6081

• Rage47
    nem hiszem, de meg sem nézem, jobban szeretem a meglepetéseket:)
  • hykao #686
    Volt-e már? (egy teljes pálya végigjátszásvideója)
  • Richard90
    ja tényleg xDDD ezt benéztem xD
    na mind1 :) de azért nem hiszem én azt el hogy 60fps-sel fut maxon
  • mike0013
    kár, hogy az csak nvidia kártyásoknál tapasztalható xD
  • Richard90
    gondolom xD
    főleg ha fent van a legfrisseb videokártya driver, akkor a hajós pályán egy kis pixelhalmazt láthatsz xD
  • ati2002
    LOL
  • mike0013
    nekem 3.07 GHz, Ati 9600 pro, 1 giga ram,a CT totál fullos grafikán ment 1024-ben 60 FPS körül:)
  • csoola
    nekem 1.7-es celeron van, 512 mb ram, 6600 GT és az SC 3, mediumon, 1024-ben 50 fps körül ment rajta...
  • mike0013
    én csak a shader miatt aggódom:S
  • Balumann
    Nem csak az hogy nappal van sztem, hanem az hogy nagyobb szabad térbe vannak a pályák. SCCT-be olyan volt egyszer, hogy 3-4 ember lötte a vékony utcában a másik 2-3 embert, és sötét volt. Itt meg vagy 10x nagyobb utca, és sokkal több ember öli egymást egyszere, és még ott vannak a civilek is. És még ottvannak a házakban is.
    Az biztos hogy nagyobb lesz a gépigénye, de a pixel shader 3-ra azért sztem sincs okuk.
  • Radian
    Ki volt írva gamestaron meg gurun is és ott volt hogy az ubisoft megerősítette ezt a gépigény hírtSztem meg eddig is voltak világos helyszínek esetleg most több árnyék kell majd de nem sokat változik a grafika attól hogy nappal van.
  • Senkkik
    az igaz hogy nem sokat változott a grafika de azért nappal van benne és az teljesen más...
  • Atti12
    nyugi, még nem tudhatjuk hogy nem kamu ez a gépigény. Szerintem az, mert a grafika nem tul sokat változott, max a mozgások lettek élethübbek. Ugy hogy még ne temesd :)
  • Radian
    Ez a gépigény sztem nagy baromság Shader Model 3 váá. Azok még az x800 asokba se voltak asszem. Ez nagyon gáz a Crysis nek van en minimum gépigénye. Én nagyon szomorú vok.Az ubi eddig tök jó játékokat csnált aminek a gépigénye se volt nagy. Aztán jött a Ghost Recon 3 amihez fél millás pc kell meg jött a Faces of War ami jó lett volna csak egy optimalizálatlan szar motor hajtja. És most ez is. Meghalok ha nem játszhatok ezzel a játékkal.
  • Balumann
    vagyis ha majd kijött a játék
  • Rage47
    azért az alap megvan, hogy csak bele keljen irni?:)
    de tényleg, eddig nem sok info jött ki róla, még a gépigény sem:D
  • Balumann
    majd akkor csinálj faq-t ha van értelme sztem :D
  • mike0013
    még semmi sincs amit bele lehetne írni...
  • mike0013
    nem tudom mit irjak bele:D
  • Atti12
    FAQ val mi újság?
  • mike0013
    :) nekem 3.07 GHz-es proci és 1 giga ram:D igaz vidkariba nincs meg a 3.0-ás shader:(
  • csoola
    remélem h nem igaz, nem örülnék ha ez az SC nem futna a gépemen, tudom h elég gyenge gépem van, de akkor is azért én kevés embert ismerek errefelé akinek 3 gigás procija meg ramja is 1 giga sötöbö. a karim viszont tudja a SM 3-at
  • Balumann
    :D
  • mike0013
    uhh, de jó lenne:D
  • Maxtreme
    Sőt ha nálunk magyarul jönne ki...
  • Maxtreme
  • grebber
    Remélem a nyelvi fájlok a Spliti 3-omban használtak lesznek és lehet majd magyarítani.
    Az mégjobb lenne ha jönne egy demó hamarosan és tartalmazná az összes szöveget :D
  • grebber
    Ez részben igaz de ilyenek is lesznek: Az miért van hogy Mission Failed pedig mindekit kinyirtam a pályán,mit kell csinálni?
  • Maxtreme
    De.. nagyrésze ezzel lesz tele:
    MÉ NEM FUT A JÁTÉK? GEFORCE 4MX-EM VAN EZEN MENNIE KÉNE.

:)
  • Balumann
    ha viszont ilyen gépigénnyel adják ki, akkor fele annyi üzenet se lesz mint most :D
  • Rage47
    jah, ha még nem láttátok, nézzétek a banner bal alját :-)
  • Rage47
    miért irtad le ?:)
  • mike0013
    a pontos megjelenés elvileg okt 19.
  • Rage47
    vagyis jövö hét (?) :)
  • ati2002
    szeptember vége / október eleje.
  • ati2002
    Ehh, a nagy rendŐR! Majd ha megjelenik, akkor figyelj, csak egy oldalfrissítés +300 komment.
  • Richard90
    demo mikorra várható?
  • zsakosfrodo2
    Csitkuss mindenkinek!
    No veszekedés. ^^
  • Senkkik
    hát kb .... :D
  • tnm #648
    Ott a pont.XD