2122
ACF Fiorentina 1926
  • bmffm856
    azóta sem veszem a blikket kedves Gábor -.- :DSDASXC:_ aSDassa
  • gabber_saviola
    gazetta dello blikk :P
  • bmffm856
    talán Della Valléék előtt is megcsillant a BL reménye, és nem bánnak majd csínján a pénzükkel...de ezek brutális igazolások lennének
  • bmffm856
    és a Barzagli valamint a Bonera vonalak továbbra is élnek...
  • bmffm856
    szintén friss hír, hogy a West-Hamnél légióskodó két argentin spíler, Mascherano és Tevez is Corvino listáján van, azonban az ő leigazolásuk nem tűnik túl valószínűnek...
  • bmffm856
    a Bojinov-Marchionni csere halad előre. a felek január elsején már összeülnek és tárgyalnak a konkrétumokról -a tárgyalások már most is zajlanak-, és ha minden jól megy, akár már január első hetében lebonyolíthatják a transzfert....
  • bmffm856
    A Cagliari védőjéért Michele Caniniért a Cagliari 4 millió eurót kér, de az elnök azt mondta, egy konkrét ajánlat esetén elgondolkozna, hogy kevsebbért is odaadja. (ez a kevesebb kb. 3,2 millió eurót jelent). Caninit már régóta figyeljük, eddig két mercatot "úszott meg" vele a Cagliari, talán mostmár sikerül megszerezni...
  • bmffm856
    A Fiorentina leigazolná - a Real Madrid és a Lyon elől - Gonzalo Higuaint. A firenzeiek felvették a kapcsolatot a 19 éves csatár klubjával, a River Plate-tel. A madridiak egyébként még a mai napig nem tettek konkrét ajánlatot a rendkívül tehetséges labdarúgóért, és elképzelhető, hogy már nem is lesz rá lehetőségük.
    Higuain ügynöke nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy védence végül a lila mezes gárdánál köt ki. Persze, ebbe azért még több klubnak is lesz beleszólása.
  • bmffm856
    ez a stendardo kamikaze sulibajáhatott vayg mittudomén :DSDÍYXcyídxsdas:SAD szép gólt lőtt Luca :)
  • bmffm856
  • Zséé
    FT Fiorentina [1 - 0] Lazio
    15' [1 - 0] L. Toni
    :P
  • bmffm856
    A Fiorentina Lazio ellen való sikertelensége több mint 20 évre tekint vissza. A legutolsó olyan szezon, hogy oda-vissza meg tudtuk verni őket a 84/85-ös volt, amikor 3-0-ra nyertünk a Franchiban, és 1-0-ra az Olimpicoban. Ennek 21 éve. Azóta bajnoki mérkőzésen összesen 3-szor tudtunk 3 pontot szerezni a rómaiak ellen. 89/90-es bajnokságban hazai pályán 1-0, a 95/96-osban szintén hazain 2-0, míg a legutolsó győzelmünket az Olimpicoban arattuk 4-1 arányban a 97/98-as szezonban. Tovább ->
  • bmffm856
    éppen ideje volt már :)
  • Zséé
    Végre képernyőre kerülünk :P
    Vasárnap Sport1
    ÉLŐ 14:45 Labdarúgás. Fiorentina-Lazio, olasz bajnokság, 14. forduló (élő)
  • 9csöves9
    jah jólvan azért csodálkoztam:)
  • bmffm856
    nem :) egyik év sem a képhez tartozik...csak 4 kép 4 dátum...más összefüggés nincsen : 1926-ból aránylag nehéz lenne színes kéept szerezni :D

1926: alapítás
    1956: első scudetto
    1969: második scudetto
    2006: 80 éves jubileum

:)
  • 9csöves9
    1926-os az a napocskás koreo?:O
  • bmffm856
    kis bannerfrissítés :)
  • bmffm856
    hát ma is x lett...az utóbbi időben kisebbfajta hullámvölgy van...utsó öt meccs 1 győzelem 2 döntetlen 2 vereség...nem a legfényesebb...különösen nem a mostani helyzetben...:( de majd csak lesz ami lesz...Sempre Avanti Fiorentina!
  • bmffm856
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!

MUTU EGYENLÍTETT!!!

FORZA FIORENTINA!
  • bmffm856
    Wehhehe . Vicces dolog olvasgatni a szomszédos topikokat . Jókora arca lett sokaknak az élhármas szurkolói közül (Mielőtt bárki betalálna: csak zrika ). Kíváncsi leszek jövőre is ekkora mellény lesz-e majd, amikor az egyenlő eséllyel induló Fiorentina sarkában loholnak majd mind 10 pontos hátrányban, egymást gyalulva a második hely megszerzéséért.

