36
A MotoGP riválisa
-
csoola #36 hát én kiprobáltam, egy versenyt nem mentem végig annyira szar volt:S uninstall lett belöle 10 perc alatt (örülök h nem vettem meg) -
#35 irányítása jó, grafika pocsék de azér jó játék -
Szilardk #34 Valami iszonyatosan el**** ezt a játékot!
A fizikája nagyon gyenge,irányítás egy nulla.
Sajna nagyon gyenge lett
Még mindig a GP500 az etalon -
#33 nah hali. én most tettem fel, és elindítom, erre a monitor kikapcsol és a led villog ész nélkül! mi lehet az 'orvosság'? -
Danton #32 nekem is ugyanez a problémám!!!! -
#31 Hello!
Mindig ezt írja ki indításkor. Ezt a codecket honnan lehet leszedni? Én csak fizetős helyet találtam eddig.
[IMG]http://[/IMG] -
#30 Hellósztok most töltötem le a játékot és nem tudok játszani vele mert amikor belépek egyből kilép a gép a játékból és ezt írja :AVIStreamGetFrameOpen failed!
Mit kellene csinálnom ? -
cenci #29 nem kérdeztem,kihuztam.a kérdöjel csak arra utalt ,hogy mi lehet még a gond... -
#28 Kormányt kihúztam akkor is ugyanez van...??? Ezt kérdezed, vagy állítod? Mert nekem is ezt csinálta, amíg be volt dugva a kormány. Miután kihúztam, megszűnt, és sajnos ki tudtam próbálni a játékot. -
cenci #27 nekem nem indul:bejön a menü-le-föl rohangál a nyelvet sem tudom beállitani,utána irja hogy enter,de nem reagál semmilyen billentyüre.nem fagy le,mert feladatkezelöben fut,de mégis olyan...
kormányt kihuztam akkor is ugyanez van...??? -
#26 egy másik vélemény: "millio köszönet a feltöltőnek. a motogp mehet a ....-ba. minden idők legjobb motoros játéka." -
#25 Bazzeg ezt fost merik motoros játéknak nevezni??? ez egy, egy... nem is találok rá szavakat hogy mekkora egy okádék valami. szégyen gyalázat:( -
#24 Ducati World Championship (C) Arithmetic Studios *EMUDVD* UNLEASHED -
#23 100%-ból 25%-ot kapott.
Ducati World Championship GERMAN-SiLENTGATE
Most már tényleg nem lesz 1 ormális Motoros gamma? -
#22 vagyis xbox :) akkor mégroszabb mer ennyinél többet nyujt az a gép, de teljesen olyan az érzésem mint a Ford Racingel a név mindent elad a többi nemszámít... -
#21 Igénytelenés netovábbja, ps2 szánalom szint... Videót elnézve maga a gém sem lesz nagy durranás... inkább a Super-Bikes: Riding Challenge, abba több lehetőséget látok... bár azis ps2, de valamivel jobban néz ki és elvileg inkább szimulátor lesz... -
#20 10 új kép -
#19 [MOVIE] Ducati World Championship
[2006. július 05. @ 07:11 - Berkenye] (kommentek: 4)
A Ducati World Championship megjelenése teljesen ismeretlen, talán épp ezért meglepő, hogy csak úgy a semmiből előbukkant egy új videóbemutató. A modern motorversenyzős játék az Artematica Entertainment fejlesztésében áll, a mostani másfél perces animáció pedig megpróbálja bemutatni, hogy jól csinálják-e a fiúk.
Movie
-
#18 Tourist Trophy kéne Pc-re is!! Ez tényleg elég hikomat... -
#17 kössz -
#16 jah, GP2 online a legjobb motoros játék :) -
#15 így ránézésre valami árkád fos lesz... -
#14 jah épp most néztem meg én is, a GP3 most levitte a színvonalat, nekem csalódás volt, de ehhez képest azért jó :) -
#13 graf is ronda:D videóból ugyjöttle a fizika is full arcade..... -
#12 A Moto GP-t leszámítva nem nagyon jelentek meg PC-re motoros alkotások, pár nagyon gyenge próbálkozást leszámítva az EA Superbike játéka volt az egyetlen, amit élvezhettünk, azt is jó négy éve. De most itt a megmentő, a Ducati World Championship, ami majd új színt hozhat ebbe a kategóriába. A grafika csak pár képen néz ki nagyszerűen, a többin kis felbontású textúrák, egyszerű formák köszönnek vissza. Remélhetőleg a játékmenet mindent verő lesz. -
#11 jah, render... -
#10 Egy igen jó kép! -
többi kép itt
nemtom elég gagyi minőségűek e képek, talán vmelyik konzolos verzióból vannak... -
#8 hát a topicnyitónak illett volna ezt megtennie, amúgy iTT egy videó. -
#7 Egyáltalán van róla valami kép vagy ilyesmi? -
#6 hát ezt már elbasztad, mondjuk amúgysem árt gondolkozni mielőtt topikot nyitsz... -
#5 lol -
#4 Hogy tudnám azt meg csinálni a a Téma neve ne A MOto GP riválisa legyen hanem
Ducati World Championship????? -
#3 talán inklább fordítva kell volna a topiccím -
#2 én is szerettem volna nyitni egy topicot a játékról, csak sajnos olyan kevés az infó róla, hogy inkőbb nem tettem meg... -
#1 Ide lehe írni a véleményeket eme remek motoros játékról!