907
-
geo91 #827 héééé, köszi a spoilert.... -
#826 Medve bazze :D -
#825 mekkora befejezés vooolt :DDD -
Oszi #824 Valaki tud feliratot a 8-dik részhez? -
#823 beteg volt ez utóbbi rész xD -
#822 na sikeresen összeállt a kép,, az előző évatot füstfelhőn keresztül néztem. xD Amúgy jó ez az évad! A s7e8 vége mekkora volt már :D na ilyen az igazi weeds. -
#821 A Nany ül a fűben hivatalos támogatója a kenderforum.org -
#820 hali! 07x03 nál tartok.. csak annyit mondjatok meg hogy a Szilas mért is haragszik a Náncyra? elfelejtetem mi volt az előzőbe.... help plz :D -
#819 ez a sorozat nagyon beteg xD nekem az új évadok is bejönnek -
#818 Addig jó míg nincs Celia :D -
BlackWolf #817 Igen viccesebbek voltak a fiatalabb kölykök , Sylasnél is ezt a modelkedés szálat nemtudom minek kell erőltetni .. Shanenek is , hogy 30 éves nője volt nemár , de itt ki is fújt azóta semmi se történt vele az évadban :D::D
Doug meg Andy sem a régi már , Celia és családjának hiányáról már nem is szólva. -
#816 Istenem, az első pár évad mennyire jók voltak.... Akkorákat tudtam nevetni, hogy az valami hihetetlen. :D -
#815 Jah mire kezdenének felpörögni az események pont vége lesz. -
BlackWolf #814 5 be bocs :) -
BlackWolf #813 20 percbe ez kevés amiket most produkálnak vagy nincs idő vagy ötlettelenek :( Én azért szeretem továbbra is elnézegetném 40 percekben is hátha akkor kicsit sziporkázóbbá\viccesebbé válna a sori . Mondjuk a 7-4 be én már láttam fantáziát , de lehet kicsit elfogult vagyok :) -
geo91 #812 nem vagy egyedül -
#811 Srácok, nekem eddig eléggé lapos a sorozat... 7×03-nál tartok.... -
#810 -
#809 Atz mondja az arc nem jön rá az asszony,erre 5 sec múlva áll az ajtóba kérdően -
#808 http://dotdot.hu/gomiso/trendek/
9. - Weeds -298 -
#807 Ez a robbantás rész haláli volt :DDDD -
#806 Kivágod azt a részt és felrkaod youtubera.
Aztán azt elküldöd a készítőknek vagy belinkeled spanyol,mexikói fórumokba. -
gyurcsangeneral #805 igen igen, annak a címét nem tudom megtalálni sehogy. már probáltam a hallot szöget beirni google ba hátha zeneszöveg aléapján megtalálja, felvetttem mexikoiakat msn re hátha felismerik vagy a szöveg alapján megtalálják de a google forditoval nehéz volt a kommunikácio. nem tudom milyen módon lehet ilyen problémát megoldani -
#804 Ott Nancy pont beszélget és a háttérben nagyon halkan valami mexikói zene szól... -
gyurcsangeneral #803 csá all, van egy nagy problémám. a sorozatban hallotam egy zenét aminek a cimét évek ota nem tudom megtalálni. a 3 . évad 14.részében a 17. perc 6. másodpercénél kezdödik. ha valakinek lenne ötlete hogy milyen módon lehetne megtudni a címét az kérem irjon ide vagy az email emre ami : [email protected] -
#802 -
#801 ebből lehetne bannert csinálni, szerintem jobba lenne mint a mostani :P
amúgy eddig abszolút tetszetős az évad, nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, mikor indul be a nancy biznisz megint :D -
#800 -
geo91 #799 hát én sem számítottam arra mi végül is benne volt :DD kíváncsi leszek mi sül ki belőle -
#798 nem a csaj mintha azt mondta volna hogy magának készitette a kesztyűt (kulcsot kiszedni)
szemmel láthatóan meglepődött, sztem azt hitte telilesz pénzel nem szélsőbaloldali kütyükkel)) -
#797 Ha kihozza a cellából a csaját akkor lehidalok xD -
#796 vajh ki ellen))) -
#795 hát ja Nancy kisebb háborúra készül úgy fest:D -
#794 Ennek az első résznek pikk-pakk vége lett.
Nagyon rövidnek tűnt.
Várós a következő :)
Táska tartalma OMG. -
#793 http://www.imdb.com/name/nm0815360/ -
#792 köszi a fordítást
ez bizony jó volt))
az a csaj is ismerős valahonnan akivel khm,khm, spoiler, de vajh honnan melyk soribol? -
#791 ááá, mekkora volt a rész :D -
#790 kurva jó rész volt xD érzem jó lesz ez a 7. évad:D -
#789 -
#788 @timcsi84
"Na, akkor fordítás on. #weeds"