ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
hello! nyitottunk egy fórumot, melynek témája a Serie A...kicsit fel kéne dobni élettel, ezért ha valaki úgy gondolja, hogy aktívan részt akar venni benne, az látogasson el ide...reméljük, sikerül...ja és bocs a reklámért és az offért...mi scusi....😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
Forza Fiorentina! Nyernetek kell fiúk, mert ezen nagyon sok múlik! (többek közt a tippmix szelvényem😄) Avanti AC Fiorentina!

bmffm856
Stefano Fiore

Luca Toni

bmffm856

bmffm856

bmffm856
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Luca Toni! Ki más!

Ascoli 0:2 AC Fiorentina
G: Ujfalusi 1' (0:1), Toni 62' (0:2)

Forza Fiorentina!!!

bmffm856
Ujfalusi!!!!! GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!

Ascoli 0:1 Fiorentina

G: Ujfalusi 1'

bmffm856
elkezdõdött a meccs...Forza FIorentina! Forza Viola! Avanti Fiorentina! Avanti Viola! 5 ponttal el lehet lépni az intertõl...Forzaaaaaaa!!

bmffm856
na...kezd egész pofás lenni a topik...😄...reméljük a Fiorentina is hasonlóan pofás helyen végez a bajnokság végén...Forza Fiorentina! Avanti Fiorentina!

bmffm856
hát...ha jól látom, akkor a következõ fordulóban irány Ascoli, ahol nyerni kell...annál is inkább, mert a Milan meg az Udinesevel játszik, ami nem egy életbiztosítás...ergo...esély hogy befogja a Fiorentina a Milan-t, de a avízválasztó az a 12. forduló lesz...ahol: Fiorentina-Milan...na ott aztán el kell kenni Shevchenkoék képét...😄😄 Forza Fiorentina! Forza Viola! Avanti Fiorentina! Avanti Viola!

bmffm856
na? a hétévégn kit gyapálnak el a fiúk? mopndjuk tök mindegy kivel játszanak, azt úgyis elverik😄 Forza Fiorentina! Avanti Fiorentina! Forza Viola! Avanti Viola!

bmffm856
szép...😄...hát...ha nehezen is de kiizadták a fiúk ezt a gyõzelmet...Forza Fiorentina! Avanti Fiorentina!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
2:1-re nyert a Fiorentina

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

bmffm856
hát...ez eddig elég nagy szívás...nem igazán a papírforma szerint alakul ez a meccs...na de még van egy félidõ...Forza Fiorentina! Forza Toni!

Sheva
vezet a cagliari Szuázóóó góljával

bmffm856
negyed óra múlva kezdõdik a meccs...a Cagliarit szerintem néggyel-öttel megszórjuk, de nem szeretném elkiabálni...minbdenesetre toronymagas esélyes a Firenze...szóval...Forza Fiorentina! Fiorentina sarr il campione! Forza Viola!

Fiorentina - Parma 4-1

gól: Toni,Toni,Fiore,Toni, Grella

gabber_saviola
buktam rajtatok tippmikszen vasárnap 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nah arra nem mertem rakni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
parma is nyer 😛

Avanti Crociati!

gabber_saviola
raktam tippmikszen hogy nyer a fijortentina vasárnap ^^

Fyrex
en nam .asd

forza par... vagyis fiorentina

Avanti Crociati!

Sheva
te is <#nyes>

Fyrex
megjött a jogyerek .asdasd

nagyo igaza van kusoljatok

Avanti Crociati!

báttyó02
fejezzétek már be a topik szétbaszását rossz nézni :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

miért utálod?

Sheva
na meg az a Luka sincs Tódi...

9csöves9
100 % antiviola<#boxer>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
üssééééééééééééééééééééééé

Sheva
te má kinõtted mi? 😛PPPPPPPP

majd kinövöd .... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDPPPPPP

Fyrex
fingjak vagy üssek?

ték 😛

Avanti Crociati!

Sheva
CSAK A MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

forza milan
HAJRÁ FIOR!TONI AZ ÁSZ!

szanics
Vasárnap a Sport2-n: Lazio-Fiorentina, élõ

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gercse
heh 😄

Forza Juve!!!

bmffm856
még valami...csak a miheztartás végett, nekem is az egyik kedvenc csapatom a sok közül Olaszországban a Palermo...persze azért a Fiorentina az elsõ, de a Palermot is szeretem...

forza milan
a milan után forza fiorentina!!!!

McFrost
sosem értettem ezt a kancsós kézrázást...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Forza Toni😄DDD

csúf mezük van

BUDA > miskolc.

mellesleg ezt a topickot én is meg akartam nyitni... 😛PP

olaszországba az inter mellett/mögött õk a legszimpatikusabbak, és ha nem az inter ellen játszanak akkkor nekik szurkolok, nagyon jó keretük van, az edzõ jól összefogta õket...

sztem az uefa kupás helyen fognak végezni....

Szega87
A Batistuta fémjelezte korszak volt a csúcs számomra . Na azér meg kell említenem Francesco Toldo-t mert még anno õt is kedveltem <#vigyor0>

Fyrex
kussolsz jó tápig 😛

Avanti Crociati!

bmffm856
egyetértek...én is szeretem mindkét csapatot, de a legjobb akkor is a Fiorentina...😄😄

gercse
Forza Juve e Lazio !

*topic-opening.sequence.started*

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"