2122
ACF Fiorentina 1926
  • bmffm856
    igen...nálunk is...ha Della Valléék nem állnak mögénk, akkor még most is a C-2-ben szívjuk a fogunkat...nagyon sokat számít ez...
  • bmffm856
    :DDDDDDDDDDDDDD sebaj...
  • gabber_saviola
    Zamparini még meg nem jelent, addig mi is vitézkedtünk mindenféle ligágban
  • 9csöves9
    rátapintottál a lényegre :)

de ha nem rühellném alapból,akkor ez Bianconeriként a kötelességem lenne:D
  • bmffm856
    sejtettem hogy valahonnan innen fúj a szél...:P mostmár azt is sejtem, hogy te marhára rühelled a Fiorentinát...:P de nem baj...van ilyen :D:D
  • bmffm856
    van lé...ez tény...de akkor amiatt a görényarc miatt nem volt...és miért egy csapat, és x ezer szurkoló szívjon, azért mert egy fasz elbalfaszkodja a pénzét...
  • 9csöves9
    hát ez igaz:) nem véletlenül van olyan Juves dal hogy Grazie Gecchi Gori:D
  • bmffm856
    igen...csak ne feledd, hogy mi megnyertük a C-2-t...ergo jogosan jutottunk fel...a Pizzighettone mögöttünk végzett...tehát nem érdmelete volna meg...mi igen...de az előbb írtam, hogy eleve a Serie C-2-be tazsítást gusztustalannak tartom és tartottam mindig is...
  • McFrost
    5 éve elfogyott a pénz....csődeljárás.....kizárás.....5 év után serie A 4. hely ....van lé....Toni-Jörgensen-Bojinov-Újfalusi szintű játékosok.....miből....miért...és lehet megint jön a csőd.....érdekes...tiszta nem mondom de magyar csapatra gondoltam
  • bmffm856
    hogy akkor oda süllyedt, arról egyetlen ember tehet...a neve: Gecchi Gori...és ezért nem a csapatot kellett volna szopatniuk...már akkor is undorítónak taartottam az eljárást...
  • 9csöves9
    ha a Pizzighettone áll olyan helyen hogy ők érdemlik a feljutást akkor nekik kell feljutniuk,az mindegy hogy kiestek volna vagy sem

a Chievoról sem gondolta senki hogy lesz vmi esélyük aztán szenzációsan nyomultak:)
  • bmffm856
    én meg erre próbáltam rávilágítani...:P
  • bmffm856
    igen...de nem is volt Gecchi Gori-tok...mibnt nekünk...ezt se feledd...
  • Zséé
    Jó de nem azért került oda mert olyan szar lenne hanem más okokból
  • McFrost
    tod az a szégyen hogy akkor oda süllyedt , hol volt akkor a maffia pénze?
    sehol , itt nincs maffia, Juvét az afrikai arab olajsejkek tartják el, Palermot Szicília tartomány, Chievot egy pék cég és pár befektető, a Milant az ország,
  • bmffm856
    az más volt...az nem segítség volt, hanem szerencse...szerencse, hogy pont akkor bővítették a B-t...és urambocsá, hamár valakit feljuttatnak, akkor ne egy Pizzighettone vagy akármilyen kis nulltörténelmű csapatot...hanem akkor már olyat, amelyik mint látod, megállja a helyét [nem is akárhogy] a nagyok közt is...szerinted ha mondjuk vegyük ismét a Pizzighettonét, ha őket juttatják fel, bennmaradtak volna? szerintem postafordultával pottyantak volna ki...annak meg túl sok értelme nem lett volna...
  • 9csöves9
    a nagy múltú csapatok meg gondolom kitudják harcolni maguktól a feljutást

[csak gondolja a Juve még a B-be sem volt nemhogy a C-be:D]
  • McFrost
    a Paks mögött:P
  • bmffm856
    igen...de akkor az olasz futball egyik legnagyobb multtal rendelkező csapatával lenne szegényebb...:P
  • 9csöves9
    ég és föld a különbség a két helyzet között
  • bmffm856
    lehet...kis költői túlzás és dramatizálás...de elenyésző a többihez képest...
  • 9csöves9
    erre próbáltam kilyukadni:)
  • Zséé
    Úgy ahogy a BFC most nb2-ben van :DDD
  • 9csöves9
    :DDDDDDDDDDDdddd
  • McFrost
    ha minden törvényt betartanak ma nem lenne Fijjorentína ezt ne feledd el!
  • bmffm856
    aha :P de akkor veletek játszuk a feljutási rangadót a Serie B-ben...:D
  • 9csöves9
    hát azért a lófasz túlzás,de tény hogy nem fújnak ennyire látványosan az említett csapatoknak

azért a hátszéllel kapcsolatban ne felejtsd el pl hogy hogyan ugrottatok 2 év alatt 3 osztályt:)
  • bmffm856
    ezt én sem tagadom...valóban ti vagytok a legjobbak, az idén legalábbis...nem is ezzel van a gond...hanem pl a parma meccsen az a tizi tök értelmetlen volt...hamár ti vagytok a legjobbak, legalább egy kiesés ellen küzdő csapatot ne szívassanak ellenetek...de ismétlem...a fő hunyó a róma...[egyébként mint csapat a rómával sincsen semmi bajom]
  • McFrost
    a rémlik az a boszorkány kurva:DDDDDDDDDDDDD
  • Zséé
    A csijévó előtt :DD
  • bmffm856
    Románia...arról egy osztálytársam tudna mesélni...szerinte az egész román államot a korrupció tartja össze...Olaszországban meg a maffiának van meglehetős befolyása...szóval el tudom képzelni, hogy a maffia erre is rátette a kezét...fasz se tudja milyen érdekeltségük van ebben, vagy mit akarhatnának ezzel...ezt csak ők tudják...ami bizonyos, igen sok bírói tévedés volt mostanában a serie a-ban, és most nem csak a kiemelkedően nagy hátszéllel vitorlázó rómára gondolok...ami viszont bizonyos...hogy se a Fio, se a Chievo, Palermo, Lazio, Samp, és a hasonló kaliberű csapatok nem kapnak lófaszt sem a bíróktól...nem mintha hiányolnám, csak megjegyzem...és így nem meglepő, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerülnek...
  • 9csöves9
    nekem fordítva rémlik:D
  • gabber_saviola
    :DDddddddd
  • McFrost
    ja kiestek:P
  • Zséé
    Sorry nem vagyok vip, és jövőre már lehet máshogy néz ki a tabella
  • McFrost
    misem kaptunk meg egy tizit valami csikos csapat ellen:P
  • McFrost
    sírni fogsz a vállamon tesókám:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • 9csöves9
    na ze már tetszik,csak az "idén" szóval és a kisbetűvel vannak fenntartásaim:D
  • Zséé
    Nem azt mondtam, hogy a juve javára fújnak, hanem úgy általában nagyon sokat hibáznak egyértelmű helyzetekben...
    Amúgy tény, hogy a juve idén a legjobb és nem a bírók miatt :))
  • gabber_saviola
    még mindig pugos a fényújság