6081

• Gerbill
    Beleolvasgattam az SCDA hivatalos fórumába. Ott egyenlőre még csak xbox360 demóról beszéltek, ráadásul egy menedzser(vagy valami hasonló)azt írta hogy pontos időpontot nem tud mondani, de a demóra ne számítsunk az elkövetkező néhány napban.
  • Rage47
    jah, ok:)
    csak eddig nem tudtam h mikor jelenik meg pontosan.
  • Balumann
    az sztem ennél is csak akkor fog menni az oldal, ha már kijött a teljes játék. (lehet hogy már a demonál is)
  • ati2002
    Ezt (vagy hasonló) számlálót berakhatná valaki hozzáértő a bannerba:Countdown
    Szerintem jó lenne.
  • ati2002
    Egy kis nézni való

Gameplay muvi [URL=http://rapidshare.de/files/34320954/Prison_.wmv.html]"Prison"[/URL] (ingame, X360)

Intro muvi zenei aláfestéssel.

[URL=http://www.xboxyde.com/news_3562_en.html]"September" Trailer, + képek.[/URL]
  • McW
    Valóban kevés az info így egy hónappal release előtt... Állítólag a német verzió hamarabb jelenik meg: Der Splitter Zelle Doppelt Agent!
  • hykao #601
    Azért az elég idegesítő, hogy a hivatalos oldalon a helyszíneknél még mindig csak a "hamarosan" felirat olvasható...holott elméletileg pár héten belül meg kéne jelennie...
  • grebber
    És ez miért zavar téged hogy valaki azt is várja?
  • Muki100
    Várhatod, kijött 4 concept art képt és pár hülye már felfújta hogy jön az SC5...topikot nem akarunk neki?
  • Rage47
    egyelöre várjuk a 4-et csak... :D
  • grebber
    Aki szereti a Splitit mindenki várja ,én az 5-öt várom remélem fasza UE3-as lesz!
  • zsakosfrodo2
    Én inkább a teljes gámát várom mááán. Amint van valami benyögöm nektek is. :D
  • csoola
    á rosszul gondolod, ha én várok valamit akkor az mindjárt itt van... azért volt szar mikor vártam a timeshiftet is és gyenge 1 évet csuszik kb...
  • Rage47
    ha még most kezded várni, akkor jó:)
    mi már tavasz óta várjuk..:D
  • csoola
    mostmár jöjjön a demó mert már kezdem várni
  • Richard90
    én is már nagyon várom a demot :)
  • McW
    Hol van már az a nyeszlett demo? Kiváncsi vok mire kellett tavasz óta várnom...
  • mike0013
    a design része kész van (tegnap sajnos nem sokat tudtam foglalkozni a FAQ-val, mert nem voltam itthon:S) de ma már fogok:)
  • Atti12
    hogy állsz?
  • mike0013
    el is kezdem:)))
  • mike0013
    jah:)
  • Atti12
    nem verseny, most beszéltük meg hogy mike irja, mi meg segitünk neki
  • Muki100
    Mi ez már hogy verseny megy ki írja a FAQ-ot? :\
    Legyen egy alap koncepció és azt tárgyaljuk meg azok között akik érintettek a dologban..
  • mike0013
    oks, köszi:)
    majd ha segítségre lesz szükségem hozzád fordulok:D
  • Atti12
    Jó reggelt!
    Mike0013: csináld nyugodtan, én ugyis csak html-es FAQ tudtam volna csinálni, nem értek sajnos php-hoz :(.
  • Balumann
    azt én akartam :D De felőlem írhatod.
  • mike0013
    mindegy, ha én nem lehet hg akkor (valameik modival megkéne beszélni) legyen Atti12...
    jah és ha ő lesz, akkor szeretnék kérni valamit:
    -Atti12 légyszi hadd írjam meg én a FAQ-t:D
  • mike0013
    hé:)
    azt egy szóval sem mondtam, hogy nem szoktam csajozni, bringázni, focizni, kosarazni, futni stb...:D
    jah és most azért vagyok gép előtt mert dáthás vagyok és pocsék sportolni:/
  • hykao #579
    Gépigény: be ne dőljetek már az ilyen felreppenő kamuknak! Akkora baromságot egy kiadó sem csinálna, hogy szándékosan lecsökkentse minimálisra a lehetséges vásárlók körét! Jó lesz az a gépigény majd egy pár év múlva megjelenő játéknak...

@mike0013: Egyrészt a legkevésbé sincs beleszólásom, hogy ki legyen a házigazda, másrészt meg az isten áldjon már meg, hogy 13 évesen a gép előtt mereszted magad állandóan!!! Nyomás ki a szabadba mozogni szabadidőben, egyébként meg fókuszálj a leckékre (aztán szép lassan a csajokra...), mert a végén csak léhűtő lesz belőled!
  • Muki100
    Hát én ubi fórum olvasó vagyok meg CT házigazda meg SC mindhárom részével játszottam meg ilyesmi... *felhívja kovács pistit"
  • mike0013
    most erre mit mondjak... tudnék mondani elég szépeket...
  • Gerbill
    Félreértések elkerülése végett én a nemrégiben kihirdetett, gigantikus minimum gépigény miatt agódom.
  • Rage47
    sztem a gépigényre gondoltak
  • hykao #574
    Mindenkinél biztosan elindul - ha megveszi...
  • zsakosfrodo2
    Mindenkinek elindul, lelki szemeim ezt súgják... :D Addig meg nyugodtan válassszuk meg Aragorn-t :D... :D
  • Gerbill
    Hát igen. Ha olyan biztos lennék benne, hogy nálam elindul a játék, már többet írtam volna ide:D Remélem az a gépigény tényleg csak kamu volt, mertha nem akkor maradok a régebbi részeknél.
  • Balumann
    Sztem elöször várjuk meg amíg kijön, és hogy kinek indul el a játék. :/
  • Balumann
    :D
  • Gerbill
    Hupsz Na tehát akkor minden kritériumnak megfelel.
  • hykao #568
    A topikban kell lennie összesen 500 hozzászólásnak, nem a házigazdaságra javasolt személynek...lol...