ACF Fiorentina 1926
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AC Fiorentina - Treviso
Stadio Artemio Franchi, Firenze, december 10, 20:30, TV: Sport 2
ha nyerünk, és a milan nem nyer az inter ellen, akkor fellépünk a második helyre a tabellán...Forza Fiorentina! Avanti Fiorentina! Sempore Fiorentina!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
2 gól az egyértelmûen ziccer,Zlatan begurit Treznek fölé lövi ziccer,visszagurítják Zlatannak óriásit véd Frey,ziccer,Zlatan üresen van a kapusra belefejeli, ez is ziccer egy jól fejelõ játékosnak. a kapufákról meg a vélekedésem a Juve topikban
most úgy írtál mintha nektek kellett volna 6-0-ra nyernetek. ha nem lila köddel a fejedben nézted a meccset akkor te is beláthatod ,ti sem érdemeltétek meg volna jobban a 3 pontot mint mi.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
itt olaszosok csípik egymást!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
keci zebrák, lefujhatnák, felõlem :PPP
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nana...azért nem csak abból...van benne az is, mivel minden jó szurkolóban, így biztos benned is, van egy jóadag elfogultság a csapatod felé...szerintem ez teljesen normális...de én a tényekkel, és tapasztalatokkal együtt mondom azt, és nemcsak a tegnapi meccs alapján, hogy a Franchiban bárki ellen esélyesek vagyunk...ezt bizonyítottuk azt hiszem...hazai mérleg: 6 6 - - 18-8 18 ...ezek után ha bárki azt mondja, hogy nem nyerhetünk bárki ellen otthon, akkor az nem tud olvasni az adatokból...mert azért nem csak kiscsapatokat vertünk meg, de a Milant, és a szintén BL-ben vitézkedõ Udineset is...és nem egy góllal...ugye Milan ellen 3-1, Udinese ellen 4-2...szóval azért a Fiorentinát sem kell ennyire lekezelni...de tényleg meglátjuk vasárnap..Forza Fiorentina!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
van több ilyen csapat
persze hogy nem értek egyet,mivel elfogultságból írod,ha meg a tegnapi meccsbõl szûrted le hogy ti vagytok az esélyesek akkor az meg hülyeség
no mindegy ,majd vasárnap folytatjuk
JUVE PER SEMPRE!
a másik meg, hogy egy Juve ellen senki nem lép esélyesként pályára...nem vagy egy kicsit elfogult? :D:D mert én tudom magamról, hogy az vagyok, és így mondom azt, hogy Firenzében az Artemio Franchiban 48000 nézõ elõtt a Fiorentina bárki (beleértve a világ összes csapatát) esélyesként lép pályára...szreintem...de persze nem muszály egyetréteni velem, de én így látom...:)
mindensetre vasárnap is Forza Fiorentina!
lefizettük az összes bírót,ezért vezetjük magasan a bajnokságot,ezért van a legtöbb bajnoki címünk
a másik meg...egy Juve ellen egyetlen csapat sem lép esélyesként pályára
Fiorentina: Frey (k), Ujfalusi (k), Di Loreto (k), Gamberini (k), Pancaro, Maggio, Pazienza, Jorgensen (k)(1’st Pasqual (k)), Montolivo, Bojinov (43’ Bochu), Pazzini (21’ Vryzas). All. Prandelli (Cejas, Brivio, Vryzas, Pasqual, Bochu, Guigou, Toni).
Juventus: Buffon (k), Pessotto (8’st Emerson (k)), Kovac, Thuram (k), Blasi, Balzaretti, Giannichedda (9’st Nedved (k)), Vieira (k), Mutu (k), Del Piero (k), Zalayeta (8’st ibrahimovic (k)). All. Capello (Chimenti, Chiellini, Emerson, Ibrahimovic, Nedved, Camoranesi, Cannavaro).
a (k) jelölések a kezdõõket jelölik...ebbõl kitûnik, hogy a második félidõ 9. percétõl nálatok 8 kezdõ volt, míg nálunk csak 5, és a cseréink is Bochu, Vryzas, nem az A csapatból kerültek ki, kivéve Pasqault, de õ meg a szintén (k) jelölésû Jörgensen helyére állt be...
ezek után össze lehet hasonlítani a dolgot...
ez akárhogy is nézzük 8 olyan játékos, akik meccseket képesek eldönteni...és majdenm minden meccsen szerepelnek a Juvéban...míg nálunk: Toni, Fiore, Brocchi hiányzott, Pasqual csere volt és ilyeneket játszatott Prandelli, hogy Bochu, Vryzas, Maggio, Pazienza, akik a Serie A meccseken nem sûrûn jutnak szóhoz...szóval szerintem hasonlítsd össze a két csapatot, és az alapjátékosok számát...lehet, hogy nem volt teljesen Juve A, ezt nem is állítottam, de közelebb volt a Juve A-hoz, mint mi a Fiorentina A-hoz...szóval ezek után ha a két csapat tényleges A csapatai lépnek vasárnap pályára, nálatok annyi változás nem lesz...nálun k viszont lesz egy Toni, egy Fiore, egy Brocchi, és egy Jörgensen, aki ezúttal (nem úgy mint tegnap) végig játsza majd a meccset...és ez a négy játékos azért elég nagy volumenû változás, mert õk is olyanok, hogy bármelyik el tud dönteni egy meccset...ugy ezt Toninál nem kell ecsetelni...
ezek után én abszolute nem féle, hogy kikapunk, egy döntetlenre legalább jók vagyunk, de ha százalékban kéne megadni, akkor 90%-ot jósolok a mi gyõzelmünknek...feltéve, hogy nem kap a Juve megint bírói hátszelet, mint láttuk azt tegnap Vryzas góljánál...
na...de úgyis csak vasárnap dõl el...de addig is...Forza Fiorentina, Avanti Fiorentina, Sempre Fiorentina!
JUVENTUS:Buffon; Blasi, Kovac, Thuram, Pessotto (9’sh Emerson); Balzaretti, Giannichedda (9’sh Nedved), Vieira, Mutu; Del Piero, Zalayeta (9’sh Ibrahimovic)
sztem sem lesz nyer a Juve :-)
a tegnapi meccsrõl nem szeretnék sokat beszélni, mivel szerintem nincs túl nagy jelentõsége...illetve van...annyi, hogy a végére a Juve A nem bírt a Fiorentina B-vel, sõt, még Vryzas lõtt egy szabályos gólt, amit a bíró "tévedésbõl" lesnek ítélt...ebbõl pedig hosszútávon (ezalatt vasárnapot értem) annyi következtetést lehet levonni, hogy ha majd a mi elsõ csapatunk áll ki a Juve ellen, akkor érzésem szerint, a fentiekbõl következõen, mindenképpen mi számítunk esélyesnek...márcsak a hazai pálya és a 45000 fanatikus viola miatt is...szóval szerintem nem lesz gond vasárnap...nehéz lesz, de én egy 3-1-et tippelek a mi javunkra...végülis a Milant is megvertük ennyire, pedig õk lénygesen aggresszívabb futballt játszanak, ebbõl kifolyólag kevésbé fekszik nekünk az õ stílusuk...mindenesetre...gyõzelemre fel, Forza Fiorentina, Avanti Fiorentina, Sempre Fiorentina!
Jók voltatok! Nah majd a hétvégén!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
lelopta a mamboszerveremet ^^