20
  • Therealmike
    Hát. Az első rész arról (ha jól értettem) hogy az emberek találnak egy gyűrűt az űrben amin az emberek régi ellensége a COVENANT tartózkodik. A COVENANT megtámadja az űrhajót és az lezuhan a gyűrűre(a gyűrű belsején egyébként vannak szigetek és tengerek, sőt még időjárás is) a túlélők pedig szétszóródnak. Mi irányítjuk NAGYFŐNÖKÖT(a nagy zöld vasizé) aki megmenti a földet a pusztulástól mivel a játék folyamán kiderül, hogy a gyűrű egy fegyver. Naggyából erről szól az első része a játéknak.
  • Gladiator
    miről szól a játék?
  • gery36
    ne tévesszen meg a 36 én 13 éves vagyok
  • gery36
  • gery36
    én momentán végig vittem a halo 1 és a 2-őt
  • gery36
    szerintemis
  • haxoror
    A Halo-nak van egyfajta fílingje ami sok más játékban sajnos nincs, nekem a sztorija is tetszett és bár idehaza nem durrant nagyot de odakint az egyik legnépszerűbb multis gém
  • Inquisitor
    A Silent Hill-t se Uwe Boll csinálja, lehet reménykedni ;)
  • Inquisitor
    "Ekkora marhaságot. Szerintem az Advent Rising-nak ebben a témaban sokkal emészthetőbb és monumentálisabb a története."
    Hát az egyik legjobb sci-fi író trillógiája, azéert abban picit több a "történet" mint egy bármilyen játékban, nem? :)
  • Derapo
    A halo nekem sem tetszett.Mi volt rajta olyan népszerű,meg ..izé?
  • Derapo
    Na-na elne kiabáld.Még az is lehet,hogy még találkozunk David Hayterrel ( Solid Snake ) a filmvásznon.
  • YakHead
    Hát pár éve meg az a hír járta, hogy a Half Life-ból lesz film. Azért őszintén szólva az sem lenntt volna rosz. A történet legalábbis nagyon jó (volt anno). De ha Peter Jackson belehúz, akkor bármi jó kijöhet belőle.
  • Moyko
    Ekkora marhaságot. Szerintem az Advent Rising-nak ebben a témaban sokkal emészthetőbb és monumentálisabb a története. A HALO-ban semmi egyediség nincsen, amiért filmet kéne belőle csinálni. Megint azért csinálnak egy játékból filmet mert népszerű. Hál' Isten a Metal Gear-Ból nem lesz.
  • onimusha
    quality shit lesz for sure , Uwe Boll-nak meg pályát kéne változtatni, elmehetne festegetni azzal nem bántana senkit
  • Tower Guard
    Peter Jackson szerintem rohadt jól megfogja csinálni.Hajrá,így tovább!
  • Nyiri
    Csak ovatosan. O is tud szar filmet csinalni
  • valaé valaé ná
    No és a Duke Nukem :)
  • avman
    >>klasszikus sci-fi-FPS-ből, a Halo-ból<<
    a klasszikus sf fps az például az unreal, doom, esetleg half life első része. a halo maximum csak népszerű fps.
  • sweech
    peter jackson a garancia hogy jó film lesz :)
  • Andrew01
    NA végre 1 játekadaptáció amit nem Uwe Boll rendez!
    A game tetszett, viszontaz a tény, hogy a kedvenc redezőm producereskedik, így mindenképpen megnézem a filmet!