19
-
#19 TKábel csak 40G, ahogy pemga is írta. -
pemga #18 A T-Kábelen nem 150 a limit, hanem ha jól emlékszem 40G... Legalábbis az oldaluk szerint. -
TeDDyRuSh #17 toyot kacsa,a chello vs. T-onlineba ne menj bele mert csak veszthetsz,ha a T-o mellett vagy. Én másfél évig voltam chello-s. Azért van 30 giga korlát h ne legyen sem gáz. Nem is volt. A chello legalább azt adja amit ígér:P Ennek ellenére most T-kábeles leszek,mert nem tok mást,de már kezdik,mind megannyi havernál. Baromi szervezetlen fos cég,de hát ők a legnagyobbak:( És olyan áron adják a szart,h megkockáztatom. Persze csak egy évre:P -
#16 T-akármik
korlátolt korlátlanság keserűsége
sokáig volt részem benne, ill. az azutáni lemondási ceremóniában is... :(
(komolyan megtörtént velem, hogy 3 ügyintéző 3 különböző díjhátralékot állapított meg a t-pontban, 2 ugyanazon a napon!) -
#15 "még 3hét sem kell és elvágják a drótod"
z így nem igaz.
Becsülettel kivárják a hűségszerződés végét, és csak aztán repül az illető.
Ráadásul most már figyelmeztetnek is előtte.
Tiszta rendesek. -
razsasc #14 Nesze neked Hülye TCom - os! Nézzd csak a TV - t! Mert ha nem, és online filmkölcsönzőt veszel igénybe, mesefilm a gyereknek, meg magadnak is valami, akkor még 3hét sem kell és elvágják a drótod. Pedig mindenért becsülettel fizettél! -
#13 Természetesen SP :))
Egyébként én is kíváncsi leszek, ugyanis mi itthon 3 gépen használjuk a netet (T-online), és mind1ik gép töltöget le, meg netrádió, meg mittoménmicsinál... Szóval nemtom, hogy vajon mennyi lehet a havi forgalmunk. -
worldwideweb #12 Fogadjunk hogy az lesz hogy a hirdetéseikben ugyanúgy nyomatják a korlátlan szót aztán meg olvashatatlan 1,5-ös betűmérettel lesz kiírva a képernyő aljára hogy ez bizony csak 150G-ig igaz. -
#11 Akarom mondani szolgáltatóváltás. -
#10 A 150 giga még mindig jobb mint a cselló csóri 30-a.
Akinek meg kevés az mehet más szolgáltatóhoz.
Azoknál tényleg korlátlan.
A szolgáltatásváltás nekem simán ment, egy másik oldal fórumjában szépen leírtam a tapasztalataimat.(nem írom az oldal nevét nehogy a sg megharagudjon) -
ac3 #9 en nem toltok ennyit kozel sem, viszont jo nehany alkalommal megszakad a kabelnet + nem mennek el a levelek + lelassul a net orakra, ugyhogy ma rendelem meg az enternet korlatlan adsl-t.... -
#8 Ez igen...
És még a múltkor vki engem győzködött, hogy a multik értünk vannak és, hogy fogadjam el, hogy ez így jó...
Annyát annak is, meg ezeknek a mocskos pénzéhes szemét társaságoknak...
Hál isten nem velük szerződtem... -
#7 hát igen, ők egyoldalúlag bármikor változtathatnak a szerződésen, a vevők meg csak fogadják el szépen, hogy ez van
Ez ITT a balkán :( -
pemga #6 A szemetek az a "You bastards" akar lenni? SP :). Jaja, a korlátlan szót pár per után ők is ki fogják majd venni, addig nem valószínű. -
vg #5 A nagy cégek azt csinálnak amit akarnak. Főleg ebben az országban, ahol nincsenek törvenyek az ilyen lépések ellen... Szégyen! -
pemga #4 Na, csak megjött a hír :). Hmm, tud valaki linket küldeni a méréshez? Ja, és pár alternatív szolgáltatóhoz is jó lenne link :). Pl. igen örülnék tapasztalatoknak attól az 50 embertől, vagy mástól aki követte őket (tényleg problémamentes volt-e a váltás, stb.) -
jefferson83 #3 Ja, és szemetek!!! -
jefferson83 #2 Engem már csak az érdekelne,hogy a korlátlan szót továbbra is kívánják használni? -
#1 Szemetek!!!!