2122
ACF Fiorentina 1926
-
azóta sem veszem a blikket kedves Gábor -.- :DSDASXC:_ aSDassa -
gazetta dello blikk :P -
talán Della Valléék előtt is megcsillant a BL reménye, és nem bánnak majd csínján a pénzükkel...de ezek brutális igazolások lennének
-
és a Barzagli valamint a Bonera vonalak továbbra is élnek... -
szintén friss hír, hogy a West-Hamnél légióskodó két argentin spíler, Mascherano és Tevez is Corvino listáján van, azonban az ő leigazolásuk nem tűnik túl valószínűnek... -
a Bojinov-Marchionni csere halad előre. a felek január elsején már összeülnek és tárgyalnak a konkrétumokról -a tárgyalások már most is zajlanak-, és ha minden jól megy, akár már január első hetében lebonyolíthatják a transzfert.... -
A Cagliari védőjéért Michele Caniniért a Cagliari 4 millió eurót kér, de az elnök azt mondta, egy konkrét ajánlat esetén elgondolkozna, hogy kevsebbért is odaadja. (ez a kevesebb kb. 3,2 millió eurót jelent). Caninit már régóta figyeljük, eddig két mercatot "úszott meg" vele a Cagliari, talán mostmár sikerül megszerezni... -
A Fiorentina leigazolná - a Real Madrid és a Lyon elől - Gonzalo Higuaint. A firenzeiek felvették a kapcsolatot a 19 éves csatár klubjával, a River Plate-tel. A madridiak egyébként még a mai napig nem tettek konkrét ajánlatot a rendkívül tehetséges labdarúgóért, és elképzelhető, hogy már nem is lesz rá lehetőségük.
Higuain ügynöke nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy védence végül a lila mezes gárdánál köt ki. Persze, ebbe azért még több klubnak is lesz beleszólása. -
ez a stendardo kamikaze sulibajáhatott vayg mittudomén :DSDÍYXcyídxsdas:SAD szép gólt lőtt Luca :) -

-
Zséé #1632 FT Fiorentina [1 - 0] Lazio
15' [1 - 0] L. Toni
:P -
A Fiorentina Lazio ellen való sikertelensége több mint 20 évre tekint vissza. A legutolsó olyan szezon, hogy oda-vissza meg tudtuk verni őket a 84/85-ös volt, amikor 3-0-ra nyertünk a Franchiban, és 1-0-ra az Olimpicoban. Ennek 21 éve. Azóta bajnoki mérkőzésen összesen 3-szor tudtunk 3 pontot szerezni a rómaiak ellen. 89/90-es bajnokságban hazai pályán 1-0, a 95/96-osban szintén hazain 2-0, míg a legutolsó győzelmünket az Olimpicoban arattuk 4-1 arányban a 97/98-as szezonban. Tovább -> -
éppen ideje volt már :) -
Zséé #1629 Végre képernyőre kerülünk :P
Vasárnap Sport1
ÉLŐ 14:45 Labdarúgás. Fiorentina-Lazio, olasz bajnokság, 14. forduló (élő) -
jah jólvan azért csodálkoztam:) -
nem :) egyik év sem a képhez tartozik...csak 4 kép 4 dátum...más összefüggés nincsen : 1926-ból aránylag nehéz lenne színes kéept szerezni :D
1926: alapítás
1956: első scudetto
1969: második scudetto
2006: 80 éves jubileum
:) -
1926-os az a napocskás koreo?:O -
kis bannerfrissítés :) -
hát ma is x lett...az utóbbi időben kisebbfajta hullámvölgy van...utsó öt meccs 1 győzelem 2 döntetlen 2 vereség...nem a legfényesebb...különösen nem a mostani helyzetben...:( de majd csak lesz ami lesz...Sempre Avanti Fiorentina! -
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
MUTU EGYENLÍTETT!!!
FORZA FIORENTINA! -
Wehhehe
. Vicces dolog olvasgatni a szomszédos topikokat
. Jókora arca lett sokaknak az élhármas szurkolói közül
(Mielőtt bárki betalálna: csak zrika
). Kíváncsi leszek jövőre is ekkora mellény lesz-e majd, amikor az egyenlő eséllyel induló Fiorentina sarkában loholnak majd mind 10 pontos hátrányban, egymást gyalulva a második hely megszerzéséért. 
