907
996819_10151727385473748_1201144133_n.jp
  • geo91
    héééé, köszi a spoilert....
  • SzirmosSzisza
    Medve bazze :D
  • FZoleee
    mekkora befejezés vooolt :DDD
  • Oszi
    Valaki tud feliratot a 8-dik részhez?
  • Andr0
    beteg volt ez utóbbi rész xD
  • mgenya911
    na sikeresen összeállt a kép,, az előző évatot füstfelhőn keresztül néztem. xD Amúgy jó ez az évad! A s7e8 vége mekkora volt már :D na ilyen az igazi weeds.
  • tviktor91
    A Nany ül a fűben hivatalos támogatója a kenderforum.org
  • mgenya911
    hali! 07x03 nál tartok.. csak annyit mondjatok meg hogy a Szilas mért is haragszik a Náncyra? elfelejtetem mi volt az előzőbe.... help plz :D
  • Andr0
    ez a sorozat nagyon beteg xD nekem az új évadok is bejönnek
  • SzirmosSzisza
    Addig jó míg nincs Celia :D
  • BlackWolf
    Igen viccesebbek voltak a fiatalabb kölykök , Sylasnél is ezt a modelkedés szálat nemtudom minek kell erőltetni .. Shanenek is , hogy 30 éves nője volt nemár , de itt ki is fújt azóta semmi se történt vele az évadban :D::D
    Doug meg Andy sem a régi már , Celia és családjának hiányáról már nem is szólva.
  • LoSA
    Istenem, az első pár évad mennyire jók voltak.... Akkorákat tudtam nevetni, hogy az valami hihetetlen. :D
  • desigo
    Jah mire kezdenének felpörögni az események pont vége lesz.
  • BlackWolf
    5 be bocs :)
  • BlackWolf
    20 percbe ez kevés amiket most produkálnak vagy nincs idő vagy ötlettelenek :( Én azért szeretem továbbra is elnézegetném 40 percekben is hátha akkor kicsit sziporkázóbbá\viccesebbé válna a sori . Mondjuk a 7-4 be én már láttam fantáziát , de lehet kicsit elfogult vagyok :)
  • geo91
    nem vagy egyedül
  • LoSA
    Srácok, nekem eddig eléggé lapos a sorozat... 7×03-nál tartok....
  • desigo
  • desigo
    Atz mondja az arc nem jön rá az asszony,erre 5 sec múlva áll az ajtóba kérdően
  • desigo
    http://dotdot.hu/gomiso/trendek/

9. - Weeds -298
  • SzirmosSzisza
    Ez a robbantás rész haláli volt :DDDD
  • desigo
    Kivágod azt a részt és felrkaod youtubera.
    Aztán azt elküldöd a készítőknek vagy belinkeled spanyol,mexikói fórumokba.
  • gyurcsangeneral
    igen igen, annak a címét nem tudom megtalálni sehogy. már probáltam a hallot szöget beirni google ba hátha zeneszöveg aléapján megtalálja, felvetttem mexikoiakat msn re hátha felismerik vagy a szöveg alapján megtalálják de a google forditoval nehéz volt a kommunikácio. nem tudom milyen módon lehet ilyen problémát megoldani
  • desigo
    Ott Nancy pont beszélget és a háttérben nagyon halkan valami mexikói zene szól...
  • gyurcsangeneral
    csá all, van egy nagy problémám. a sorozatban hallotam egy zenét aminek a cimét évek ota nem tudom megtalálni. a 3 . évad 14.részében a 17. perc 6. másodpercénél kezdödik. ha valakinek lenne ötlete hogy milyen módon lehetne megtudni a címét az kérem irjon ide vagy az email emre ami : [email protected]
  • desigo
  • Bulykin
    ebből lehetne bannert csinálni, szerintem jobba lenne mint a mostani :P

amúgy eddig abszolút tetszetős az évad, nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, mikor indul be a nancy biznisz megint :D
  • FZoleee
  • geo91
    hát én sem számítottam arra mi végül is benne volt :DD kíváncsi leszek mi sül ki belőle
  • Montanosz
    nem a csaj mintha azt mondta volna hogy magának készitette a kesztyűt (kulcsot kiszedni)
    szemmel láthatóan meglepődött, sztem azt hitte telilesz pénzel nem szélsőbaloldali kütyükkel))
  • desigo
    Ha kihozza a cellából a csaját akkor lehidalok xD
  • Montanosz
    vajh ki ellen)))
  • Andr0
    hát ja Nancy kisebb háborúra készül úgy fest:D
  • desigo
    Ennek az első résznek pikk-pakk vége lett.
    Nagyon rövidnek tűnt.
    Várós a következő :)
    Táska tartalma OMG.
  • SzirmosSzisza
    http://www.imdb.com/name/nm0815360/
  • Montanosz
    köszi a fordítást

ez bizony jó volt))
    az a csaj is ismerős valahonnan akivel khm,khm, spoiler, de vajh honnan melyk soribol?
  • FZoleee
    ááá, mekkora volt a rész :D
  • Andr0
    kurva jó rész volt xD érzem jó lesz ez a 7. évad:D
  • Pipör
  • desigo
    @timcsi84
    "Na, akkor fordítás on. #weeds"