterhelni a magyar allamot. Ök ott vannak, ahol vannak es ha nem tetszik nekik, akkor elmennek. Egyedül a romaniai magyarok csinaljak a cecot.
Ennyi volt az, amit el akartam mondani.
Azert, mert en ausztriaban elek, gondolom sokaknak mar alapbol az a kep jön le, hogy en csak felvagni, meg kiralykodni jarok ide. Ez mindenkinek a sajat joga, hogy ugy lassa. Akik ismernek, azok tudjak, hogy nem igy van.
De hat vegülis mindegy. Ha en vagyok a bunko, mert el merem mondani a politikailag nem korrekt velemenyemet, es ti vagytok a jok, mert szitjatok a gyülöletet es meg lovat is adtok a kisebbsegek ala, hogy igenis kell az a gyülölet, akkor tessek, sok szerencset a problematok megoldasaban. -
haxoror #190 Vannak ám izgalmas tankönyvek külföldön, egy külföldi fórumon egy török gyerekkel koccantam mert szent meggyőződése volt hogy a magyarok és a törökök rokonnép és a török megszállás jót tett nekünk mert előtte sehol se voltunk :)
És ezek még nem a legdurvább dolgai voltak, olyanokat írt hogy a végén már biztos voltam benne hogy Törökországban az oktatásügyi és a propaganda minisztérium egy és ugyanaz
(Mondjuk ezzel a gyerekkori kvázi agymosással is lehet erősíteni a nemzeti öntudatot, szerencse hogy mi már ezen a korszakunkon rég túlvagyunk) -
#189 van igazság. hukönigben (vagymi) azt nem értem, hogy miért "fröcsög". azt mondta nem az a magyar aki lobogtat meg aki gokardat tűz, de magyarabb annál mind, akinek ez a véleménye erről. ha hunkönig tükröt tartana maga elé látná hogy most magyar fikázás van Magyarországon az ő írásain keresztül, tehát hogy mondhatna véleményt egy külföldiről aki magyarokat ver, miközben szóban ő is ezt teszi magyar létére.
fura. amúgy ez jellemző kisembertől NAGYEMBEREG a magyarokra. nincs összetartás. sajnos -
#188 nézz utána süd-tirolnak! (dél-tirol) -
#187 mért a gyengébbek kedvéért? tudnom kéne szerbül? :) -
#186 hány éves vagy te, ha meg nem sértelek? -
#185 -ez tetszik (IDIÓTA MAJMOK) -
#184 ez egyátalán nem szánalomra méltó. ő nem csak hirdeti, hogy szemelőtt legyen, hanem keresi azokat az embereket akik szintén így gondolják. egyszerűbb, mint mindenkit megkérdezni. olyan mint a kedvenc együttesed polójában mászkálni. hamar kiderül kinek vagy szimpatikus -
#183 ugyanis a szerbek nem mernek ide jönni keménykedni. itt a közvetlen körny.ben csak vajdasági magyarok vannak -megj. -
#182 tudod, ha valamit komolyan gondolsz nem hirdeted... ezert szanalmas (egyreszt) a vissza trianon polo... -
#181 jó ég! te miről beszélsz? -
#180 ez ennél bonyolultabb. van egy olyan "izé", amit úgy hívnak büszkeség (értsd:önbecsülés). ki akar eljátszani vmi olyat, ami nem is. egyátalán ki akar önmagától szerb lenni????
most ne sértődj meg de önszántamból én sem akarok dél-kóreai lenni, mint ahogy te sem akarsz magyar lenni. gondolom. dél-kóreai akarsz lenni Magyarországon. ennyi. (magánvélemény:) -
#179 ebből is látszik, hogy a szerbek pontosan ott tartanak még. egyébként soha nem fognak ennél tovább fejlődni. 100 év lemaradás a szomédaiktól (speciel én nem örülök ennek a szomszédságnak, pláne, ha abból indulok ki, hogy mi vagyunk az egyetlen nemzet akinek még a szomszédai is mi vagyunk ;) - ez így nem teljesen igaz, de majd késöbb rátérünk.) 100 év lemaradás európától.(én barbároknak nevezném őket). van egy sztorim is:
volt egy kollégám, aki vajdasági magyar-(v.M.). már először is furcsa volt, amikor nevetett, hogy az első 3 foga nem olyan színű, mint a többi. aztán elmondta, hogy a szerbek minden ok nélkül megverték őt és a barátait (illetve az ok az volt hogy MAGYAR)! eltörték az orrát és kirúgták 3 fogát. nem tudták feljelenteni sem őket. aztán bátorkodtak egyesével megkeresni őket és visszaadták, amit kaptak. azóta Magyarországon van és nem szívesen megy vissza, pedig kemény melós legény. (megértem) a szerbeket viszont nem értem...??? (elfogult vagyok ezért mindegyik egy IDIÓTA MAJOM!!!)SzerinTEM! -
#178 Már pedig amit az ott lakó magyarok tudnak tenni az ügy érdekében, az az alkalmazkodás vagy a költözés. Más lehetséges alternatívát nem igazán látok. -
#177 hidd el, ma már a trianon elötti határok vissaszerzésével semmi sem javulna, csak rosszabbodna...