Na komolyra kicsit. A BL helyezésnek idén is reális esélye van. AMennyiben a Milan sokáig folytatni kívánja a böszméskedést, akkor különösen. A jelenlegi negyedik Livorno csupán 15 pontra van, és még 26 (azaz huszonhat) forduló hátravan. Ha BL nem is (bár mondom, szerintem reaális esélye van a dolognak), az UEFA -szinte- 100%, hogy meglesz. Év elején ezt nem hittem volna. Prandelli nagyon rendet tett a fejekben, ez is mutatja, hogy az egyik a legjobak között. A hétvégén a Siena ellen nem lesz könnyű, idegenben amúgy sem megy, de be kell húzni. Akkor már 7 pontunk lesz. Jelen körülmények között, nem rossz. Sőt.

Forza Viola!
  • bmffm856
    új bannert kapott a szájt :) link az itteni banner alatt :P
  • bmffm856
    nekem valami hiányzik belőle :P:DDDDDddd
  • bmffm856
    elkúrtuk. nem kicsit. nagyon. de még mindig tartom, akár bles helyre is odaérhetünk. nevetséges a távolság köztünk és a negyedik Livorno között. 26 forduló alatt ezt simán be lehet hozni, és olyan scapatok vannak előttünk zömmel akikre lehet építeni :P

FORZA VIOLA!
  • bmffm856
    megint kezdődik :DDDDDDDDDDDDDddd
  • fsgh
    nekem semmi bajom velük teljesen addig amíg nem veszélyeztetik az Intert:DD

azt a hírt is aért szúrtam be mert elkezdtem olvasgatni Tribalfooball.com-ot és gondoltam érdekel titeket...
  • Zséé
    FT Ascoli [1 - 1] Fiorentina
    45' [0 - 1] L. Toni
    84' [1 - 1] S. Bjelanovic
    :(
  • Zséé
    Kösz :D
    De te most szurkolsz a Fiorentinának?
  • fsgh
    eddig jó..

még jobb lett a logód:DDDD
  • Zséé
    HT Ascoli [0 - 1] Fiorentina :P
    45' [0 - 1] L. Toni
  • Zséé
    Kösz :)
    Csak arra lennék kíváncsi, hogy minek nekik Makaay, Santa Cruz, Pizzaro, Podolski mellé. Vagy cseréljük el Podolskira :P
  • fsgh
    elírtam:DDD éppen zséé logóját néztem...talán azért:DD:PP
  • Csesza
    talán a Bayernm, nem?! :D
  • fsgh
    Bayern Munich to launch �20M Toni bid
    tribalfooball.com - November 19, 2006

Bayern Munich are being linked with Fiorentina striker Luca Toni.

Only last week, Bayern supremo Karl-Heinz Rummenigge revealed plans of splashing out a massive �20 million on a "great player" in the January market.

Kicker says Bayern's top target is Fiorentina ace Toni.

Forrás: TribalFootball.com

Barca meg akarja venni télen Tonit...

Zsééé nagyon jó a logód:)
  • Zséé
    Köszi!
    Hát nagyon az volt :D
  • banok
    nézd meg mennyire volt meleg a vége :)
  • Zséé
    fúúú de meleg lehetett a vége
    Pazzini
  • totti10
    Fiorentina [3 - 1] Atalanta

26' [0 - 1] G. Migliaccio
    27' [1 - 1] A. Mutu
    90' [2 - 1] G. Pazzini
    90' [3 - 1] G. Pazzini
  • rajczi84
    Hello mindenki!
    Keresek minden cuccot ami a FIORENTINÁVAL kapcsolatos: pólót,sálat,esetleg kabát stb.
    Várom a segítségeket,elöre is köszönöm!!

Forza FIORENTINA!!!!!!!!!
  • bmffm856
    normál esetben ez a csapat az első 3 bajnokesélyes közt lenne, és ha most azt mondnaá valaki hogy visszakaojuk a 15 pontunkat, nagy összegben fogadnék arra hogy bajnokok is lennénk...

NAGYON BÜSZKE VAGYOK A FIÚKRA! PÉLDÁT STATUÁLTAK ORSZÁG-VILÁGNAK TARTÁSBÓL ÉS CSAPATSZELLEMBŐL! ÉS FOCIBÓL IS...de az ANTIfoci diadalmaskodott ismét...(hathatós messinai közreműködéssel...)