83
Morphologic MorphoWord /Pro
-
#83 a legujabb verzio, plugin firefoxhoz es acrobat readerhez is benne van:
http://thepiratebay.org/torrent/5590552/Akademiai_MoBiMouse_6_Angol_Magyar(AKTIVALT)
http://thepiratebay.org/torrent/5590554/Akademiai_MoBiMouse_6_Nemet_Magyar(AKTIVALT) -
Csabszi1970 #82 oké értem, azért kösz! -
#81 Ez a hajó még 2005-ben elment, szériaszámot senki nem ad neked, hisz akkor ő nem tudná majd használni.
Most karácsonyi akció a weboldalon. -
Csabszi1970 #80 Sziasztok! Szeretnék én is csatlakozni azokhoz a szerencsés emberekhez, akiknek sikerült a MorphoWord Pro programhoz serialt szerezni. Ha tudtok segitsetek nekem is, nagyon nagy hasznát venném én is.
Előre is köszi Csabszi
Emailem: [email protected] -
#79 Hello, nekem nagyon fontos lenne bármelyik MorphoWord programhoz egy serial kód, vagy torrent file is megfelelne,
E-mail: [email protected] -
#78 Honlap -
ricsaka #77 Csá! Meg tudná mondani vki, hogy honnan tudnám leszedni a MorphoWord Pro nevű progit Ingyenesen??
Előre is köszi ;) -
Notie #76 Sziasztok!
Tudnátok küldeni egy sorozatszámot a MorphoWord-höz?
Előre is köszönöm!
Email címem: [email protected] -
anti2008 #75 Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. De azért is írtam be mert torrenten nem találtam. DC-t meg nem használok.
Remélem elég lesz neki a webfordítás is.
Köszi a segítséget.
Üdv : Anti -
#74 Itt megveheted
Torrent, DC++ - ezekkel meg letöltheted: csúnyán, illegálisan.
webforditas.hu - ez meg egy ingyenesen használható online fordítóalkalmazás
JGL szótár - ez egy ingyenes szótárprogram
Sztaki szótár - ez meg egy online szótár
E-mail címedet meg a spamrobotok köszönik, hogy közkincsé tetted. ;) -
anti2008 #73 Sziasztok!A MorphoWord program a fiamnak kéne én nem tudok neki angolba segíteni mert nem tudok a gyerek meg most tanulja. Tudnátok nekem abban segíteni honnan lehet letölteni és hogyan?
Előre is köszönöm.
[email protected]
-
#72 Ez nem warez fórum!
Tessék: 1111-2222-3333-4444 -
onehecsa #71 Sziasztok!
én is kérnék egy sorozatszámot ha lehetséges lenne még!!!
előre is köszönet...
[email protected] -
domeno1 #70 Sziasztok!
Most akadtam ide. Ha valaki tud, bár ha jól látom elég régen használták a topicot, küldjön nekem légyszi egy sorozatszámot a MorphoWord-höz, vagy a plus-hoz.
nagyon szépen köszönöm elöre is.
[email protected] -
bsz #69 a BSZ a nevem, csak odapakolta a címeme mögé:-) -
bsz #68 Sziasztok!
Tudnátok küldeni egy sorozatszámot a MorphoWord-höz?
Előre is köszönöm!
e-mail címem: [email protected] -
cater #67 Ja, értem.THX. -
#66 Nem egyszer használható, csak on line lehet beélesíteni. -
cater #65 Jha szóval akkor egy kód csak egyszer használható?Az gáz.
Sajna úgynézki mmo nem fog erre járni a közeljövőben...:( -
#64 Mivel feketelistás lenne, így gyanítom nem. -
cater #63 Halihó!
Akinek elküldte mmo a kódot nem küldené el nekem ide:[email protected]
Köszönöm szépen elöre is!
-
Debbi #62 Sziasztok!
Tudnátok küldeni egy termékszámot a MorphoWord-höz, vagy a MorphoWord Plus-hoz? Nagyon kéne a szakdolimhoz!!!
