Monk - A flúgos nyomozó (TV)
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emmy-t. És Tony Shalhoub a fickó neve.
Szeretem énis ezt a sorozatot, igaz nem sûrûn szoktam nézni...
A fõszereplõ tényleg nagyon jó karakter és a színész fenomenálisan játsza!
Valamilyen díjat is nyert nemis olyan rég...
A fõszereplõ tényleg nagyon jó karakter és a színész fenomenálisan játsza!
Valamilyen díjat is nyert nemis olyan rég...
Szinészt.
A sziészt elõször a Galaxy Guest-c fimben láttam. Már ott is õ volt a legjobb arc!
Szokta valaki nézni a Monkot? (A pontos, hosszú magyar cím: Monk - Flúgos nyomzó. Utálom, amikor gagyi alcímeket ragasztanak egy sorozat rövid címéhez.)
Elég jó sorozat. Ötletesek a sztorik, és Adrian Monk is egy pofás karakter. (OCD-s nyomozó? Elég eredeti, nem? Nem mondhatni, hogy bizarr, hiszen az OCD-s emebereknek általában tényleg vannak olyan képességeik, amiktõl a normálisak csak bámulnak...)
BTW: OCD=obssessive-compulsive disorder. Magyarul is így van: obsszesszív-kompulzív elmezavar. De hallottam már rögeszmés kényszerképzetként is.
Elég jó sorozat. Ötletesek a sztorik, és Adrian Monk is egy pofás karakter. (OCD-s nyomozó? Elég eredeti, nem? Nem mondhatni, hogy bizarr, hiszen az OCD-s emebereknek általában tényleg vannak olyan képességeik, amiktõl a normálisak csak bámulnak...)
BTW: OCD=obssessive-compulsive disorder. Magyarul is így van: obsszesszív-kompulzív elmezavar. De hallottam már rögeszmés kényszerképzetként is.
← ElőzőOldal 4 / 4