sajnos
-
#176 engem nagyon érdekelne hogy ti hogy tanultátok!!
egyebként Én nagyon sajnállak titeket!ha hallom a tv ben hogy már megint magyart vertek ökölbe szorul a kezem,csak sajna semmit sem tudok tenni...
jó lenne visszaszerezni a trianon előtti határokat -
#175 Érdekes vita, hunnenkoenig egyetlen érve, hogy ha nem tetszik el lehet menni. Ilyen alapon kiürülne Magyarország, szóval ezt te sem gondolhatod komolyan...
Gondolom benned ilyen nincs hogy hazaszeretet, valamint klasszikus értelemben vett szülőföld. Ha lenne nem tudnád elhagyni örökre (17 évre). -
#174 pontosabban. -
#173 amit Hunnenkoenig művel -
#172 mi az a "flém" ? -
#171 Politika + Flém OFF -
#170 ez a hunnenkoenig mennyire köcsög...
azt nem értem, hogy az ien miért magyar fórumokra írkál?
ha annyira nem szereti a magyarokat, akkor ide nem kell jönni!!
bye-bye, egy akkora ip bant adnék neki, hogy csak na -
#169 szerintem aranyosak :)
-
#168 Csatlakozom az előttem szólóhoz ! -
#167 légyszives a kedvemért menj ki a temetőbe és áss egy kényelmes lyukat magadnak aztán feküdj le aludni... -
#166 Szerintem vald be, hogy útálsz minke. -
#165 Én is. -
Szofi #164 Részemről befejeztem. -
#163 ennek a topicnak csúnya vége lesz ha nem tudtok kultúráltan fórumoznni... -
Szofi #162 Te tiszta hülye vagy és nem tudod, hogy miről beszélsz.
Mielőtt ódákat zengenél a fasságaidról, tanuld meg a magyar történelmet!
És az ilyen 'magyarra' nincs is szükség, ne is jöjjön haza soha!!!
Helyetted is szégyeljük magunkat. -
#161 Indokína!!
-
#160 Ne foglalkozz az ilyenekkel (hál'Istennek kevesen vannak) végigolvastam, amiket írt. Ő marha nagy királynak gondolja magát, mert elhagyta ezt a "putrit", és most már nagy király Ausztriában, és leszarja, hogy mi történik itthon.
Igazi XXI. századi magyar-magyar (a'la Hofi), aki aztán keménykedik, hogy ő bizony nem akkora lúzer, mint mi, és szépen elhúzott innen, mert kint egyszerűbb az élet.
Gratuláljunk neki, éljen boldogan Ausztriában, nyisson még sok "felvágós topik"-ot, és dicsekedjen ezzel... románozza le nyugodtan az erdélyi magyarokat, minket pedig nyugodtan suttyózzón azért, mert itt élünk Magyarországon, és nem megyünk külföldre élni.
Ja, és felejtse el, hogy honnan indult, honnan származik, addig sem minket éget a "nagy Nyugaton", ha meg kell szólalni... -
#159 engem pesten az országos kardiológián csesztetett egy szerb, azt mondta megver.
odahívtam pár haveromat azt befenyítettük -
#158 a legszebb mikor a magyar utálja a magyart, nem kell még szerbiába se menni -
#157 De én most arról beszéltem ,hogy te lerománoztad az erdélyi magyarokat. -
#156 Bevandorlo vagyok, igen. Es?
Nem ertem, mit akarsz mondani...
En csak azt allitom, hogy
1. menni lehet barhova a vilagon.
2. Magyar nem attol leszel, hogy van egy allampolgarsagod