ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856

bmffm856
képek a tegnapi edzõmeccserõl a Pavullese ellen

bmffm856
Avanti AC Fiorentina! a hétvégén legázoljuk a Romát! (ami remélhetõen a pénztárcámnak is jót fog tenni<#smile><#buck><#vigyor5><#vigyor3>)

bmffm856

bmffm856
na szépjónapot...egy nappal ismét csak közelebb a római derbi, ahol nagyon helyben hagyjuk Tottiékat...! Forza Fiorentina!

bmffm856
na...elmegyek aludni...késõ van, és nem is igazán érzem jól magam...holnap már szerda, és közeleg a hétvége, a Serie A bajnoki fordulóval...ahol vasárnap a zárómeccsen reményeim szerint megverjük a Romát...Forza Fiorentina! Avanti Fiorentina! Sempre Fiorentina! Bona sera per tutti!

bmffm856
ok <#smile> grazie mille nuovamente!

gabber_saviola
<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bmffm856
jaja! akkor ha szépen és elbájolóan megkérlek, összedobsz nekem ide egy bannert?

bmffm856
si, grazie mille!

gabber_saviola
nincs mit, szolj máskor is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bmffm856
köszi szépen! ez így megy! :)

gabber_saviola
ez pl. netes video szal nem avi vagy wmv

-firefoxban ráklikkelsz vmelyik videóra
-elöjön egy popup ablak
-ctrl+s és itt lemented ezt a popuppot (teljes mentés)
-és lejön a videó vele :)

bmffm856
innen egy párat... mondjuk a meccsek összefoglalóit...

gabber_saviola
lökj egy oldalt ahonnét vmi videot le akarsz szedni

bmffm856
hogyan lehet lehekkelni egy videót olyan helyrõl, ahol nincsen download gomb???

bmffm856
jaja...ez így van...:D...jó meccsnézést...asszem én is belelesek egyet...:D...Forza Fiorentina!

Sheva
na mentem meccset lesni szeva

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
hát bombasztik formában van az biztos

legjobb olasz csatár jelen pillanatban

bmffm856
hát...félhettek is...:D:D...hiszen láthatod milyen formában van Toni...:D:D

Sheva
ajjaj :DDDD

bmffm856
vagy Toniról másodszor is...:D:D

Sheva
hát jah ez elmadható róla és elmondható lesz Sheváról is :D

bmffm856
ez Toniról már múltidõben mondható el...:D...na mondjuk azért nem egyedül, de 2 gól...az 2 gól....:D

Sheva
Sheva kitünõ állapotba lesz és egyedül megver majd titeket :PPPPPPPPPP

bmffm856
hát...akkor majd megrendezik ismét...és lehet majd piros-fekete köténykét is kapni a kutyulikhoz...:D olyan köténykét, amilyent Fiore fog kiosztani Shevcsenkonak...:D

Sheva
egyszer volt Budán kutyavásár :DDDD

bmffm856
ahhoz elõbb még el kell kalapálnunk a zebrákat...:D de meglesz...és akkor a kupában is megverünk titeket...:D:D:D

Sheva
ok de messze van még a kövi találkozás, hacsak a kupában nem vet minket össze a sors :D

bmffm856
majd meglátjuk még azt!...:D:D:D Forza Fiorentina!

Sheva
nem nem onnan egy pontot se visztek majd el :DDDD

bmffm856
meghiszem azt...:D...remélem a San Siroban én valóban összetehetm majd a két kezem...a gyõzelemért...<#smile><#smile><#smile>

Sheva
persze most is azt mondom h jogos volt de ha megadja akkor összetettem volna a kezem az X-ért :D

bmffm856
nana...idézzek pár hozzászólással lejjebbrõl éppen tõled? azt írtad: "nem adott meg nekünk egy gólt mondjuk lökés volt szal jogos volt" de ugyanakkor elismerem, ha fordítva történik, ergo nekünk nem adnak meg 1-2-nél a San Siroban egy gólt a 84.percben, avlószínûleg ütöm a falat mérgemben...:D szóval teljes mértékben együtt tudok veled érezni...:D

bmffm856
de...kis híján igen...még szerencse, hogy UV szûrõs napszemüveg volt rajtam...:D de csak ezért nem...:D

Sheva
a sporttárs ezzel a kis "tévedésével" elég rendesen kiba*ott velünk... ---> velünk is... ha megadja Gila gólját nem szomorkodnék most <#smile>

bmffm856
grazie mille <#worship><#worship>

bmffm856
ha kitörlöd ezen két csapat Fiorentina által történõ elverés után, felseleges is csinálni...:)

bmffm856
na...az egy érdekes dolog...és még most is bicska nyílik a zsebemben ha rágondolok...azért nem tudtuk megverni, mert szarul játszottunk...de az internek sem lett volna szabad nyernie, mert Martins gólja elõtt, a gólpasszt adó Adriano, aki ilyen formán jelentõsen részt vett a támadásban, 3 méteres lesen állt, de a bíró sporttárs ezt "valahogy véletlenül" elfelejtette befújni...nem szokásom a bírókat okolni, de azon a meccsen tényleg megverettek bennünket...<#gun>
arról mnem is beszélve, hogy ha az x, akkor most így néz ki a táblázat:

1. Juventus 33
2. Fiorentina 29
3. Milan 28
4. Livorno 21

szóval a sporttárs ezzel a kis "tévedésével" elég rendesen kiba*ott velünk...

McFrost
nem sült ki a szemed a gyönyörtõl , mikor a Palermo & Chievo topikokban szpemmeltél a banneroktól?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

báttyó02
?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
hogyne, este hazaérek csinálok egy nájszos Tonis Pazzinis bannert :)

bmffm856
hopp...na ezt nem láttam...:(...az a gond, hogy elkészítettem, és örültem mint majom a farkának, és nem jutott eszembe, hogy esetleg még válaszol valaki (jelen esteben te) a moderátor topikban...de akkor ezúton megkérhetnélek, hogy csinálj nekem is egy szebbet?

Sheva
de az intert miért nem tudtátok megverni? :(

McFrost
csinájjmá egyet ide, de ha Fio elveri a Palermot v. a Chievot töröld ki bátran:D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola

bmffm856
hát...ja...tõlem ez tellett...nem vagyok egy nagy grafikus...és nekem, ellentétben veled, nincs aki csináljon...<#smile>

McFrost
ölég szar a banner...

gabber_saviola
lazán le lehet hekkelni egy videót bárhonnan :)