6081

• ati2002
    Akkor mit jelent az aláírásod? Hamarosan 3 év múlva?
  • Senkkik
    SM 3.0 minimumként elég durva... ezzel akkor nem fogok játszani asszem vagy 3 évig...
  • Muki100
    szép lenne ha a minimális "éppelfut" kategória, és a gyönyörű nextgen látvány között 500mhz cpu órajel különbség lenne, meg a videókártyának egyedül a memóriája döntene. A motor maradt a CT-é ha jól tudom, akkor pedig simán el kell futnia annak a gépigényével is, csak nyílván nem úgy fog kinézni mint a trailerekben.
  • grebber
    LOL csak annyi szabad hely kell neki sima DVD-s lesz!
  • Hmuda
    Ja, most látom, hogy gémsza*r...akkor a #639 tárgytalan.
  • mike0013
    figyeljetek mér lenne kötelező a 3.0...
    az a hír járta, hogy a CT-hez is 3.0 kell, kellett? NEM! Erről van szó, ehhez sem kell, max akkor ha nagyon szépen akarod játszani a game-t...
    ééés, ha télleg 8 gigás lesz, akkor egy ideig a warezolok ellesznek vele:D
    (jajj de jó, hogy én ezt megveszem:D)
  • ati2002
    Mint ubi-fórum olvasó, azt kell mondjam FAKE. A GameStar meg mehet a levesbe, komolytalanság ezt hírbe lehozni.
  • Gerbill
    Nemhiszem, hogy ennyire nem szeretnék eladni a játékot. Nagyon sok embernek csak 2.0-ás kártyája van, és így elég sok kieséssel kellene számolniuk.
  • Hmuda
    Ha csak SM3.0-át támogat akkor az a 3.0-ásnál gyengébb Nvidia kártyákat is kizárja. Nem túl bölcs döntés, meg kell hagyni.
  • sorrow
    Hát... a gamestar-on találam mazur (gondolom az egyik szerkesztő) írta:

A következő a Ubi Soft végső, hivatalos álláspontja:

Customer (XXXX) - 09/26/2006 06:54 PM
    I was about to preorder the game when I was astonished to find that the only Ati video cards supported are the x1000 series, in other words, cards that implement SM 3.0. My question is simple: Can I expect the game to work with an x800xt card? Surely you cannot be excluding everyone with these non-cutting edge cards??

Response (Jason) - 09/27/2006 05:48 PM
    Unfortunately, the only supported video cards for this game are cards that support SM3.0. There are no plans to addfunctionality for other, older video cards.

Akinek X800 GTO-ja van, az pórul járt...
  • grebber
    Szerintünk ez csak kamu!!!!
    Semminek nem volt ekkora minimumum de valós gépigénye sem.

Nem UE3-as!
  • sorrow

Ez nem lehet igaz.
    ...akinek Pixel Shader 2.0 kártyája van az lemondhat a game-ről??

A gamet az unreal 3-as engine-t használja?
  • hykao
    Már volt, és szerintem tuti kamu. SM 3.0 minimumként mi? Na persze!

Mellesleg gyanúsan kicsi a különbség a minimum és az ajánlott követelmény között...
  • hykao
    Hát nem tudom, nekem egyáltalán nem tűnt fel a CT végigjátszása során, hogy gond lenne ezzel a fegyver dologgal, igaz legnehezebb fokozaton játszottam és törekedtem rá, hogy minél kevesebb embert lőjek le. Inkább elkábítottam őket, majd mentek valami sötét helyre. Csak azt öltem meg, akinek a megölésére utasítást kaptam... (Már csak azért is, mert ha lelő az ember valakit, akkor utána már nehéz lenne kivallatni...)

Különben is Fisher elsősorban hírszerző, nem bérgyilkos...tehát a játékmenet koncepciója nem a gyilkolászás...
  • zoltang
    "
    Splinter Cell: Double Agent gépigény
    [2006. szeptember 29. @ 12:52 - Berkenye]
    Kiszivárgott a Splinter Cell: Double Agent hivatalosnak tűnő gépigénye.

