16
-
user1991 #16 Nek nagyon tetszet!de ez az én véleményem!
-
pasy01 #15 állitolag annyira nem mentek rá a történetre, inkább a vérfröcsögös ölös-lövös jelenetekre..de azért megnézem. nekem tuti tetszeni fog. :))
-
kev #14 Hmm.. a látványvilág már megvolt, a film készítőinek nem kellett kitalálni, csak lemásolni.
Remélem lesz története is a filmnek.. -
AquirLord #13 Szerintem könnyű kis 1-2-szer nézhető látványos film lesz. Hasonlítanám itt a TombRider, vagy a Mag c. filmekhez ami tök jó látványos de valahogy hiányzik belőle valami. Nincs igazán jó hangulatuk. -
csüves #12 JA Ja az fps nézet adja majd de szerintem azt a Rock csávót nem kellett volna belepakolni. -
troc #11 -
#10 ekkora torkolattűzzel elmehetne lángszórónak már :D -
#9 végrevégrevégre, de mikor lesz már Thief-movie?.........
-
#8 pont az fps nézet lesz az egyetlen értelmes jelenet a filmben (kövezzetek), kik azok, akik ez ellen ágáltak?:) -
#7 Pont olyan lesz mint a jatek... Brutalis veres felelmetes.... A jatek sohasem volt a kedvencem de ez a film egy cigivel biztos oda fog ragasztani a szekhez...... -
#6 Azért várd meg a bemutatót mielőtt legagyiznának. -
vg #5 Szerintem ez lesz az egyik legjobb "játékfilm". -
#4 na mégegy gagyi game feldolgozás ;tolószékes szörny ez a gagyik csúcsa nálam -
#3 a Gyűrűk Ura rendezőjét fogadták fel producerként, hogy pontosabbak legyünk ... -
Drawain #2 Nekem bejön ez az FPS nézet, kíváncsi vagyok rá :) -
#1 Én biztos megnézem, egy próbát megér, remélem a HALO filmről is lesz jelentés az sg-n, mert a Gyűrűk Ura producerét fogadták fel a filmhez, ami azért nem rossz dolog.