6081
-
#527 ha rám szavaztok 50% al megnő a hsz ek száma! :D -
#526 Ha szavazni kell, akkor Aragorn-ot választom, sry... :D -
#525 "amúgy meg jó az új banner;)" - köszi :)
tőlem szavazhatunk.... vki összehoz egy php-s szavazást vagy hogyan ?:p -
#524 hadd legyek én, ok?:D -
#523 én is szívesen vállalom, minden másodpercben tudosítanék mindenről nem ide illő hsz-eket törölném stb:) -
#522 Említetted már hogy szavazni kéne, ki legyen a házigazda? :D -
#521 Hát én szivesen elvállalnám -
#520 jah lehet... majd kiderül:)
mellesleg szavazni kéne hogy ki legyen a házigazda... -
csoola #519 én sajna nem mondok hétvégét, nem emléxem h várt játékaimnál hétvégén lett volna demo... ha ma nem lesz akkor hétfö-szerda -
#518 de szerintem ma lenne a legjobb:)
amúgy meg jó az új banner;)
jah és kéne házigazda szerintem... mert amikor megjelenik a játék nagyon be fog indulni a topic;) -
#517 aha. hát nem lenne rossz a 7végén mondjuk:P -
#516 Szerintem max 1 nappal elötte tudjuk meg a demó megjelenését, tehát ma és holnap nem várható. de amúgy bármikor berobbanhat, mert 20-27 között-re emlegetik. -
#515 a demoról -
#514 na van vmi hír a megjeneésröl? -
#513 lesz is;)
@ati2002: köszi és remélem ma jelenik meg:D -
csoola #512 pedig már örültem h lesz vmi értelmes játék... -
#511 Ubi fórumokon úgy olvasni, hogy 20-27 között várható demó. Nem tudom miért nem képesek legalább bejelenteni a pontos dátumot, ez lenne a minimum, hiszen már a teljes játéknak kellene megjelennie (ha nem lett volna halasztás). -
#510 jah elvileg -
#509 elvileg ma kéne jönni a demo-nak ha 1 hónappal a megjelenés előtt érkezik nem? -
#508 nem tudom, ezért akartam írni hogy szvsz :D
Azt úgy tudom viszont, hogy valahogy másképp van afelépítése, és a starforce kudarcot vallott -> FlatOut 2 könnyen ment Vista-n, nem volt jó a védelem :/
Csak reménykedhetünk hogy arra nem tudnak kis időn belül erős védelmet kifejleszteni rá. Csakhát nehogy az legyen hogy akkor meg ne lehessen Vista-n majd játszani ezekkel -.-
(kisebb egyszerűbb védelmeket biztos megcsinálják majd, de azokat meg majd feltörik) -
#507 Securom lesz rajta és gondolom már más játékon kipróbálta de erről még én se hallottam hogy a védelem miatt ne menne vistán -
#506 "Remélem ezekhez is lesz egy vista patch (mert eddig úgy néz ki hogy csak xp-n akar elindulni a védelem miatt."
Honnan tudod milyen védelem lesz rajta és hogy Vistán nem fog menni? -
#505 Nem a gépigényre gondoltam, hanem az üzleti staratégiára, mármint hogy minden nap kikerül valami hír, múltkor pl az árak. -
#504 hopá, helyesen leírva: Windows Vista (egybe akartam -> Wista) -
#503 wista-nal kicsit másabb a helyzet szvsz. Csak az az Aero igényel sok erőforrást, mármint annak kell főképp erős gép majd. Meg esetleg még a DirectX 10. De ha jól értettem lehet aero meg mindenféle gitcs nélkül telepíteni, és akkor nem kell neki túlerős gép. :/ És tényleg elvileg a ráoptimalizált játékok már szebben mennek mint xp-n (ugyan az a játék, ugyan azon gépen) - Lego star wars 2 :D
Remélem ezekhez is lesz egy vista patch (mert eddig úgy néz ki hogy csak xp-n akar elindulni a védelem miatt). Parasztok inkább ahelyett hogy arra is kifejlesztenének védelmet, inkább ne induljon el azon a játék.
De remélem tényleg kisebb lesz mint ez a bejelentett.
Az #502 -es hozzászólásomat a CT-re írtam, elfelejtettem hogy ez a splinter 4-es topic közbe. :D -
#502 Nekem is 512 van, és rendesen fut -
#501 A Microsoft is ezt csinálja a Vistával, minden nap kitalál valamit amire felfigyelnek az online magazinok és szinte minden nap van valami hír a vistáról.
Remélem hogy tényleg ilyesztgetés, mert amúgy nem fogok vele játszani -
#500 amikor először játszottam (a CT-t) akkor 512 MB Ram-om volt és szépen ment úgyis:) -
#499 igazad vna:) -
#498 amit mondasz, abban van valami. A REKLÁM MINDENEK ELŐTT -
#497 jah ez is lehetséges -
#496 Szerintem ez most csak egy kis beijesztés, hogy a megjelenés előtt bejelentsék hogy sokat javítottak az optimizáción stb. Meg gondolom több játékoldalra is felkerül majd hogy milyen hatalmas a gépigény, utána meg csökken a gépigény(2db ingyen reklám) -
#495 az igaz hogy volt olyan hogy nem volt a minimumban az 1 Gb RAM.. de viszont ha nem volt annyi úgy beszaggatott hogy csak néztél... -
#494 DirectX 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (256 MB recommended) (see supported list*)
shader 3.0????????
+256 mb viedókari??????? aztak*rvaaa -
#493 Ezt csak elírták, majdnem biztos. Ráadásul szerintem a motorja olyan sokat nem változott a Chaos Theory-hez képest, aminek a minimumja 1,4 Ghz-es proci volt.
Chaos Theory gépigénye(habár ezt már biztos láttátok:))
Operating System: Windows 2000 / XP (Only)
Processor: Intel Pentium III or AMD Athlon, 1.4 GHz (Pentium IV or Athlon 2.2 GHz recommended)
RAM: 256 MB (512 MB recommended)
Graphics Card: 64 MB DirectX 9.0c compliant graphics card (128 MB recommended) ***see supported chipsets list***
Sound Card: DirectX 9.0c compliant sound card (EAX 2.0 or higher recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0c (Included on disk)
DVD-ROM: 4x or better DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 4 GB free hard drive space
Peripherals: Windows compatible mouse and keyboard, joystick for Solo and Co-op modes
Multiplay: Broadband with 64 Kbps data transfer upload rate (128 kbps recommended)
Supported video cards at time of release:
ATI Radeon 8500/9000/X families
NVIDIA GeForce 3/4/FX/6 families (GeForce 4 MX not supported)
Laptop versions of these chipsets may work but are not supported
NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some CD-RW, DVD-RW, and virtual drives. -
Richard90 #492 jaja sztem is lehetetlen... vígan el fog szaladgálni sztem mediumon...
amőgy már úgy vannal vele hogy aki játszani akar velel, vegyen kétmagos processzort (úgyis csökkentették az árát)
és az játszhat rajta élvezhetően -
#491 -
#490 ' Processor: 3 Ghz Pentium 4 '
lehetetlen, hogy ez legyen a minimum -
#489 szerintem ezt elirták -
#488 ez hülyeség! hogy lenne ez a minimum??!! Ez az ajánlott, mert nézzétek már meg: 1 giga ram (eddig nem létezett olyan játék aminek a minimum lett volna 1 giga ram) szóval... ez csak az ajánlott!