Előre is köszönöm!
e-mail címem:[email protected] -
adsa #61 a MoBiCAT-et vki már próbálta? -
snuff #60 jah MMO. néztem a webes fordítót. nekem teccik a kezdeményezés. de vannak egy hibát azért találtam. nincsennek benne azok a kifejezések. mondjuk úgy hogy közmondások vagy kiss mondatok amiket együtthasználva teljesen mást jelentenek mint ha lefordítgatnánk. pl ilyen a "once upon a time" vagy "curiosity kills the cat" :D ezek asszem javítást érdemelnek :D (tudom hogy kicsit bunkóság, de azért bepróbálkozom még egyszer; nem kaphatnék egy 30 napos keyt meg a progit le kellene adnom a suliban egy brutál feladatot és nincs kedvem 250 oldal tömény szakszöveget lefordítgatni - üdv Snuff) -
snuff #59 Ehhhh. nekem a morphoword kellene :D no meg seriál sem esne rosszul.
e-mail:[email protected] -
Debbi #58 Sziasztok!
Tudnátok küldeni egy termékszámot a MorphoWord-höz, vagy a MorphoWord Plus-hoz?
Előre is köszönöm!
e-mail címem:[email protected] -
Specter #57 Hi! nekem is tudnál küldeni ide egy MorphoWord serialt? Előre is köszi, nagyon fontos [email protected] -
Qudlika #56 helo, kedves MNO léccike, engem is dobj meg egy termék sorszámmal, [email protected] előre is köszi!!! -
raider84 #55 Hali. Nekem is kellene a MorphoWord termékkódja.
E-mail: [email protected] -
Bkaci #54 Kellene a MorphoWord termékkódja
e-mail:[email protected] -
#53 Mea culpa, mea maxima culpa -
#52 Nah most jól kiosztottál.
A warez oldalakkal kapcsolatosan leírtakkal egyetértek.
Egyébként a freemail-es címmel kapcsolatban csak annyit, hogy van olyan freemail-es címem, amit kizárólag levelezésre használok, kizárólag barátokkal és nem adtam meg soha semmilyen oldalon elérhetőségként, sem pedig regisztrációhoz, mégis rengeteg spam érkezik rá.
-
#51 "Itt már kértek egy páran segítséget, s reménykedem hogy nekem is segít majd valaki."
Az sg.hu-nak nem érdeke, hogy a fóruma warez oldallá váljon.
Nem szeretne konfrontálódni a különböző szervekkel, akik a szever naplóállományait követelik.
Másrészt egyetlen warez oldal tulajdonosának sem érdeke, hogy az oldala ilyen jellegű ismertségre tegyen szert - ezáltal megnőjön az esélye a lebukásra.
"Mivel freemail-es, így egyébként is meg van az esély arra, hogy spam-ek árasztanak el"
Furcsamód engem nem árasztanak el spamek. Vajon miért? -
#50 Köszi!
A kért kódot sehol sem találtam, ezért kértem itt segítséget. Ahol csak lehetett utána kerestem, de csak becsapós linkekre akadtam, ahol semmi konkrét eredmény nem jött össze
Itt már kértek egy páran segítséget, s reménykedem hogy nekem is segít majd valaki.
Az e-mail cím? Mivel freemail-es, így egyébként is meg van az esély arra, hogy spam-ek árasztanak el . Épp emiatt ez egy rövid ideig működő elérhetőség.
-
#49 [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1128844418&no=33]#33[/url]
E-mail címedre - amit ilyen szépen megadtál - meg spamet kapsz. -
#48 Sziasztok!
Én is termékszámot szeretnék kérni a MorphoWord-höz, vagy a MorphoWord Plus-hoz.
Kérem, ha valaki tud segítsen
Előre is köszi
e-mail címem: [email protected] -
sorgur #47 Üdv MMO!
Ha még van rá mód, szeretnék én is kérni egy terméksorszámot a MorphoWord-höz, vagy MorphoWord Pro-hoz!
Nagyon hálás lennék érte...
Előre is köszönöm: sorgur
E-mail címem: [email protected]
vagy: [email protected] -
Diaby #46 Sziasztok!!!
Lécci nekem is küldjön valaki sorszámot, mert most nagyon fontos lenne.
E-mail : [email protected] -
SZAMigabi #45 MMO!
Szeretnék én is kérni egy azéria számot ha lhet.
Előre is köszönöm!
e-mail: [email protected] -
#44 Szia MMO!
Kérlek nekem is küldj egy szériaszámot! nagyon jól jönne!
Előre is ezer köszönet!
Emailem: [email protected]