Na komolyra kicsit. A BL helyezésnek idén is reális esélye van. AMennyiben a Milan sokáig folytatni kívánja a böszméskedést, akkor különösen. A jelenlegi negyedik Livorno csupán 15 pontra van, és még 26 (azaz huszonhat) forduló hátravan. Ha BL nem is (bár mondom, szerintem reaális esélye van a dolognak), az UEFA -szinte- 100%, hogy meglesz. Év elején ezt nem hittem volna. Prandelli nagyon rendet tett a fejekben, ez is mutatja, hogy az egyik a legjobak között. A hétvégén a Siena ellen nem lesz könnyű, idegenben amúgy sem megy, de be kell húzni. Akkor már 7 pontunk lesz. Jelen körülmények között, nem rossz. Sőt.
Forza Viola! -
új bannert kapott a szájt :) link az itteni banner alatt :P -
nekem valami hiányzik belőle :P:DDDDDddd -
elkúrtuk. nem kicsit. nagyon. de még mindig tartom, akár bles helyre is odaérhetünk. nevetséges a távolság köztünk és a negyedik Livorno között. 26 forduló alatt ezt simán be lehet hozni, és olyan scapatok vannak előttünk zömmel akikre lehet építeni :P
FORZA VIOLA! -
megint kezdődik :DDDDDDDDDDDDDddd -
nekem semmi bajom velük teljesen addig amíg nem veszélyeztetik az Intert:DD
azt a hírt is aért szúrtam be mert elkezdtem olvasgatni Tribalfooball.com-ot és gondoltam érdekel titeket... -
Zséé #1616 FT Ascoli [1 - 1] Fiorentina
45' [0 - 1] L. Toni
84' [1 - 1] S. Bjelanovic
:( -
Zséé #1615 Kösz :D
De te most szurkolsz a Fiorentinának? -
eddig jó..
még jobb lett a logód:DDDD -
Zséé #1613 HT Ascoli [0 - 1] Fiorentina :P
45' [0 - 1] L. Toni -
Zséé #1612 Kösz :)
Csak arra lennék kíváncsi, hogy minek nekik Makaay, Santa Cruz, Pizzaro, Podolski mellé. Vagy cseréljük el Podolskira :P -
elírtam:DDD éppen zséé logóját néztem...talán azért:DD:PP -
Csesza #1610 talán a Bayernm, nem?! :D -
Bayern Munich to launch �20M Toni bid
tribalfooball.com - November 19, 2006
Bayern Munich are being linked with Fiorentina striker Luca Toni.
Only last week, Bayern supremo Karl-Heinz Rummenigge revealed plans of splashing out a massive �20 million on a "great player" in the January market.
Kicker says Bayern's top target is Fiorentina ace Toni.
Forrás: TribalFootball.com
Barca meg akarja venni télen Tonit...
Zsééé nagyon jó a logód:) -
Zséé #1608 Köszi! 
Hát nagyon az volt :D -
nézd meg mennyire volt meleg a vége :) -
Zséé #1606 fúúú de meleg lehetett a vége 
Pazzini
-
Fiorentina [3 - 1] Atalanta
26' [0 - 1] G. Migliaccio
27' [1 - 1] A. Mutu
90' [2 - 1] G. Pazzini
90' [3 - 1] G. Pazzini
-
rajczi84 #1604 Hello mindenki!
Keresek minden cuccot ami a FIORENTINÁVAL kapcsolatos: pólót,sálat,esetleg kabát stb.
Várom a segítségeket,elöre is köszönöm!!
Forza FIORENTINA!!!!!!!!! -
normál esetben ez a csapat az első 3 bajnokesélyes közt lenne, és ha most azt mondnaá valaki hogy visszakaojuk a 15 pontunkat, nagy összegben fogadnék arra hogy bajnokok is lennénk...
NAGYON BÜSZKE VAGYOK A FIÚKRA! PÉLDÁT STATUÁLTAK ORSZÁG-VILÁGNAK TARTÁSBÓL ÉS CSAPATSZELLEMBŐL! ÉS FOCIBÓL IS...de az ANTIfoci diadalmaskodott ismét...(hathatós messinai közreműködéssel...)