Minimális rendszerkövetelmények:
    # 3 GHz-es processzor
    # 1 GB RAM
    # Shader Model 3.0 támogatással rendelkező 128 MB-os videokártya
    # 8 GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott rendszerkövetelmények:
    # 3,5 GHz-es processzor
    # 1 GB RAM
    # Shader Model 3.0 támogatással rendelkező 256 MB-os videokártya"

http://www.gamestar.hu/

Bocs már, ha volt.
  • Balumann
    15 méterről azért meglehet hallani ha hangtompítóssal lőnek... :/ Nem volt játékszabály az hogy süketek az ellenfelek :D (a hangos lépéseket is meghalják). Meg ha lelősz valakit az is ad még hangot. És abból is tudhatja hogy valaki lelőtte és az a valaki ottvan. (szemben ha elkapod akkor befogja a száját, és csendesen fojtja meg utána)
  • Balumann
    ez nekem is feltűnt, bár végülis az alapja a rossz, nem csak abban az esetben.
    Hogyha sötét van, és nem látnak téged, hogyha teljesen korom sötét szobába vagy. És lelövöd abba a részen az egyiket hangtompítóssal, tehát nem elkapod és úgy ölöd meg, akkor akármilyen sötét van, és akárhol vagy, mindig tudják már hogy hol vagy, és pontosan rádnéznek, rád lőnek. Mehetsz is akárhova. Igazából ez talán annyira mégse zavaró, mert lehetőleg pisztoj nélkül próbáltam megoldani mindent, úgy érdekesebb. Bár még nem vittem végig.
    Szóval a lényeg hogy addig nem látnak a sötétbe amíg nem lössz, vagy egyszer ők nem lőnek rád.
    De vannak olyan értelmes dolgok is, hogy felkapaszkodtam a korlátra, és meglátta hogy ottvagyok. És odajöttek ketten, pisztojt szegeztek rám, és azthittem vége. Ott szaroztak, én meg vártam hogy mikor lőnek már le. Erre így fél perc után így elmentek... :/
    Bár ez sztem ezek ha valaki rendesen próbálja játszani, és nem a hibákat keresik, meg nem csak osztja az észt a játékba, akkor ezek nem zavaróak annyira.
  • McW
    De lehet, hogy nem...
  • McW
    Hmm, hogy mi a problémám? Szvsz teljesen érthetően, még némi túlzással körül is írtam a hsz-emben... Ez egy általános jelenség volt a játékban, csöndes folyosókon oké meghallják, de könyörgöm a teherhajó gépházában...LOL. Még egyszer mondom, a szitu abszurdítására akartam célozni kérdésemmel...

A koncepcióról meg annyit, hogy ezzel a script-el akarták rávenni az egyszeri játékost, hogy ne használjunk fegyvert, egyáltalán! Olcsó húzás...Kedvelem a sorozatot, de ez nagy zavart és fog is ha így marad.

• hykao
    Lehet, hogy a te koncepciód volt szar a játékkal kapcsolatban? :)
  • sorrow

a hangtompítós fegyver is ad ki hangot azért rendesen , esetleg nem kelti fel a szomszédokat ha lelövöm magam.

• tnm #626
    evvel mi is a problémád??
    hogy a hangtompító ellenére 15 méterről hallotta, hogy hol állsz???
    sztem ez rendben van így, vagy nem értelek pontosan
  • McW
    Ez kérdés akart lenni!
  • McW
    Kijavították azt az idióta, idegesítő baromságot ami a CT-ben volt (az előző részekre már nem emlékszem), hogy ha hangtompítóssal, koromsötétben lelőttem valakit, a 15 m-re háttal!! álló társa 1,5 ezredmásodperces reakcióidővel előkapta a kallert és kicsinált! Szar volt az egész koncepció...
  • hykao
    Nálam sem szaggatott.
  • tnm #622
    arról nem is beszélve, hogy ez még valszeg feltőrve se lenne, ha nem is lenne fake, szal abszolút nincs értelme szedni
  • zsakosfrodo2
  • Hmuda
    Hát aki olyan hülye, hogy egy ennyire nyilvánvalóan fake cuccnak bedől (1.32 gigabyte pfff), az meg is érdemli az elvesztegetett sávszélességet.
  • ati2002
    Egyesek nagyon ráérnek, de az még szomorúbb, hogy több mint 700-an letöltötték... (biztos már nagyon várják a játékot)
  • ati2002
    Nekem nem szaggatott, tökéletesen ment.
  • grebber
    Mint az állat!
  • mike0013
    nem... még nforce.nl-en sincs kinn... + október a megjelenés és még a demo sem jelent meg! szóval 100% hogy nem jó
  • hitch
    Fake??????
  • Rage47
    van HD videom, azokkal semmi gond:S
    arra akartam kilyukadni, h nálatok is szaggat-e :)
  • Muki100
    mert HD?
  • Rage47
    nálam miért szaggat ez a video? - a hang is
  • ati2002
    Ezt linkeltem a # 603-ban, de nem báj.

Viszont itt egy új trailer, és nagyon nagyon ütős darab, csak nézzétek meg. :)
  • Rage47
    lassan már videokbol összerakom a játékot, annyit jött ki belőle :))
    Király videó
  • zsakosfrodo2
    Hát e király... -.- Akkor már nincs mit tenni, várjunk tovább :)