90
-
pepe003 #50 Nekem az SP2-től meghalt a webszerverem
pedig ki van kapcsolva a tűzfala -
zidder #49 Hát igen Dokar, héha olvasni kellene 1-2 lúúúzergájdot, nem csak klikkelgetni meg fikázni.ahhoz nem kell nagy tudomány. az 5 éves kislányom is megcsinálja:) -
SASI #48 Dokar, te télleg ilyen hülye vagy én nekem megy az egész Macromedi MX2004-es csomag SP2-n, StyleXP-n is megy minden egyedül egyszer volt vele gondom mikor egy uj boot képernyőn a betöltő csik kicsit feljebb volt a kelleténél, de ezen kivul minda2 progi kiváloan megy nálam SP2-n szal jó nagy láma vagy:))) -
zidder #47 Tökéletesen működik alatta a Style XP.
Spec én is használom. -
kbupdate #46 Na látod, akkor meg pláne nem nevezhető Sp-nek, hiszen egy Sp kommultatív frissítés. Kompatibilisnek kell lennie sp nélküli és sp-s verziókhoz is. Na mind1, ez a csomag úgy szar, ahogy van. -
kbupdate #45 Kit érdekel style xp? jóhogy nem majd a nyúl viszi a puskát! Flash MX meg gond nélkül megy Sp2 alatt, nem tudom miért hazudozol itt. Vagy csak ilyen láma vagy?
""nagy veszélynek van kitéve a számítógép"... stb hülyeségek, amikor nincs is otthon net. Állandóan nyavajog a Windows Update miatt."
ebből a hozzászólásból egyértelműen kiderül láma vagy. Miért nam kapcsolod ki ezeket? -
#44 A hivatalos SP2-ről annyit, hogy a StyleXP alatta nem működik, a Flash MX sem és még sok minden, meg "nagy veszélynek van kitéve a számítógép"... stb hülyeségek, amikor nincs is otthon net. Állandóan nyavajog a Windows Update miatt.
Én is használok SP2-t, csak nem a hivatalosat. -
zidder #43 hát az csak te tudod hogy eredetid van-e...
Ha az van akkor hitelesítettni kell Windows és utánna mindenhez hozzá lehet férni update oldalon is. -
greekboy #42 Na én pont a Media Playert nem bírtam letölteni, akkor ezt azt jelenti, hogy nekem nem eredeti windowsom van??? :)) -
zidder #41 A biztonsági csomagokhoz bárki hozzáférhet. Csak az egyéb programok mint pl Windows Media Player letöltéshéhez kell eredeti win. -
greekboy #40 Ja és arról nem is beszélek, hogy akinem nem eredeti Windows-a van, az a javító pecsenyék nagy részét le sem tudja tölteni microfostól. -
greekboy #39 Ez nem igaz! A patchek nagy része nem is megy fel olyan windows-ra, amin nincs is SP1 (én csak tudom, mert olyan windowst használok). Szóval ez az állításod nem állja meg a helyét, hogy: "ez olyan xp-re kell, amin nincs semmilyen SP" Ez annyiban jobb, mint a www.microsoft.com hogy nem kell vacakolni egy file letöltésével, hanem minden egybe ott van. (és a nagy részük SP1-es illetve SP2-es javítást tartalmaz) -
kbupdate #38 én már le se reagáltam. -
vg #37 "A hivatalos SP2 is egy nagy rakás sz@r! Nem is raktam fel, fúj! Az SP3-tól sem várok sokkal többet!"
Tudtam, hogy lesz egy ilyen IQ harcos is... -
kbupdate #36 Én már láttam rá példát. -
kbupdate #35 1: ez a csomag egy nagy szar, (most megnéztem)
2: ez olyan xp-re kell, amin nincs semmilyen SP
3: Ettől közel sem lesz SP értékű a rendszer, mivel Sp-knél nem csak biztonsági javítások vannak, hanem uj featurok is beépülnek a rendszerbe: lásd pl SP1-nél USB 2.0 támogatás. Ettől ne mfigja a rendszer az USB2.0-t támogatni, még ha SP10-nek is hívják, akkor sem.
