17
-
patyo #17 senkit nem farasztanak ezek a hulyesegek ???? -
#16 A biztonsági résekről csak annyit... több az esélyed az ötöslottó megnyerésére mint az hogy valaki ezeken a réseken keresztül épp a te gépedet veszi célba,,, -
#15 Ha ilyen sok javítatlan és ráadásul közismert hiba lenne bennük már rég egymást érnék az ezeket kihasználó vírusok stb.
Mindenesetre én még nem hallottam az ezeket kihasználó férgekről, márpedig ha ezek a hibák tényleg foltozatlanok nem férhet kétség ahhoz, hogy már rég féreg-áradat használná ki ezeket. -
kbupdate #14 Szerintük! -
Major #13 Frissített a Secunia.com
Windows Xp home:
Most a 94 hibából 24 foltozatlan.
Windows Xp Prof.:
Most a 111 hibából 27 foltozatlan.
-
#12 Hát én egyik céget se cikizném a hibajavítások miatt... inkább sűrűn javítsanak mint hogy tele legyen résekkel... -
kbupdate #11 Jaj cuncibogárkám e 9 között sandagyanúm szerint lesz egy újabb verziójú msconfig is. (Ami Vista BETA2-ben van már) -
kbupdate #10 De. -
#9 Vagy nem! -
PityBull #8 Mit? -
FTeR #7 nem biztos, h ugyan arról van szó, de mintha ms ezeket a hibákat nem ismerné el (gyk, szerintük nem hiba - csak jobban tudják). -
#6 Csak 9 ???
-
kbupdate #5 Szerintem mindenki el tudta olvasni. -
Evil Merodak #4 Hű! MS hír! Mindjárt kezdődik a flame! -
PityBull #3 "Azt egyelőre nem tudni, hogy a beépített böngészőt frissítik-e, pedig erre szükség lenne. A Secunia adatai szerint jelenleg több hiba is befoltozásra vár: az általuk jelentett 86 rés közül 20 még mindig javítás nélkül maradt."
Ez (ha igaz egyáltalán) tényleg nem semmi!
Persze, nem tudom (a cikkből sem derül ki), hogy mennyire súlyosak azok a hibák/rések, amik javítatlanul maradtak, de akkor is soknak tűnik ez a 20 a 86-ból!
Igazán nem akarok egy újabb "IE vs. Firefox" vitát kirobbantani, de eszembe jutott, hogy nemrég a halálba cikizték a Firefoxot, mert "kéthetente" jött ki újabb verziója. Hááát... -
DKm #2 Hajrá! -
kbupdate #1 Helyes.