Öt ökör
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ment már a szövegírás mert ráéreztek hogy nem valami eredeti de valahogy pénzt kell csinálni ennyi.
Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
lehet, hogy az élettõl elmenne a kedvük, nemhogy a focitól :o
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egyik barom elesik a sárban...másikat seggbelövik paintballos csúzlival meg focival megrúgják egymást...csupa csupa "tökös-srác" dolog, loál
Bazinga!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
láttam a Coolon egy "mûsorát", hát nekem bõven elég volt belõle egy életr
Az is eléggé szánalmas lett !
Biztos nem csinálnak olyan brutál dolgokat, mint a "nagyok".
szal én nem vagyok rá kíváncsi, mert az egész csak arra megy ki, hogy legyen mibõl meccsre járni Argentínába... Semmi bajom a Ganxstaékkal, de a jackass meg ez 2 külön dolog lesz és szerintem nem kéne azokhoz a srácokhoz hasonlítaniuk magukat, mert azok télleg komolyan bevállalták a dolgokat, de olyat minek nézzek meg amit 10 emberbõl 9 bevállalna akár már egy ötezresért is...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
itt inkább a sajátjukat fogják majd szétb@szni 😄
a helyesírásért bocs, de rájöttem, hogy jobban megélek, ha buta vagyok, mint ha okos.
én meg aszitem van olyan hülye aki asziszi h van olyan "jó" mint a gyõzikezike meg a valóságsokk
még szerencse h csalódtam
Kuss!-magyarázta.
azon kívül h a nézettséget emelje meg megin legyen 1 újabb elbaszott mûsor nemtom mi értelme van.
Kuss!-magyarázta.
BUDA > miskolc.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century