90
  • Breki33
    zidder még nem szedtem le mindet, de most nem műxik az ftp-de nehogy töröld
  • Max7
    hát az egy forint is jobb a nullánál de egy gyufásdobozt se tudok belölle venni :)
  • kbupdate
    De jobb volt a semminél. Ezt anno leteszteltük.
  • Breki33
    ezt tudom de ugy írtad mintha ez három hónappal ezelőtt lett volna
  • Max7
    ami az sp1-ben van az semmiféleképpen nem nevezhető tüzfalnak még a legjobb joakarattal sem :D
  • kbupdate
    Az MS Blaster megjelenésekor már 3-4 hónapja elérhető volt a frissítés Windows Update-en, mikor felütötte fejét a vírus. Ami egy RPC biztonsági hibát használt ki.
  • kbupdate
    Csak annyit, hogy XP rtm-ben is volt már tűzfal (tehát az első xp, sp1 nélküli-ben is), de az közel sem tudott annyit mint az SP2-es tűzfal. Ezért át is nevezték ICF-re vagy -ről? Arra most nem emlékszem pontosan, de akit érdekel utána kereshet.

És tökéletesen igazad van, SP2 tűzfala is már elég jó, tud sok mindent, port átrinyítás stb. Csak valóban tudni kell kezelni. (User friendly nem egyenlő, hogy olvasni se kell tudni)
  • Max7
    Arra lusta voltam hogy végig olvassam az összes hozzászólást de pár hozászolást azért kritizálnék!

A microsoft nem dug el semmit ez hülyeség! miért tenné? megdolgozik vele majd utánna nem adja ki? ennek mi értelme?

osztán az lehet hogy 189 update van a sima win xp-hez de nem egyesével kell felrakni őket elég hogyha nyomsz egy win updatet es az letolti feltelepiti amig te éppen mást csinálsz majd szol hogy ő befejezte a melót ujra kéne indítani a gépet!

és azt sem tom hogy ki irta hogy egyébb dolhgokat is fognak belepakolni az sp3-ba mint amiket kiadtak eddig frisitésbe de neki volt igaza! gondoljatok bele az sp1-ben még nem volt saját tűzfal.... ha telepítettétek a frisitéseket akkor abban még mindig nem volt tűzfal! most meg ha felteszed az sp2-őt abban már van!

jó az sp2 sőt a win tűzfal is csak tudni kel l használni!

Én várom az sp3-mat!!!!!

Bye: Max7
  • Breki33
    Milyen három hónap???
  • Breki33
    én speciel nem kapcsolom ki, de tudom miért

és az hogy valaki nem automatikusan frissit nem jelenti azt, hogy nem rakja fel őket.

Ugye erről szól itt az egész.
  • kbupdate
    Aztán csodálkoznak, hogy bekapták az "MS Blaster" vírust... Amire a frissítés már megvolt 3 hónapja.
  • ironmaiden
    "Nem mindenki szereti ám az automatikus frissitést, nemis tudom miért P"

Épp ez a gond, hogy nem is tudják miért.:D
    De kikapcsolják, mert a haver azt mondta, hogy az úgy jó.:)
  • Breki33
    akkor nekik irkálja

Nem mindenki szereti ám az automatikus frissitést, nemis tudom miért P

Amúgy érdekes módon a törtnél elfogadta a hitelesítést a jogtiszta géppel vettnél nem P
  • kbupdate
    az adatok persze persze...
  • dester
    Kivéve, ha valaki direkt kikapcsolja, mert mindenféle adatot elküld Microsoft-nak.:D
  • kbupdate
    Mondjuk az sg.hu azt állítja , hogy sp3....

Másrészt: Az AUTOMATIKUS WINDOWS frissítés az megy mindig, mindegy, hogy legális vagy tört-e az xp. A Fontos frissítéseket felteszi. (Kivéve SP-ek). De ha van neked Sp2-es XP-d , legyen az tört, attol még megy automatikus frissítés, de CSAK a kiritikus frissítéseket fogja leszedni.
  • Breki33
    Amúgy nem dobott össze telepítőt. De eztis többször leírtuk

Ebből látszik mennyire nézted meg mielőtt kioktattál másokat
  • Breki33
    Ugyanazt elmondod amit korábban itt leírtak

Senkise mondta hogy a picipuha adta ki nemtom ezt miért magyarázod.

Azis el lett mondva, hogy valakinek hiába van eredeti windows-a, de nem működik az auto update illetve a hitelesítést nem fogadja el, nekik nagyon jól jön és nem kell egyesével leszedni.

Azt hogy igazam van-e please ne te döntsd el én elmentem a fórumra regisztráltam magam és elolvastam mit írnak akik használják illetve akik leszedték. Amúgy ő sem állítja, hogy ez az SP3 és senkise állította itt.

Én annyit mondtam, hogy a csomagban csomagban hivatalos frissítések vannak összegyűjtve ami egy istallerrel futatható.

