Kilenc javítás a Microsoft októberi csomagjában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

senkit nem farasztanak ezek a hulyesegek ????<#email><#falbav>

NuCLEARScoRp
A biztonsági résekrõl csak annyit... több az esélyed az ötöslottó megnyerésére mint az hogy valaki ezeken a réseken keresztül épp a te gépedet veszi célba,,,

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

dester
Ha ilyen sok javítatlan és ráadásul közismert hiba lenne bennük már rég egymást érnék az ezeket kihasználó vírusok stb.
Mindenesetre én még nem hallottam az ezeket kihasználó férgekrõl, márpedig ha ezek a hibák tényleg foltozatlanok nem férhet kétség ahhoz, hogy már rég féreg-áradat használná ki ezeket.

Szerintük!

Frissített a Secunia.com

Windows Xp home:
Most a 94 hibából 24 foltozatlan.

Windows Xp Prof.:
Most a 111 hibából 27 foltozatlan.

NuCLEARScoRp
Hát én egyik céget se cikizném a hibajavítások miatt... inkább sûrûn javítsanak mint hogy tele legyen résekkel...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Jaj cuncibogárkám e 9 között sandagyanúm szerint lesz egy újabb verziójú msconfig is. (Ami Vista BETA2-ben van már)

De.

immovable
Vagy nem!
Mit?

Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.

nem biztos, h ugyan arról van szó, de mintha ms ezeket a hibákat nem ismerné el (gyk, szerintük nem hiba - csak jobban tudják).
RoD
Csak 9 ???
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Helló, mi? ;-)

Szerintem mindenki el tudta olvasni.

Hû! MS hír! Mindjárt kezdõdik a flame!

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

"Azt egyelõre nem tudni, hogy a beépített böngészõt frissítik-e, pedig erre szükség lenne. A Secunia adatai szerint jelenleg több hiba is befoltozásra vár: az általuk jelentett 86 rés közül 20 még mindig javítás nélkül maradt."

Ez (ha igaz egyáltalán) tényleg nem semmi!
Persze, nem tudom (a cikkbõl sem derül ki), hogy mennyire súlyosak azok a hibák/rések, amik javítatlanul maradtak, de akkor is soknak tûnik ez a 20 a 86-ból! <#nezze>

Igazán nem akarok egy újabb "IE vs. Firefox" vitát kirobbantani, de eszembe jutott, hogy nemrég a halálba cikizték a Firefoxot, mert "kéthetente" jött ki újabb verziója. Hááát...<#ejnye1> <#nemtudom>

Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.

Hajrá!<#email>

Helyes.