Monk - A flúgos nyomozó (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
múltkor péntekenként nem ment végig az 5. évad, talán 3 részt hétköznap adtak már le
Nem láttam. És most akkor gondolom már minden nap új lesz?
Legutóbb még péntekenként ment este az új rész.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Nem is tudom elképzelni kik nézik,biztos a hozzátartozók,meg az alul iskolázottak,jah és a süketek és vakok <#eplus2>#eplus2>
Ha még így is ezeket az elcseszett Rékasiékat nézik az "emberek",akkor jöhet az armageddon,megérdemeljük.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
26-ától indul az 5. évad a TV2-n, minden pénteken 20.15-tõl
|sorozatjunkie.hu|
tegnap 17.31 és 17.48, valamint 18.00 és 18.20 között volt monk. ez barátok közt is 37 perc. nem 1 3/4 rész
Negyedórás Monk,ez télleg a f*szság netovábbja kedves tv2:hányás
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Címünk www.tszt.atw.hu
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
és csak 2.75 giga.nyilván tömörített,érdemes leszedni,ismeri valaki?csak ezt találtam.
a lelkesek töltsék szépen netrõl, hiszen a 4. és a legfrissebb 5. évadhoz is vannak pár magyar feliratok.
Mivel mondtad, hogy igen, ez azt jelenti, hogy IGEN tudsz konkrétat. Vagy különben hazudtál.
Ha meg tutod, direkt válaszoltál így (15hsz), hogy még vagy 100 hsz után derüljön ki az, hogy 2006.09.05 -étõl lesz a sorozat. (Bár szerintem nem tudod.)
Persze ez a dátomot csak példaként írtam.
Hagyjuk, ha lesz, úgyis reklámozzák majd idõben. Részemrõl nem ér ennyit a dolog.
nézz magadba...
állati nagy ez a sorozat,ráadásul a fickó is nem egy kutyaütõ színész,láttam már több filmben is.
ReaL MaDRid x siempre
hát, nem tudom, de így meg sem érdemled...
vazze.
a tv2 behozta az egyik legkirályabb sorozatot, megvette az összes elérhatõ évadot és amikor (törvényszerûen) elfogynak a részek, jön a "buzi tv2"-zés...
nokomment.
itthon lement 3 évad - kint a 4. évad közepén tartanak. mi a f*szt adjon a tv2, ha volt olyan kedves, hogy nem csak szokás szerint 1 évadot vett meg, hanem az összeset?
Abból én is kérek 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
és a Monk életre kel 😊)
nagyot borultam azon a részen!
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.