Aki a korrektségre megy, az hivatalosan letölti SP2-t a MS.com-ról és Windows Update által frissíti a rendszerét vagy az automatikus frissítések. -
greekboy #34 Ay a jó ebben a 195 megás fileban, hogy legalább egybe van minden és nem kell szarakodni, hogy egyenként letöltsük. Ja és ki az aki magyar windowst használ??? :-) -
#33 "Okos" vagy újreg.... ne is rakd fel, pedig stabilabb, jobb, biztonságosabb de ahogy látom te sem fogod fel, hogy a frissítések a javadat szolgálják...
Amugy meg aki nem telepíti a frissítéseket, ne merjen egy szót se szólni ha nem ugy müködik az XP ahogyan kéne... -
kbupdate #32 Ez nem hivatalos. De ha nem hiszed, kérdezd meg te személyesen a Microsoft Corporation-t! [email protected] /hu... -
#31 én kösz -
zidder #30 ok kösz majd este összehozom és szólok ha megvan -
#29 ha a www.tvn.hu oldalon regisztrálsz akkor kapsz 100 megás ftp tárhelyet oda feltölthetnéd egy index.htm társaságában
köszi előre is -
zidder #28 KB 100MBnyi hotfixem van jelenleg hozzá, természetesen magyar nyelvű XP SP2-höz.
Nekem már ilyen intrgrált Windows-om van fent a gépen, érezhetően jobb lett mint alap SP2 utólagos telepítgetésekkel. Nekem bevált. -
#27 ezen mi a nem hivatalos szerinted? -
Keldor #26 Szerintem nem érdemes kisérletezgetni ilyen nem hivatalos dolgokkal. Inkább megvárom a hivatalos XP SP3-at...:) -
#25 nekem is jogtiszta de mégis ezt írja ki
mekkora méretben? -
zidder #24 én munkahelyemen szedtem le, ott jogtiszta a windows...
de ha valaki ad 1 ftp elérést akkor este szivesen feltöltöm oda az összeset ami megjelent a mai napig -
zidder #23 nincs mit -
totya4 #22 zidder : köszi szépen -
#21 De innan pl a KB900930 update csak jogoítás után tölthető le és hiába van legális Windowsod ha azt mondja hogy a hitelesítés nem sikerült. -
#20 Annak idejen hiaba szedte le az ember az SP2 elott kiadott osszes javitast, a rendszere nem lett ekvivalens a hivatalosan kiadott javitocsomaggal frissitettel. Egyes javitasokat nem tesznek ki a letoltesi oldalukra, de az SP tartalmazza. Vagy gondoljunk bizonyos plusz szolgaltatasokra (pl. komolyabb tuzfal), melyet ugy tudom nem lehetett frissites vagy javitas formajaban letolteni...
Az elgondolas egyebkent nem rossz, idot, savszelesseget lehet sporolni, ha mar eleve javitott rendszert telepitunk fel, de egy teljes SP-t nem lehet ily modon helyettesiteni. -
#19 nem szükséges túlbonyolítani elég ennyi hozzá
klikk
A könyvtárenevet értelemszerűen cseréled -
zidder #18 http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=hu
kereséseknél Windows XP-t állísd be majd índítás, kulcsszó nem kell.
utánna állísd dátum szerint be a letöltéseket, és az sp2 után leszedhecc mindent. az kb 2004 szeptemberében lett asszem kiadva.
szivesen:) -
#17 http://www.microsoft.com/downloads
(a bal felso sarokban van kereso, en a konkret KB-s azonositora szoktam keresni, pl. KB898461)
vagy
http://msdownload.netacademia.net/ -
totya4 #16 zidder : nlite-ról tudok, viszont a microsoft frissítéseket update-val lehet csak elérni. A site-jukról honnan tudom leszedni egybe azokat, amik adott oprendszerhez tartoznak?
Nem a microsoft.hu oldal érdekel, hanem azon belül :) -
zidder #15 www.microsoft.hu
http://www.nliteos.com/download.html -
totya4 #14 reszcsi mesélj honnan töltöd le és hogy integrálod.. :) -
jihad #13 Nem kell egyesével, ha az Autopatchert használod. Csak kipipálod mi kell neked (alapból felkínál egy szerinte optimális listát), aztán hajrá, elmatyizik magában. Beszteszt. -
zidder #12 Én ezt ügyesebben megoldottam...
Letöltöttem manuálisan a hotfixeket és beleintegráltam Nlite-tal a winxp telepítő cd-be..
-
#11 Ez az összekalapált SP3 csak angol verziójú XP-re tölthető rá vagy bármilyen nyelvűre, többek között magyar nyelvű XP-re is?