16
  • user1991
    Nek nagyon tetszet!de ez az én véleményem!
  • pasy01
    állitolag annyira nem mentek rá a történetre, inkább a vérfröcsögös ölös-lövös jelenetekre..de azért megnézem. nekem tuti tetszeni fog. :))
  • kev
    Hmm.. a látványvilág már megvolt, a film készítőinek nem kellett kitalálni, csak lemásolni.

Remélem lesz története is a filmnek..
  • AquirLord
    Szerintem könnyű kis 1-2-szer nézhető látványos film lesz. Hasonlítanám itt a TombRider, vagy a Mag c. filmekhez ami tök jó látványos de valahogy hiányzik belőle valami. Nincs igazán jó hangulatuk.
  • csüves
    JA Ja az fps nézet adja majd de szerintem azt a Rock csávót nem kellett volna belepakolni.
  • troc
  • Nethyrrea
    ekkora torkolattűzzel elmehetne lángszórónak már :D
  • Garrett27
    végrevégrevégre, de mikor lesz már Thief-movie?.........
  • Atomreaktor
    pont az fps nézet lesz az egyetlen értelmes jelenet a filmben (kövezzetek), kik azok, akik ez ellen ágáltak?:)
  • Hedgehunter #7
    Pont olyan lesz mint a jatek... Brutalis veres felelmetes.... A jatek sohasem volt a kedvencem de ez a film egy cigivel biztos oda fog ragasztani a szekhez......
  • HuAn82
    Azért várd meg a bemutatót mielőtt legagyiznának.
  • vg
    Szerintem ez lesz az egyik legjobb "játékfilm".
  • schrank
    na mégegy gagyi game feldolgozás ;tolószékes szörny ez a gagyik csúcsa nálam
  • Macccy
    a Gyűrűk Ura rendezőjét fogadták fel producerként, hogy pontosabbak legyünk ...
  • Drawain
    Nekem bejön ez az FPS nézet, kíváncsi vagyok rá :)
  • Dr4gonlord
    Én biztos megnézem, egy próbát megér, remélem a HALO filmről is lesz jelentés az sg-n, mert a Gyűrűk Ura producerét fogadták fel a filmhez, ami azért nem rossz dolog.