197
-
#197 lol jó tudni :D -
#196 O_o
kössz :D -
#195 update#3-emporio
ennyi, nem tudok negyedikről :) have fun ... -
#194 update#2-emporio -
#193 thx -
#192 update#1-emporio -
#191 Ehh, akkor ezt lehet, hogy tényleg bebuktam :-/ -
#190 akkor ez így bukta lesz :)
#116 -
#189 ha nekem ugy van meg a game, hogy kitömöritve kaptam cd-n és a legujabb nvidia driverell is csak kocka manusokat látok akkor mi a túrót lehet tenni vajon? (kártya? gf5700) -
#188 vissza olvasol -
KILROY #187 Tudja valaki, hogy a Maeditation c. pályát a Training/Storyban hogy kell megcsinálni? -
#186 tessék? -
KILROY #185 kuss -
#184 dehogynem lesz -
KILROY #183 steamon csak 3000 ft töltsétek le ne warezoljatok, mert ahhoz nem lesz update -
KILROY #182 Most töltöttem le. Ez a játék hát ez beszaráss!!! :DD -
#181 előbb csinálj meg minden gyakorlást, különben soha nem jössz rá, mit hogyan kell :) -
FLeK0 #180 online -
#179 de a menüben hol? mert nekem sem enged mindent, meg csak a gyakorlást engedi. de én élesben szeretném. lehet? -
#178 hány megás a teljeds játék -
Goth #177 az a lényeg. -
#176 harcolni nem lehet vele valahogy? -
#175 Én most szedtem le normálisan torrentel.
1.nekem a játék az elején nem enged néhány cuccost megnyitni.Előbb ki kel akasztani vagy valami szar verziót töltöttem le. -
#174 #116 -
Goth #173 te vagy kb. a hatodik.
--->visszaolvas. -
#172 most néztem meg 9700PRO-n (a kép gf4200) és bár nem a legújabb driver van fent ugyan ilyen hiba jelentkezik ott is. -
#171 nálam igy néz ki a gamma
KÉP
valamit lehet ezzel kezdeni? -
#170 én is és havernál ment is de itthon nem:( -
GazVezir #169 Zomil: Én annyit tettem, hogy kicsomagoltam a játékot, s ezután nem kellett tegyek semmit, s már ment is. Tedd fel talán mégegyszer, esetleg reboot vagy valami.
Én is elkezdtem játszani a tegnapi nap folyamán. Én az első pályán szenvedek :-), a csávókát a végén nem tudom elgyepálni sajnos :-). Még csak most próbálok elsajátítani a verekedés trükkjeit. Ha valakinek van valami jó tippje, szívesen hallgatom. -
#167 én nemtom elinditani a game-t, mert kiirja h alkalmazás inicializálása nem megfelelö. mi lehet ez?? -
#166 #126 -
#165 A tutoriálba kb a 6. küldetésben hogyan kell a mestert meggyógyítani? -
#164 #159 -
#163 A tutorial 2. pájáján ahol a darazsak jönnek ott mit kell csinálni? Mert felvettem az összes olyan csillagszerűséget meg a lepkéket elkapdosom. -
#162 jajj én is ott akadtam el hogy nem tudom ezeket a szar fájlokat kicsomagolni.
Nekem azt írja a winrar hogy az"archívumnak nincsen vége".Most szar az egész vagy mi???SEGÍTSETEK!!!!!!PLS!!! -
#161 na akit érdekel annak elárulom, hogy lehet neten nyomni SteamDown-nal, csak egy apró bibi van a dologgal, hogy csak te hozhatsz létre szervert, csatlakozni nem tudsz sehova. de végülis a netes játék élménye így is megvan...istenem, tegnap mekkora mushroom battle-t nyomtunk :))) -
#160 először megcsináltam minden tréninget, aztán neten nyomtam...
először nagyon nem ment, de aztán iszonyatosan belejöttem, és nagyon megtetszett az egész :D
amgy ajánlatos a mouse sensitivity-t 4-re rakni, mert amikor távol vannak a karakterek egymástól, akkor nem sokra mész az alapbeállítással ( + kényelmesebb :) ) -
#159 addig gyűjtöd a pillangókat, amígy az életed alatt nem villog a csík (természetesen többet is lehet), aztán felveszed az 1-es tréning végén (mielőtt megkapod a nundzsakut) tanult pózt... -
#158 Nagyon bonyolúlt az irányítás stb... Játszottam neten úgy megvertek hogy csak na -
#157 Valakinek nincs kedve lefordítani a játék könyvtárában levő gametext_english.txt-t. Én elkezdtem, de hamar meguntam.
Egyébként, hogy kell a pilangóval támadni? (vagy egyáltalán mit kell vele csinálni?)