Szolgáltatók veszekedése okozott kimaradást a világhálón
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek amúgy magyar cégek egyáltalán? 😄
Csakk vicceltem. De asztalveréssel semmit se érsz el, telefonálgatással sem. Egyszer érdemes felvenni velük a kapcsolatot ha 2-3 napon belül nem állítják helyre akkor fogyasztóvédelemhez kell menni.
Csakk vicceltem. De asztalveréssel semmit se érsz el, telefonálgatással sem. Egyszer érdemes felvenni velük a kapcsolatot ha 2-3 napon belül nem állítják helyre akkor fogyasztóvédelemhez kell menni.
Szvsz nem teljesen sz.rhatja le, a szolgáltatóval kötött szerzõdésben benne szok' lenni, milyen rendelkezésre állást vállalnak és hogyan. Ha nem tartják be, lehet menni ütni az asztalt stb. Az megint más kérdés, hogy ennek mikor és mi lesz az eredménye.
<#boxer>#boxer> Azért nem kéne félvállról venni a dolgot, mert ha nekem ebbõl károm keletkezik, akkor azt mindenki le fogja sz..ni, csak én nem! De ezt rajtam kívül senkit nem érdekli!
<#vigyor5>#vigyor5>
<#worship>#worship>[#vigyor5
<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Na a LEVEL3 most jól megmutatta..<#falbav>#falbav><#lama>#lama><#kocsog>#kocsog><#wilting>#wilting>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate