Elérhetõ az interneten az XP SP3 elõzetese
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és arról nem is beszélek, hogy akinem nem eredeti Windows-a van, az a javító pecsenyék nagy részét le sem tudja tölteni microfostól.
Ez nem igaz! A patchek nagy része nem is megy fel olyan windows-ra, amin nincs is SP1 (én csak tudom, mert olyan windowst használok). Szóval ez az állításod nem állja meg a helyét, hogy: "ez olyan xp-re kell, amin nincs semmilyen SP" Ez annyiban jobb, mint a www.microsoft.com hogy nem kell vacakolni egy file letöltésével, hanem minden egybe ott van. (és a nagy részük SP1-es illetve SP2-es javítást tartalmaz)
én már le se reagáltam.
"A hivatalos SP2 is egy nagy rakás sz@r! Nem is raktam fel, fúj! Az SP3-tól sem várok sokkal többet!"
Tudtam, hogy lesz egy ilyen IQ harcos is...
Tudtam, hogy lesz egy ilyen IQ harcos is...
Én már láttam rá példát.
1: ez a csomag egy nagy szar, (most megnéztem)
2: ez olyan xp-re kell, amin nincs semmilyen SP
3: Ettõl közel sem lesz SP értékû a rendszer, mivel Sp-knél nem csak biztonsági javítások vannak, hanem uj featurok is beépülnek a rendszerbe: lásd pl SP1-nél USB 2.0 támogatás. Ettõl ne mfigja a rendszer az USB2.0-t támogatni, még ha SP10-nek is hívják, akkor sem.
Aki a korrektségre megy, az hivatalosan letölti SP2-t a MS.com-ról és Windows Update által frissíti a rendszerét vagy az automatikus frissítések.
2: ez olyan xp-re kell, amin nincs semmilyen SP
3: Ettõl közel sem lesz SP értékû a rendszer, mivel Sp-knél nem csak biztonsági javítások vannak, hanem uj featurok is beépülnek a rendszerbe: lásd pl SP1-nél USB 2.0 támogatás. Ettõl ne mfigja a rendszer az USB2.0-t támogatni, még ha SP10-nek is hívják, akkor sem.
Aki a korrektségre megy, az hivatalosan letölti SP2-t a MS.com-ról és Windows Update által frissíti a rendszerét vagy az automatikus frissítések.
Ay a jó ebben a 195 megás fileban, hogy legalább egybe van minden és nem kell szarakodni, hogy egyenként letöltsük. Ja és ki az aki magyar windowst használ??? :-)
"Okos" vagy újreg.... ne is rakd fel, pedig stabilabb, jobb, biztonságosabb de ahogy látom te sem fogod fel, hogy a frissítések a javadat szolgálják...
Amugy meg aki nem telepíti a frissítéseket, ne merjen egy szót se szólni ha nem ugy müködik az XP ahogyan kéne...
Amugy meg aki nem telepíti a frissítéseket, ne merjen egy szót se szólni ha nem ugy müködik az XP ahogyan kéne...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Ez nem hivatalos. De ha nem hiszed, kérdezd meg te személyesen a Microsoft Corporation-t! [email protected] /hu...
ok kösz majd este összehozom és szólok ha megvan
ha a www.tvn.hu oldalon regisztrálsz akkor kapsz 100 megás ftp tárhelyet oda feltölthetnéd egy index.htm társaságában
köszi elõre is
köszi elõre is
KB 100MBnyi hotfixem van jelenleg hozzá, természetesen magyar nyelvû XP SP2-höz.
Nekem már ilyen intrgrált Windows-om van fent a gépen, érezhetõen jobb lett mint alap SP2 utólagos telepítgetésekkel. Nekem bevált.
Nekem már ilyen intrgrált Windows-om van fent a gépen, érezhetõen jobb lett mint alap SP2 utólagos telepítgetésekkel. Nekem bevált.
Szerintem nem érdemes kisérletezgetni ilyen nem hivatalos dolgokkal. Inkább megvárom a hivatalos XP SP3-at...:)
én munkahelyemen szedtem le, ott jogtiszta a windows...
de ha valaki ad 1 ftp elérést akkor este szivesen feltöltöm oda az összeset ami megjelent a mai napig
de ha valaki ad 1 ftp elérést akkor este szivesen feltöltöm oda az összeset ami megjelent a mai napig
nincs mit
zidder : köszi szépen
De innan pl a KB900930 update csak jogoítás után tölthetõ le és hiába van legális Windowsod ha azt mondja hogy a hitelesítés nem sikerült.
Annak idejen hiaba szedte le az ember az SP2 elott kiadott osszes javitast, a rendszere nem lett ekvivalens a hivatalosan kiadott javitocsomaggal frissitettel. Egyes javitasokat nem tesznek ki a letoltesi oldalukra, de az SP tartalmazza. Vagy gondoljunk bizonyos plusz szolgaltatasokra (pl. komolyabb tuzfal), melyet ugy tudom nem lehetett frissites vagy javitas formajaban letolteni...
Az elgondolas egyebkent nem rossz, idot, savszelesseget lehet sporolni, ha mar eleve javitott rendszert telepitunk fel, de egy teljes SP-t nem lehet ily modon helyettesiteni.
Az elgondolas egyebkent nem rossz, idot, savszelesseget lehet sporolni, ha mar eleve javitott rendszert telepitunk fel, de egy teljes SP-t nem lehet ily modon helyettesiteni.
http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=hu
kereséseknél Windows XP-t állísd be majd índítás, kulcsszó nem kell.
utánna állísd dátum szerint be a letöltéseket, és az sp2 után leszedhecc mindent. az kb 2004 szeptemberében lett asszem kiadva.
szivesen:)
kereséseknél Windows XP-t állísd be majd índítás, kulcsszó nem kell.
utánna állísd dátum szerint be a letöltéseket, és az sp2 után leszedhecc mindent. az kb 2004 szeptemberében lett asszem kiadva.
szivesen:)
http://www.microsoft.com/downloads
(a bal felso sarokban van kereso, en a konkret KB-s azonositora szoktam keresni, pl. KB898461)
vagy
http://msdownload.netacademia.net/
(a bal felso sarokban van kereso, en a konkret KB-s azonositora szoktam keresni, pl. KB898461)
vagy
http://msdownload.netacademia.net/
zidder : nlite-ról tudok, viszont a microsoft frissítéseket update-val lehet csak elérni. A site-jukról honnan tudom leszedni egybe azokat, amik adott oprendszerhez tartoznak?
Nem a microsoft.hu oldal érdekel, hanem azon belül :)
Nem a microsoft.hu oldal érdekel, hanem azon belül :)
www.microsoft.hu
http://www.nliteos.com/download.html
http://www.nliteos.com/download.html
reszcsi mesélj honnan töltöd le és hogy integrálod.. :)
Nem kell egyesével, ha az Autopatchert használod. Csak kipipálod mi kell neked (alapból felkínál egy szerinte optimális listát), aztán hajrá, elmatyizik magában. Beszteszt.
Én ezt ügyesebben megoldottam...
Letöltöttem manuálisan a hotfixeket és beleintegráltam Nlite-tal a winxp telepítõ cd-be..
Letöltöttem manuálisan a hotfixeket és beleintegráltam Nlite-tal a winxp telepítõ cd-be..
Ez az összekalapált SP3 csak angol verziójú XP-re tölthetõ rá vagy bármilyen nyelvûre, többek között magyar nyelvû XP-re is?
2 db SP3 preview pack is van már hónapok óta :)
189db update összesen a 2 csomag, egyesével kell felrakni... :)
Amúgy aki SP2-t fosozza az biztos nem sokat használja a gépét, mert lassan mindenhez az kell!
189db update összesen a 2 csomag, egyesével kell felrakni... :)
Amúgy aki SP2-t fosozza az biztos nem sokat használja a gépét, mert lassan mindenhez az kell!
* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+@4100+ Venice * 2x256 DDR400@433 * Geforce 6800GT 350/1000@450/1100 *
Jó vicc... M$ minden hétre/napra kitalál valamit, hogy a nevük a köztudatba maradjon...
\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/
uramatyám... és a fazon ismeri kiválóan a rendszert? Az sp-k biztonsági frissítéseinek 20-30%-a soha nem kerül ki se nyilvános se nem nyilvános patchként, csak az sp-ben található meg, mivel az sp újításaira támaszkodik. Azt meg mindenki tudja, hogy az sp!=biztonsági frissítések tömegével, mindenféle fejlesztést és optimalizációt tartalmaz, gyakorlatilag egy új verzió az oprendszerbõl. (ha linux disztrib lenne, akkor bõven új fõ verziószámot kapna)
A hivatalos SP2 is egy nagy rakás sz@r! Nem is raktam fel, fúj! Az SP3-tól sem várok sokkal többet! <#action>#action>
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Igazából az SP3 alapfeladata, hogy az elõzõ kiadása óta eltelt javításokat tartalmazza. Ez letölthetõ az ms oldaláról. Ha ezt valaki összerakja egybe, egy megfelelõ telepítõ felülettel már kész is az SP3.
Mi pl. itt a cégnél azt csináljuk, hogy 2hetente ránézünk a frissítésekre, ha van új letöltjük, integráljuk az XP telepítõbe.
Tehát amikor XP-t telepítek, akkor már helybõl rajta van a legfrissebb frissítésig minden, tehát felfogható úgy is, hogy mi egy XP SP3-mat telepítük :D
Mi pl. itt a cégnél azt csináljuk, hogy 2hetente ránézünk a frissítésekre, ha van új letöltjük, integráljuk az XP telepítõbe.
Tehát amikor XP-t telepítek, akkor már helybõl rajta van a legfrissebb frissítésig minden, tehát felfogható úgy is, hogy mi egy XP SP3-mat telepítük :D
Valószínûleg csak a patch-eket nyomta az ipse egy csomagba, amik késõbb az SP3-ba is bele fognak MS szerint kerülni
Ebben nincs semmi turpisság, az MS meg még azért nem jött ki az SP3-al, mert a patch-eken felül vszínûleg szeretne egyéb extrát is beletenni
Ebben nincs semmi turpisság, az MS meg még azért nem jött ki az SP3-al, mert a patch-eken felül vszínûleg szeretne egyéb extrát is beletenni
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Hogy van ez?
Vki egymaga összeállítgatja rövid idõ alatt azt, amit egy Microsoft nevû mamut nem 2-3 emberrel hónapokig készít?!
Nem vagyok M$ fan, de nehezen hiszem el, hogy az eredmény ugyanaz.
Vki egymaga összeállítgatja rövid idõ alatt azt, amit egy Microsoft nevû mamut nem 2-3 emberrel hónapokig készít?!
Nem vagyok M$ fan, de nehezen hiszem el, hogy az eredmény ugyanaz.
"Download the Windows XP SP3 Preview Pack by clicking here!" Nekem ez inkabb valami spyware-nek tunik:)
Meg egyebkent is az hogy valami xyz hp adminja osszeallit valami csomagot az eddigi hotfix-ekbol, annak semmi koze nincs az sp3-hoz.
Meg egyebkent is az hogy valami xyz hp adminja osszeallit valami csomagot az eddigi hotfix-ekbol, annak semmi koze nincs az sp3-hoz.
"Az egészben az az érdekes, hogy ezek a javítások elvileg bárki által szabadon letölthetõk, a gond csak az, hogy a Microsoft rendszeresen jól eldugja õket, úgy, hogy egy átlag felhasználó még véletlenül se találjon rájuk" ez nagyon jó <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
xbox360+komputer
← ElőzőOldal 2 / 2