22
-
#22 van hypertransport és van hyperthreading, még csak névben sem hasonlók ... ezzel aztán tényleg nemértem, mi a gondod :) -
megrab #21 Sőt ők is kitaláltak egy ht-technológiát, ha jól tudom. Mégsem lett belőle per. -
#20 én leirtam a másik topikban, hogy abszurd amit mondasz és irtam tényeket.
(időbeli különbségek, amd bugjavitás xp alatt, stb...)
te ezek mellett csak mind2 topikba annyit irtál: az MS az amd mögé állt :) -
Hegyikecske #19 hmm nagy cégek vannak benne... -
TommyGun #18 Felesleges győzködni. Szerintem mindenki azt hisz amit akar nehogymár azon vitázzunk kinek van igaza amikor se erre se az ellenkezőjére nincs bizonyíték. Tiszteljük egymás véleményét. Abban van valami hogy a WinXP és AthlonXP kisértetíesen érdekes :) -
Aspirin #17 Egyrészt nem mint tényt közöltem, másrészt nem akarok senkit sem győzködni. Aki nem hiszi, járjon utána! De, hogy ne sérüljön önérzet se becsület, győzz meg akkor te az ellenkezőjéről. -
#16 megmondtad és többen rámutattunk, hogy butaság :)
egyetlen érvvel nem sikerült alátámasztanod, miért is állt az ms az amd mögé... -
#15 Ne végy gépet, kíméld magad.. -
Aspirin #14 Mielőtt rámmásztok nem XO hanem XP.
Lehet, hogy nem írok pontosan, de nem írok hülyeséget!
Ezzel a sok perrel, meg az árpolitikájával kezdi megközelíteni az Intelt. Kezdem nem szeretni őket.
Most mire váltsak, Via C3-ra vagy PowePC-re? -
Aspirin #13 Na már miért lenne olyan hülyeség?
Amikor kijön a WinXP megengedik az AMD-nek, hogy épp XO-t biggyasszen a prockója nevéhez, vagy amikor (még) menő volt a GeForce FX, akkor meg éppen FX-et találtak ragasztani a procijuk mellé.
Persze más szavak rövidítéseként, de a divatos betűkombinációt!
Mindezt zokszó nélkül tűrte a ms meg az nvidia is. Tán még örültek is. Mindezt egy olyan cég amelyik bepereli a másikat, mert ZMD a neve! -
tehen_m #12 Az ironikusan írta, rámutatva mekkora hülyeséget írtál. -
#11 Gondolom a 64bites XPt is csak merö figyelmetlenségből felejtették kiadni és csak akkor kaptak észbe amikor az intel is végre kijött az AMDtöl licenszelt 64 bites teknológiával.
-
Aspirin #10 Ejnye Asysoft. Pedig Te válaszoltál rá!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1128422157 -
#9 Kiolvasta a reggeli kávézaccból :-) -
#8 És ezt honnan szűrted le?:) -
Aspirin #7 Megmondtam: a ms az AMD mögé állt! Persze még a spanyolfalak mögött figyel! -
Caro #6 És melyikük is dolgozik valójában?
Egyébként örülnék neki, ha az AMD feljönne, mert az új procijai nagyon jók. -
#5 kisebb helyesíráshiba a cikkben...
"Az AMD az Intel manővereinek áldozataiként tekint ezekre a vállalatokat, ..."
-
#4 Nem. De az ügyvédek óradíja magasabb, mint a mérnököké. :))) -
#3 :DDDDD
ugysem lehet megfogni egy intel méretű céget, időpazarlás :) -
#2 "jó lenne, ha minden erejüket erre fordítanák. " Miért mi másra fordítanák? A kutatás/fejlesztés részlegnél a mérnökök másodállásban a jogi osztályon is dolgoznak? -
kbupdate #1 És most az Intel vs AMD vita kezdődik:D