6081
-
#607 Beleolvasgattam az SCDA hivatalos fórumába. Ott egyenlőre még csak xbox360 demóról beszéltek, ráadásul egy menedzser(vagy valami hasonló)azt írta hogy pontos időpontot nem tud mondani, de a demóra ne számítsunk az elkövetkező néhány napban. -
#606 jah, ok:)
csak eddig nem tudtam h mikor jelenik meg pontosan. -
#605 az sztem ennél is csak akkor fog menni az oldal, ha már kijött a teljes játék. (lehet hogy már a demonál is) -
#604 Ezt (vagy hasonló) számlálót berakhatná valaki hozzáértő a bannerba:Countdown
Szerintem jó lenne. -
#603 Egy kis nézni való
Gameplay muvi [URL=http://rapidshare.de/files/34320954/Prison_.wmv.html]"Prison"[/URL] (ingame, X360)
Intro muvi zenei aláfestéssel.
[URL=http://www.xboxyde.com/news_3562_en.html]"September" Trailer, + képek.[/URL] -
#602 Valóban kevés az info így egy hónappal release előtt... Állítólag a német verzió hamarabb jelenik meg: Der Splitter Zelle Doppelt Agent! -
#601 Azért az elég idegesítő, hogy a hivatalos oldalon a helyszíneknél még mindig csak a "hamarosan" felirat olvasható...holott elméletileg pár héten belül meg kéne jelennie... -
#600 És ez miért zavar téged hogy valaki azt is várja? -
#599 Várhatod, kijött 4 concept art képt és pár hülye már felfújta hogy jön az SC5...topikot nem akarunk neki? -
#598 egyelöre várjuk a 4-et csak... :D -
#597 Aki szereti a Splitit mindenki várja ,én az 5-öt várom remélem fasza UE3-as lesz! -
#596 Én inkább a teljes gámát várom mááán. Amint van valami benyögöm nektek is. :D -
csoola #595 á rosszul gondolod, ha én várok valamit akkor az mindjárt itt van... azért volt szar mikor vártam a timeshiftet is és gyenge 1 évet csuszik kb... -
#594 ha még most kezded várni, akkor jó:)
mi már tavasz óta várjuk..:D -
csoola #593 mostmár jöjjön a demó mert már kezdem várni -
Richard90 #592 én is már nagyon várom a demot :) -
#591 Hol van már az a nyeszlett demo? Kiváncsi vok mire kellett tavasz óta várnom... -
#590 a design része kész van (tegnap sajnos nem sokat tudtam foglalkozni a FAQ-val, mert nem voltam itthon:S) de ma már fogok:) -
#589 hogy állsz? -
#588 el is kezdem:))) -
#587 jah:) -
#586 nem verseny, most beszéltük meg hogy mike irja, mi meg segitünk neki -
#585 Mi ez már hogy verseny megy ki írja a FAQ-ot? :\
Legyen egy alap koncepció és azt tárgyaljuk meg azok között akik érintettek a dologban.. -
#584 oks, köszi:)
majd ha segítségre lesz szükségem hozzád fordulok:D -
#583 Jó reggelt!
Mike0013: csináld nyugodtan, én ugyis csak html-es FAQ tudtam volna csinálni, nem értek sajnos php-hoz :(. -
#582 azt én akartam :D De felőlem írhatod. -
#581 mindegy, ha én nem lehet hg akkor (valameik modival megkéne beszélni) legyen Atti12...
jah és ha ő lesz, akkor szeretnék kérni valamit:
-Atti12 légyszi hadd írjam meg én a FAQ-t:D -
#580 hé:)
azt egy szóval sem mondtam, hogy nem szoktam csajozni, bringázni, focizni, kosarazni, futni stb...:D
jah és most azért vagyok gép előtt mert dáthás vagyok és pocsék sportolni:/ -
#579 Gépigény: be ne dőljetek már az ilyen felreppenő kamuknak! Akkora baromságot egy kiadó sem csinálna, hogy szándékosan lecsökkentse minimálisra a lehetséges vásárlók körét! Jó lesz az a gépigény majd egy pár év múlva megjelenő játéknak...
@mike0013: Egyrészt a legkevésbé sincs beleszólásom, hogy ki legyen a házigazda, másrészt meg az isten áldjon már meg, hogy 13 évesen a gép előtt mereszted magad állandóan!!! Nyomás ki a szabadba mozogni szabadidőben, egyébként meg fókuszálj a leckékre (aztán szép lassan a csajokra...), mert a végén csak léhűtő lesz belőled! -
#578 Hát én ubi fórum olvasó vagyok meg CT házigazda meg SC mindhárom részével játszottam meg ilyesmi... *felhívja kovács pistit" -
#577 most erre mit mondjak... tudnék mondani elég szépeket... -
#576 Félreértések elkerülése végett én a nemrégiben kihirdetett, gigantikus minimum gépigény miatt agódom. -
#575 sztem a gépigényre gondoltak -
#574 Mindenkinél biztosan elindul - ha megveszi... -
#573 Mindenkinek elindul, lelki szemeim ezt súgják... :D Addig meg nyugodtan válassszuk meg Aragorn-t :D... :D -
#572 Hát igen. Ha olyan biztos lennék benne, hogy nálam elindul a játék, már többet írtam volna ide:D Remélem az a gépigény tényleg csak kamu volt, mertha nem akkor maradok a régebbi részeknél. -
#571 Sztem elöször várjuk meg amíg kijön, és hogy kinek indul el a játék. :/ -
#570 :D -
#569 Hupsz Na tehát akkor minden kritériumnak megfelel. -
#568 A topikban kell lennie összesen 500 hozzászólásnak, nem a házigazdaságra javasolt személynek...lol...