277
Az igazi Megasztár?
-
#277 Tudjuk, Kern András lesz a rendező. nagyon tehetségesnek tartja Ibolyát. -
blackgamer #276 Oláh Ibolya a filmvásznon csillogtatja tudását -
#275 Geszti Péter -.- Nemde? -
blackgamer #274 Tereskova átdolgozta a Magyarország című dalt, itt írnak róla -
#273 De ahogy elénekli ;-) Amúgy vannak már saját dalai. Az első albumról a Lélek Katonái c. dal, a 2. albumon pedig 4 dalt írt ő. -
hokotro #272 Oláh Ibolyát miniszterelnöknek?Te normális vagy???Hogy ember nyelven kiabáljon???Gratula:-)Egyébként nem Oláh Ibolya dalai hanem Novák Péteré.Ibolyka csak énekel rajta. -
#271 Dehogyisnem! Számtalanszor meghallgattam a dalait, már mindegyiket fújom kívülről, és több örörmöt okozott nekem a dalaival, mint Gyurcsány vagy Orbán a tetteivel. -
DarkCruiser #270 ezt nem gondoltad végig... -
Aegis #269 na annak sem lenne jó vége!! -
#268 Ja, mert nem tudod, hogy mit tett Gyurcsány és Orbán. -
#267 Oláh Ibolyát miniszterelnöknek! Már most többet tett az országért, mint Gyurcsány, vagy Orbán ;-) -
#266 Én se bírom Somát, de azért megjegyezném, hogy a szépség relatív;) -
#265 Milyen szép fogalmazás volt ez tőle :-) -
hokotro #264 Oláh Ibolya:Kiabálok Ember nyelven:-) -
hokotro #263 Örülök hogy valaki eggyetért:-) -
#262 A félreértések elkerülése végett jelzem, hogy egyetértek hokotroval, de ez remélem egyértelmű volt :) -
#261 Érzem a véleményed, és nagyon sajnálom, hogy így vélekedsz. -
#260 Erről a témáról oldalakat lehetne írni, ezért inkább bele sem kezdek, márcsak a moderálás miatt sem.
-
Daza500 #259 Figyeld meg, hamarosan a kínaiakat is besorozzák. -
hokotro #258 Igaz ez igy van:-)Most nyalják a cigók seggét de rendesen ám.Nézzétek meg dzsözike,és a többiek.ott vannak a médiában politikában zenei világban és sorolhatnám még őket...Igen kérem rendesen elcigósodott az ország.Sajna:-(Röhej hogy több cd-t adott el a romantic ,mint a cserhati zsuzsa egész életében.Soma meg el van ájulva magától hogy ő egy igazi jó nő!!!Uristen.Ez latott már jó nőt???Ez dagadt vén viziló bohóc is elmehetne dolgozni is inkább és nagyobb hasznát venné az emberiség mint hogy azt hallgassam tőle hogy egy főzőmüsorban elpukizta magát.Szánalmas:-( -
seaman #257 Soma egy pojáca!Azt hiszi ,hogy ő a belevaló nő pedig csak egy szánalmas alak.Ez a megasztár csak 1 hónapos sztárocskák versenye.Az agyondicsért Dagadt Vera egy részegen okozott autóbaleseten kivül semmit nem produkál.A kutya nem veszi a lemezeit.A cigánylány meg csak a tahóságaival kelt feltünést. -
hokotro #256 Ha már a MegaMegaGigaSza...Sztárt emlegetitek,ott van a sok csoda MegaMegaGigaSza..Zsüri kiváltt képpen SomaMazsolaMamaGésa!Hát kérem én egyszer voltam egy SomlóiMamagésa és a vad Orhidek koncertjén és hát én Jazz-t szerettem volna hallani.De erre a Fókák párzási táncához hasonlitó nyűszités jött a mi Mamink nyakából/torkából/hogy ...............Én szeretem a Jazz-t de ez messze volt még az avantgarhoz is. Nem akarom nagyon megsérteni ,de szinpadra sem képes az ő jelensége,művészete mint ,ahogy ő nevezi magát.Akiket már az első körben kiszórt, azt már a konzira azóta felvették mint tényleg tehetséges énekes.Na akkor hogy jött a mi Ibolyánk,milyen zsüri döntött hogy ő legyen az eggyik ének fenomén?Hát ilyen Somás -
#255 egyik kedvenc viccem:
Melyik a legsötétebb virág?
- kitaláljátok... -
#254 Ez igaz :-D Szegény Tóth Vera meg hiába igyekszik, nem tud semmi érdekességgel előrukkolni :-D -
#253 Nem csoda, hogy úgy látta, hogy Oláh nyert, mivel őt szerepeltetik folyamatosan. -
#252 Mondd, te miről beszélsz? Biztos, hogy azt a Megasztárt nézted? Oláh Ibolya 2. lett, Tóth Vera nyerte meg a 2004-es Megasztárt. -
#251 Szerintem a Megasztár eleve nem ér annyit, hogy beszéljünk róla. Itt nem csak arról van szó, hogy ki nyerte meg, és ki nem. Egyébként Oláh Ibolya a második lett. -
#250 Szerintem igazságtalanság volt,hogy Ő nyerte az első helyet a Megasztárban.Sokkal jobbak is voltak nála,sőt......!
Se hangja ,se tehetsége.Szörnyű! -
#249 Az tény, hogy egy bunkó volt, de semmivel sem rosszabb, mint Ibolya.
A zeneszerzőjéről szóló történetek csupán legendák, azt persze nem vonom kétségbe, hogy nem ő írta a számait, ez ma már ritka. -
hokotro #248 Jimmyről csak annyit hogy egy vidéki zeneszerző irta neki a számait és nem ő ahogy sokan gondolják.A szerzői a pénzét sohasem kapta meg .Hát ilyen emberke volt a Jimmyke!Egyébként tényleg jó hangja volt de emberileg.......!!!!Igaz halottról jót vagy .....Na ne bomoljunk.Jah bocsánat -
#247 Helyes. De terjunk vissza a topic cimere ;-) -
#246 Halottról vagy jót, vagy semmit. Dzsimmiről tehát semmit. -
#245 Az Irigy Honaljmirigy nagyon jol beszelt Jimmyrol:
Irigy Hónaljmirigy : Egyszer megvadulok én
Jimmy: Egyszer megjavulós énje
Valami furcsa a két szememen
Titkaim észreveszed
De a lén, amit én keresek
Megveszek egy szigetet
Egy fellegvárban én, Király lennék
Vagyok, még szép
Egyszer megvadulok én, ha nem kapok csajt