Ebbe képes voltál belekötni és megmagyarázni

Hihetetlen.
  • kbupdate
    Ez aztán ku**ára el van dugva valóban. Letöltőközpont
  • kbupdate
    http://www.microsoft.com/downloads/results.aspx?productId=4C937A02-BAE0-4317-A1A9-0C56CD979D05&CategoryID=&freetext=&DisplayLang=hu&DisplayEnglishAlso=&sortCriteria=date&startDate=&period=0&type=&nr=20
  • kbupdate
    naja, ez nonszensz amit az sg.hu csinál. Ez Informatika és Tudomyán...

http://www.microsoft.com/downloads/results.aspx?productId=4C937A02-BAE0-4317-A1A9-0C56CD979D05&CategoryID=&freetext=&DisplayLang=hu&DisplayEnglishAlso=&sortCriteria=date&startDate=&period=0&type=&nr=20

Akkor itt van egy hivatalos link, ami inkább SP3, mint ez szar zip.
  • FTeR
    lehet, h a csomagban foglaltak hivatalosak, de ettől a csomag még nem lesz az, mivel bármi egyebet is belepakolhat a jó arc, a logfile tartalma még nem jelenti azt, hogy 1-2 trójai vagy enyhén módosított hotfix nincs benne...
    tehát a "Windows XP SP3 Preview Pack #3" egy nem hivatalos csomag, ami _feltehetőleg_ hivatalos hotfixeket tartalmaz. Se nem hivatalos, se nem SP3.
    Nincs igazad, ne strapáld magad. Nem az ms adta ki, így nem is hivatalos. Ennyi.
    Mindenki használja otthon az auto updatet, nem ilyen hülyeségeket kell letöltögetni, aminek a származása egyáltalán nincs hitelesítve.

"Ugyan még mindig folyik a vita szakmai berkekben, hogy elérhető lesz-e a Microsoft harmadik javítócsomagja a Windows XP operációs rendszerhez, a világhálón azonban máris hozzáférhetővé vált a csomag egyik előzetes változata. "
    ekkora baromságot is régen olvastam. semmi köze a kettőnek egymáshoz. Poénnak meg gyenge volt.

"Allen korábban a Microsoft bétatesztelőjeként dolgozott, így kiválóan ismeri a rendszert és gyenge pontjait."
    sok köze van ahhoz, hogy feltehetően felment a ms updatre, rákeresett a hotfixekre, letöltötte öket, majd összedobott egy telepítőt...
  • Breki33
    because

Windows XP SP3 Preview Pack #3 Download will be released here before Oct. 15th.
  • Breki33
    ki mondta hogy igazi?

hihetelen olvasni se tudsz de kioktatni másokat igen
  • valaé valaé ná
    Úgy látom, hogy már nem elérhető.
    Jellemző.
  • FTeR
    de ez nem sp3! nem igaz, h nem lehet felfogni. ez max egy custom hotfix autopatcher.
  • Breki33
    nem azt mondtam, hogy hozzájárul

hanem hogy ezek hivatalos frisitések összegyújtve
    a hivatalos számomra nem jogtisztát jelenti kislány P

szval tulajdonképpen nem mondunk mást csak én nem hülyézlek le miatta
  • kbupdate
    Attól még, hogy hivatalos helyről vannak összegyűjtve, attól már nem lesz hivatalos. Microsoft ne mjárul hozzá, hogy a frissítéseit más helyről terjesszék.

De egy példa: emlékezz arra, amikor SP2 megjelent (az pedig igencsak hivatalos csomag) és mégsem javasolta, hogy máshonnan töltésk le az emberek. (fájlcserélők stb.)
  • Breki33
    ja látom lány PP
  • Breki33
    miért lenne hülyeség?

hivatalos frissitések vannak összegyűjtve

és abszolút nem úgy van ahogy mondtad
  • dokar
    Amúgy sok SP van a neten. Ez melyik? csekkold
  • kbupdate
    Azt mondtam kérdezd meg MS-t! Ne a te hülyeségedet fújjad!
  • Breki33
    de hivatalos, csak nem sp3

de teljesen az
  • dokar
    Igazad van, kikapcsolom...
  • kbupdate
    Szóval miért ne mkapcsolod ki?:D
  • kbupdate
    LOL
  • NuCLEARScoRp
    Tartok tőle sokar azt se tudja miről beszél...
  • dokar
    Nem a StyleXP-n van a hangsúly, bár az tényleg nem műxik. A Flash MX sem megy, mert nem origi. És nekem egyszerűbb megoldás az, ha egy szintén nem origi SP2-őt használok hozzá!
    "Miért nam kapcsolod ki ezeket?"-itt sem ez a lényeg. A programnak igazán fel kellene ismernie, hogy van -e internetes kapcsolat, és csak utána nyavajogjon nekem a szerencsétlen a veszély miatt, ha észlelte, hogy van net. Ott a lámaság!
  • SASI
    jaja, egyetértek:P
  • kbupdate
    mellesleg: "nem hivatalos sp2" ez is elég abszurd.

SP2 az csak hivatalos van. Az mind1 hogy legit vagy illegál Xp-re teszed, attól még az hivatalos SP2.

Ha meg vmi buherált warezes Sp2-t használsz, akkor ugyancsak azért lehet mert láma vagy:)